Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
80km/h ti se pare foarte putin? Se pare ca ai uitat care e vit. maxima legala.
Leave a comment:
-
Testeri d-ăștia sunt o groază pe topicul de 1.4. Luați-vă de mână.
Prin consum, la o mașină se înțelege consumul mediu mixt, calculat în condiții normale de mers/exploatare a motorului (nu ca ochiul mortului sau "mers la consum", ca să ții coloană în spatele tău) și pe trasee variate. Deci, refă tema!
Leave a comment:
-
Vad ca ai aceeasi motorizare. Incearca si tu sa mergi asa (bineinteles daca ai rabdare) si o sa vezi ca va consuma cam atata.
Acesta era un drum de test. Am vrut sa vad daca mai scoate consum sub 4. Nu e recomandat sa se mearga mereu asa.
Leave a comment:
-
Inteleg ca pe un drum unde a predominat mersul la vale ai inregistrat acel consum minim si pac niste poze? -sau sunt facute la destinatie cea ce presupune si ceva drum urban si deja este cam .....Attached Files
Leave a comment:
-
Traseul era Bocsa-Timisoara (75 km)...sunt si urcusuri si coborasuri.
Am pus si niste poze.
Leave a comment:
-
Viteza ai medie si consumul ala....., doar daca a avut si velele ridicate sau a fost pe o cobarare luuuunga. Am aceiasi motorizare.... Nu tine...
Leave a comment:
-
si pe ce traseu? mai mult ca sigur ca e vorba de un traseu in coborare serioasa
Leave a comment:
-
3.9 % la o viteza medie de 62 km/h, vant usor din lateral, fara AC, 3 pers, cam 30 kg de bagaje.
6% la o vit medie de 71.5 km/h, vand din lateral, cu AC, 3 pers, cateva bagaje.
Leave a comment:
-
Mai tot drumul pe autostrada turatia a fost la 1mm de 4000 rot/min ( cca 3900).
Sunt curios ce consum voi avea cand ma intorc spre munte. Voi reseta iar la plecare.
Leave a comment:
-
6.4 la o viteza medie de 92.7 ... e bun ..ai bagat ceva talpanu gluma
Leave a comment:
-
Azi dimineata am ajuns la mare.
Plecat din bv-A3-centura B-A2-Eforie N.
Viteza max pe DN, 110 si pe autostrada 130.
Am facut 4 ore si 30 min din care circa 15 min pauza inainte de Fetesti de unde am cuplat si AC.
A fost un trafic f lejer.
Una din poze nu a vrut nici cum sa se transfere. Asa ca am facut poza la telef
Leave a comment:
Leave a comment: