Un nou motor diesel pe MCV

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Andrei n-am stat sa citesc tot , dar faci scandal degeaba ca sa zic asa , deci oricum consumu instant e vizibil prin consumul mediu sau litri consumati , la scos ptr ca romanu care vine de pe dacia 1310 nu stie ce e ala consum instant si ca , atunci cand pleci dupa loc e imens sau diverse... eu cand m-am urcat prima oara intr-un jeep arata la plecarea dupa loc 99% si am ramas socat...

    si esti destul de exagerat cu dastea dacia isi bate joc de noi si nu stiu ce... cine te pune ma nene sa-ti iei dacia??? in general orice producator auto ptr anumite optionale tre sa alege o clasa de dotari mai superioara...
    oricum sincer e un topic total inutil ...
    cati km are mcvul tau?

    sigpic

    Comment


    • #47
      @Andreis: Discutie ieri in service referitoare la consumul instant. Un tip cu BMW a spus ca la el consumul instant este uneori de 36%. Asa ca nu sunt de acord cu afirmatia ca se baga sub pres o problema. In rest cam ai dreptate.
      Cel mai lent 1,6 8v

      Comment


      • #48
        da am citit acum tot si cu reglaju de faruri corect e greu accesibil , dar la ce masini nu-i acolo???

        sigpic

        Comment


        • #49
          Originally posted by Andreis
          @spike
          ......................
          10. Nu inteleg de ce va suparati... Stiu ca sunteti mandri de masina Voastra, dar n-as vrea sa-i induceti in eroare pe cei care citesc acest forum tocmai pentru a se decide... Nu am nimic a reprosa Loganului din punct de vedere mecanic... Pentru o masina fara pretentii e corecta... dar din punct de vedere al ergonomiei este dezastruoasa... Concluzia mea, un individ care as fi putut cheltui 2-3000 E in plus, si pentru care ergonomia conteaza, este ca Loganul este un automobil prost, dar ieftin.
          .....................
          Nah... ca ti-a raspuns singur la toate cele semnalate de tine de pana acum!.
          Inainte de a-ti cumpara MCV-ul trebuia sa faci un drive test cu el si apoi sa te hotarasti (banuiesc ca tu ai facut invers). MCV-ul nu a fost gandit ca o masina ergonomica, ci ca o masina care sa furnizeze mai multa utilitate si modularitate. Masini ergonomice sunt cele de raliuri unde ai tot ce-ti trebuie la indemana in jurul volanului.
          Si-acum vine intrebarea mea... de ce nu ti-ai cumparat alta masina daca tot puteai dispune de ceva bani in plus? Aici ne-am adunat oameni cu venituri relativ modeste care nu ne-am permis sa aruncam cu miile de euro pe fereastra! Aici incercam sa ne compensam minusurile de cunostinte mecanice si multe altele. Ca idee... te-ai dat si pe alte forumuri auto (la alte marci) sa vezi cu ce probleme e confrunta?

          Ca o paranteza, pe forumul asta sunt oameni care poate nu au permis de 25 de ani, dar au mult mai multi kilometri la bord ca tine, si oamenii aia chiar nu bat campii, stiu ce spun.

          Eu am consum 6% pe traseul Oltenitei (cap-coada)-Panduri-Cotroceni.
          Last edited by Sp!ke; 30 November 2007, 10:55.

          Comment


          • #50
            eu totusi vreau sa aflu cati km are mcvul tau Andreis...

