Consum Logan 1.2_16v
Collapse
X
-
Las-o mai moale cu 170 - 175 .... duce doar la vale si pe portiuni scurte ....nu o poti mentine orice rafala de vant o simti shi plus de asta zgomotul e pe masura!
-
Asta e deja consum de diesel la ce viteze spui aici, sub 9l/100km nu sunt sanse!! Plus ca nu cred ca 1.2 poate sa merga cu 175km/h. Nu o spun cu rautate , dar chiar nu pot sa cred treaba asta!
Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk
Leave a comment:
-
Buzau-Ploiesti-Targoviste-Slatina si inapoi, 550 de km dus intors, consum mediu 7.3, pe DN mers preponderent 140, pe autostrada 170-175.
Leave a comment:
-
Am alimentat de la Petrom (benzina 95) si nu mi-a placut deloc cum tragea masina. In schimb, cum am pus de la Rompetrol, alta viata! Aceeasi senzatie si cu benzina de la OMV, e altceva fata de Petrom.
Leave a comment:
-
Pai... numai ce-am alimentat de la Petrom!
Da' la asta nu m-am gandit!
Si-am pus ca fraierul vreo 40 de litri...
Leave a comment:
-
Buna seara, prieteni!
Sper sa nu radeti de mine, dar ieri, odata cu schimbarea vremii, loganelul meu si-a schimbat brusc "comportamentul"...
Parca nu trage... sau as zice ca trage mai greu...
E drept... carosabilul umed de la ploaia asta mocaneasca...
M-am uitat la anvelope...Continental de vara... si nu par moi...
A crescut si consumul...
Cine credeti ca are probleme: eu sau masina?
Leave a comment:
-
Bravo! Nu stiu cum reusiti un consum atat de mic, la mine pe 1100 km, am scos 6,2 l/100 km, dupa ce am prins cateva zile de bara la bara. Inclusiv extraurban, duminica am prins 4 km de bara la bara intre Gorneni si Mihailesti.Originally posted by O.Vasile View PostConsumul mixt la 1,2 16v la mine este de 5,6l. Masina noua in primii 4000 km, lunile mai-septembrie, oras mic de provincie, folosita zilnic pe distante mici, mers legal.
Ma declar total multumit de consum si chiar de masina.
Leave a comment:
-
pe traseul craiova -mamaia+15 km la intoarcere pana la prima benzinarie consumul a fost de 6,4/100km masurat de la plin la plin in conditiile de familie cu 2 copii si bagaje. masina are 7500km la bord
Leave a comment:
-
Daca mergi cu 120-140 costant pe autosrada, nu o lasi deloc sub 120 creste consumul si peste 9. Am scos eu 9,1 pe Craiova-Bucuresti, e adevarat ca eram pe gpl.
Leave a comment:
-
Consumul mixt la 1,2 16v la mine este de 5,6l. Masina noua in primii 4000 km, lunile mai-septembrie, oras mic de provincie, folosita zilnic pe distante mici, mers legal.
Ma declar total multumit de consum si chiar de masina.Last edited by O.Vasile; 29 September 2015, 08:45.
Leave a comment:
-
Consumul este ok atat timp cat nu te dai la el , gen peste 120km/h , caz in care consumul va sarii undeva la 7-7.5l/100km
Leave a comment:
-
Masina noua:
-primul drum Buc-Mamaia si retur, autostrada constant 100-110, rar 120, 2 pers., fara bagaj consum 5.6
-al 2-lea drum: buc-tg.jiu-Ranca si retur, ac pe ambele sensuri mai putin zonele de urcare pt a castiga putina putere, 5 pers si ceva bagaje, consum mediu: 6,2.
Avand în vedere tipul motorului (fără turbină) şi capacitatea/puterea, per total mă declar multumit.
Leave a comment:
-
Atunci trebuia sa mai adaug un factor: din 3 săptămâni, 2 au fost cu temperaturi de peste 35°. Ăsta ar însemna că am scos un super consum pentru motorașul ăsta către n-am văzut sa fie prea lăudat pe forum. A.c.-ul automat a și ajutat foarte mult la consum.
Am luat mașina pe 31 decembrie și am luat-o cu gume de iarna.Originally posted by Bizo View PostPai atunci cand ai luat masina nu ti-au dat gume de vara? :|
Offtopic: loganul are un singur bec pe marşarier? Întreb ca mie mi se aprinde și pe stânga și pe dreapta
Leave a comment:

Leave a comment: