Un nou motor diesel pe MCV

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Propun sa facem un topic special pentru discutiile cu Andreis pentru ca ceea ce discutam aici nu are legatura cu titlul acestui topic.

    Sony, au facut scaunele prea inalte cu tot cu sistemul de reglaj. Daca il le lasau mai jos (vezi passat) nu aveam nicio treaba.

    Comment


    • #77
      15,8 Sonykel.
      Iulian,
      Ai dreptate. Am intrat pe acest site cand am cumparat-o si am fost indus in eroare de parerile voastre superpozitive. De acord, nu sunt un loganist si de aceea ma retrag, pentru ca nu vreau sa va stric buna dispozitie. Dar daca cel putin unul se va duce sa faca faca un drive test fara a mai cumpara pe N.V., atunci n-am postat degeaba.
      Sonykel, undeva ai postat despre nivelul uleiului. Ti-am raspuns atat cat stiu eu.
      Voi mai citi posturile voastre, sper sa m-ajute.

      Comment


      • #78
        da andreis am vazut mersi , se pare ca eu am citit joja incorect(deoarece la mine uleiul eram cam incolor acum a inceput sa devina mai maroniu si se vede mai clar...)

        sigpic

        Comment


        • #79
          @Andreis - nu asta e ideea. Chiar nu vreau sa nu mai postezi, nu e corect. Ti-am zis ce nu mi-a placut mie. Pot insira o pagina intreaga de lucruri naspa pe care le observ zilnic la masina dar nu as rezolva nimic atata timp cat zic ca eu vad stramba capota si restul toti o vad dreapta. Atunci cand zic ca imi place, o iau per ansamblu si chiar cred ca alta mai buna, cu 4 km la bord, noua, nu-mi luam in banii astia.

          Eu unu chiar insist sa postezi in continuare doar ca te rog sa iti schimbi putin stilul. De exemplu poti face zilnic cu liniute ce ai mai descoperit naspa la masina si noi toti vom aprecia dar nu mai incerca sa iti impui punctul de vedere.

          Comment


          • #80
            Da si posteaza-le in alta parte(alt topic adica) ca ne-o luam toti de la moderatori pentru off topic. Eu ti-as propune Andreis sa faci o suma la toate posturile referitoare la neplacerile cauzate de Logan si sa le pui unde le e locul.
            Cel mai lent 1,6 8v

            Comment


            • #81
              @andreis: nu cred ca ideea era ca soferul e nasol si ca masina e buna. noi incercam sa ne expunem motivele pt care credem ca o masina noua la banii aia (pana una-alta are ceva dotari) nu gasesti. asta era ideea. nu subscriu celor care-si lauda loganu' in nestire, dar, repet, la pretul ei, cu ce dotari are, si tinand cont ca e noua, masina e ok (nu-i buna, pt ca totusi pretul e oarecat supradimensionat, dar pe ansamblu e ok) si incercam sa-ti spunem ca si alte masini mai scumpe au oarecum aceleasi "hibe". in fine, desi unii s-au ofticat, forumul asta e deschis tuturor posesorilor de logan (multumiti sau nu), nu doar celor care vad loganu un fel de bmw mai simplu...
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

              Comment


              • #82
                regret sa aud ca uni nu sant multumiti de masina eu unul sant multumit am mcv de 1 an 1dec2006 si am 16000de km cu ea am circulat si in extern(autostada) SI NU AM AVUT NICI O PROBLEMA sper sa nu aveti nici voi si sa va bucurati de masini daca nu santeti multumiti scapati de ele si cautati ceva sa va multumeasca si sa va uitati cu drag la ea nu cu dusmanie
                sigpic

                Comment


                • #83
                  Pierd garantia daca imi pun alt CD-player??