            sigpic

            Comment


            • #51
              km

              1500 km
              Este adevarat, nu am facut test drive. Mare greseala. Am tot citit posturi si articole cum ca ce minunata, superba... Am zis asa o fi... Nu mi-am dat seama ca majoritatea Loganistilor vin in principiu de pe Dacie sau Oltcit sau DSN. Evident ca e super fata de ele...
              Puteam sa dau banii in plus in sensul ca masina e cumparata pe long term pe firma si unde merg 13000 mai mergeau 3000
              Inainte am avut Megane...intre ele, pe timp scurt, o Skoda Poate d-aia nu-mi place. Nici Skoda nu m-a dat pe spate. pe benzina, superconsum in oras fata de Megane. In schimb, o cutie perfecta....
              Repet, poate drumul pe care mergeti nu e aglomerat, poate plecati la 7.00 de acasa, daca reusiti sub 7/100. prin faptul ca ati scris ca folositi viteza a IV-a pe perioade lungi este evident ca drumul nu e aglomerat. Daca mi-ati spune si viteza medie, as fi edificat Eu consider ca 11% in Bucuresti este un consum rezonabil. Mai ales cum e traseul meu cand, daca ajung in treapta a treia este sarbatoare. NU m-am plans de consum, m-am plans de mici mizerii, care se aduna si imi fac Loganul antipatic, si care ar putea fi imbunatatite. Daca Dacia nu are cumva de gand sa ucida modelul asta si sa scoata in curand unul adevarat, la acelasi pret. Oricum motive de suparare pe Dacia am si din cauza taxei, unde-i consider cel putin interesati de mentinerea ei, cu scopul de a avea un pret umflat pentru logan.
              Ieri ma uitam la Cielo, la 7800 ai si servo si AC. Din pacate nu e clar daca Ford a semnat agreementul pentru piese de schimb pe 10 ani. Am inteles c-au avut de obiectat...

              Comment


              • #52
                Daca tot suntem offtopic mai pun si eu un post si gata cu offtopicul.
                Am condus D1310; D Nova; Cielo (propritetate personala); Clio, Megane I, Accent; Skoda Fabia Diesel; Skoda Fabia Benzina; Octavia si Passat. Execeptandu-le pe ultimele doua, MCV-ul il consider peste celelalte.

                Comment


                • #53
                  probabil....Andreis....nu ti-ai facut toate calculele dinainte. de aia esti acum suparat.
                  dar majoritatea celor care au bani sau posibilitatea de a cupara un logan si citesc acest forum cred ca sunt suficienti de copti pentru a trage si concluzii!!!

                  Comment


                  • #54
                    Nu stiu de ce sa mira lumea ca nu mai exista CI, pe alte marci exista? Va zic eu, nu, in mare parte. Pe Mercedes de exemplu nu exista, care poate sa coste si 200.000-300.000 euro unul.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                    Comment


                    • #55
                      ?

                      Originally posted by andrei
                      Nu stiu de ce sa mira lumea ca nu mai exista CI, pe alte marci exista? Va zic eu, nu, in mare parte. Pe Mercedes de exemplu nu exista, care poate sa coste si 200.000-300.000 euro unul.
                      Inteleg partizanatul, dar nici chiar asa!
                      S-ar putea ca pe Jiji sa nu-l intereseze consumul la Maybach. Dar nu cred ca exissta o masina care sa aiba computer de bord si sa nu aiba CI. LA supermodele, de 200-300k, asa cum scrieti, s-ar putea sa nu fie, tot din motive de marketing. Acolo e o chestie de jignire sa te gandesti ca pe proprietar l-ar interesa consumul.
                      Uite, ca sa va simtiti bine, recunosc, Loganul nu e o masina foarte proasta, este minunata, consuma 2,9l/100 in afara cum am vazut aici pe forum si 6 in oras. am fost rauvoitor, interesat, mergeti si faceti coada la Dacia. Dar sa-mi povestiti si mie cum reusiti sa invartiti butonul de la climatizare la 120 la ora, cu schimbatorul intr-a cincea.

                      Comment


                      • #56
                        Ce sa-ti zic, faina gluma. Asta este domne, esti proprietar de logan Sa-l stapanesti sanatos!

                        Comment


                        • #57
                          @Andreis: Nici un model Mercedes n-are CI, precum nici Nissan.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                          Comment


                          • #58
                            bai voi nu vedeti esentialu el e nemultumit ca , consumu e mare...
                            andreis motoru tau dabia a iesit din rodaj ai doar 1500km lasal si o sa vezi ca-i mai scade consumul

                            sigpic

                            Comment


                            • #59
                              sal baieti.masina omului este stricata.eu am 1.6 16 v si am 11% consum in situatia in care fac taxi si stau cu ea mult timp pornita sa fie cald in ea.

                              Comment


                              • #60
                                taxi nu-i stricata ma ce ai e normal ca e inca motoru nou dabia a iesit din rodaj...

                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google