                  11. Astept cu interes peste doua luni cand se scoate taxa sa vad daca Dacia va mai avea vanzari pe piata, daca-si va mai bate joc de consumatori cum a facut cu CI, cu politica de configurare a optiunilor(adica ABS si airbag lateral la cei saraci nu se poate, lasa-i sa moara...), cu radio pe care dai bani o gramada si primul lucru dupa o saptamana e sa te duci la Carrefour sa iei unul adevarat cu 300 lei...
                  Zic ca am raspuns punctual...Na, ca iar m-am enervat[/quote]


                  Ai spus ca merita sa imi pun alt CD-player la MCV.Comanda o fac in ianuarie.Pot sa-mi pun altul fara sa am probleme cu garantia???Eu imi pot lua din afara chestii faine, si oricum preturile de la Dacia sunt mari.
                  Last edited by Cristi_Xp; 15 December 2007, 04:33.

                  Comment


                  • #84
                    Daca il montezi intr-un service autorizat, nu pierzi garantia.

                    Comment


                    • #85
                      Si montajul in service costa in jur de 50 ron.;)
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

                      Comment


                      • #86
                        Eu am o nelamurire , de ce la alte majini straine in in dotare ca standar:geamuri electrice,airbag sofer si pasager,aer conditionat,ABS,servodirectie?
                        Si eu am un logan MCV full optiuni , sunt foarte multumit de el il am de 9 luni am facut 17000 km cu el ,nu am avut probleme .Dar nu sunt de acord cu motoul "CEA MAI IEFTINA MAJINA ,NOUA" este dar fara dotarile necesare.

                        Comment


                        • #87
                          Pai... daca ai avea in standard optiunile de care zici tu, pretul de pornire ar fi mai ridicat si ideea celor de la Dacia este ca masina sa poata fi achizitionata la un pret cat mai mic posibil cu minim de dotari. Simplu! nu?

                          Comment


                          • #88
                            dacia logan 1.5dci 85 vs skoda octavia tour

                            Va rog sa imi spune-ti parerile voastre ce ar trebui sa aleg:
                            intre o dacie mpv diesel si o octavia tour tdi. merita banii in plus dati pe skoda ? Daca e luat in liesing ? Diferenta ar fi ca la skoda ai climatronic pe optiuni. dar e mai scumpa cu 3k euro si poate sa ajunga pana la 6k euro(xenoane).
                            La logan am auzit ca sunt scumpe piesele ( deh renault) stiu ca e mare diferentza la pretz intre 12000 si 1500+ dar nu stiu daca chiar merita nici una nici alta.
                            Va multumesc si sper ca se poate posta aici si despre concurentza.

                            Comment


                            • #89
                              @Andreis
                              Lasand la o parte unele mici "exagerari" tind sa-ti dau dreptate in privinta consumului, a promptitudinii. Despre raportul calitate/pret sunt rezervat. As fi vrut ceva mai mult, dar in linii mari exista o proportie oarecum corecta. Este normal ca daca ai optat pentru un MCV ai lasat deoparte dorinta de super manevrabilitate sau de consum avantajos. MCV-ul este o masina de familie (intelegand prin asta atat nr. De persoane cat si actiuni diverse in sensul de comportament familial, deplasari, mare, munte, tzara, etc). Modularitatea si volumul generos sunt atributele acestei masini. Altfel, nu trebuie sa cauti defecte pe care, natural, ar fi trebuit sa le accepti inainte de a cumpara masina. Cat priveste argumentatia tehnica sunt total de acord cu tine. Am MCV dci 85 CP si sub nicio forma nu pot scoate mai jos de 9% in oras. Si pentru ca nu vreau sa mai dau detalii aici, pe un thread ce are ca subiect "aspecte generale ale MCV diesel" poti sa vizualizezi toate posturile mele pe dacia logan/motorizari diesel/Consum 1,5 dci, 85 CP.

                              Comment


                              • #90
                                eu astept ca motorul de 1,5 dci de 110 cp in 6+1 trepte ca cel de Duster sa fie pus si pe un MCV. Eu am un MCV 1,5 dci de 68 cp din 2007 cu 7 locuri si cand am masina full trage greu. cred ca ar fi super un motor din ala pe un MCV....

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google