Consum Logan 1.2_16v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fallax
    replied
    Astazi la un drum Pitesti-Bucuresti si retur, singur in mașină si rulat in cea mai mare parte cu 100-105%, consumul mediu a fost de 6,2 Constat ca anvelopele de iarna montate de curând (BFGoodrich) cresc semnificativ consumul. Înainte, la același regim de rulare, aveam aproximativ 5,5

Leave a comment:

• Oti
    replied
    @ aris86 daca faci stanga , pe E85, dupa Roman, castelul de apa, calitatea drumului este alta. Am prins 120 pe E85 si DN Tupilati -Hanu Ancutei pe dist de 1km, de proba, exista riscul sa iau o cioara in brate. Mai mult nu merge, sinucidere.

Trimis de pe al meu K013 folosind Tapatalk

Leave a comment:

• hasserro
    replied
    Domnule ndl, acel edit este de fapt "automerged doublepost", asa cum precizeaza si forumul, nu am ajustat absolut nicio cifra.
    Cifrele pentru Buzau-Slatina sunt precizate si nemodificate, la fel ca si cifrele privind drumul de astazi, Buzau-Bucuresti, unde am avut 4 pasageri.
    Eu nu stau cu gps-ul in fata, sa verific care era viteza reala cand pe bord arata 180 si putin, dar cu siguranta drumul era putin la vale, pentru ca pe acelasi drum (a1), dar la dus, masina nu mergea mai tare de 165.
    Repet, cine vrea sa creada bine, cine nu la fel, pana la urma thread-ul acesta este despre consum, nu despre cat poate masina cu motorul respectiv. Am precizat si vitezele deoarece au legatura directa cu consumul.

Leave a comment:

• abc
    replied
    viteze uzuale

autostrada
    120 zi/noapte, 80 carosabil ud
    4 benzi
    100 zi, 90 noapte, 80 carosabil ud
    2 benzi
    90 zi, 80 noapte, 80 carosabil ud
    localitati
    limita legala zi, cu 10 km sub limita legala noaptea
    zone restrictionate
    conform restrictiei
    vreme nefavorabila
    viteza adaptata

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Originally posted by Oti View Post
    Eu nu am curaj la drumurile noastre sa merg cu 100-120, doar daca trag pe nas ceva.

Pe drum european cu cat mergeți, ca pe E85 se merge preponderent 120 - 130 km/h și cam 90-100 km/h i localități, constat pe propria piele. Zilele trecute mergeam cu 110 km/h și în apropiere de Focșani, a trecut un Audi racheta pe lângă mine. Nici nu am apucat sa-l observ în racheta. Drumurile sunt în general bune, dar nu întâlnit și unii care merg noaptea cu 60 km/h drum drept de campie, ceea ce mi se pare ca mai mult încurcă traficul.

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    nu e nevoie. am retinut ca ”a mai ajustat” cifrele

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    tu ai citit care era postul lui original ?! daca mai primeste cineva newsletter de la forum, iti poate confirma.
    sau da-mi adresa de mail si iti trimit eu un forward.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    La vale ai greutatea tangentiala mgcos(a) ce te trage, plus motorul, devii racheta.....si ai si un consum de diesel. Acum inchei , nu vreau sa primesc cartonas.

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    am zis asa, sa nu creez flame. normal ca mi se pare un pic ”dubios” adica pt 180 la ora nu iti trebuie prea multa substanta cenusie sa-ti dai seama ca ai nevoie de mai mult de 75 de cai sa invingi si frecarea cu aerul si greutatea extra data de pasageri

suzuki vitara, asta nou, 1.6 ddis, adica disel, 120 de cai, 320 nm, viteza maxima ce sa vezi.. 180 si 0-100 aproape ca la 1.4 stock de pe logan, 12.4s)
    Last edited by cristi....; 15 November 2015, 22:29.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    Originally posted by cristi.... View Post
    eu nu contest ce se spune pe aici doar ca mi se pare un pic de inconstienta
    ce naiba nu contesti, daca e o imposibilitate tehnica ?!
    daca vine unu cu 1,6 16v si zice ca mergea cu 220 km/h. contesti sau nu ?

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    mie cu 4 persoane si portbagaj aproape plin mi-a fost frica mai mult de 120, in plus greutatea extra se simtea din plin. bine, nici nu i-am dat retrogradare s-o chinui in zona rosie, dar asa ca idee

inainte cu 1 saptamana sa ma buseasca un...neatent, cand am luat masina tot din service de la revopsit afara batea rau vantul. am mers cu 70, mai mult de atat nu m-am simtit in siguranta la ce influenta avea vantul asupra directiei )

eu nu contest ce se spune pe aici doar ca mi se pare un pic de inconstienta sa mergi asa cu o masina ca loganu cu 4/5 pasageri si cu motor de 1.2....adica 1.2 asta vad ca are performante apropiate cu ale unor suv-uri sau crosovere cu motoare de 120-130 de cai, cel putin pe parte de top speed si care au un cx mai bun decat loganul )

in plus, cat sa fie eroarea aia de la 156km/h sau cat zice fabrica ca e viteza maxima constructiva la 180? parca e de maxim 10% diferenta
    Last edited by cristi....; 15 November 2015, 21:55.

Leave a comment:

• B997NDL
    replied
    " Viteza maximă atinsă de Logan 2 având sub capotă acest agregat de 1.2 16V este de 156 km/h. "
    cred ca aia de la dacia n-au idee ce "molid" au scos...

Originally posted by hasserro View Post
    Buzau-Ploiesti-Targoviste-Slatina si inapoi, 550 de km dus intors, consum mediu 7.3, pe DN mers preponderent 140, pe autostrada 170-175.
    vezi ca degeaba editezi. mie imi apare in newsletter postul original

To
    virgiln65@yahoo.com
    Message body
    Dear B997NDL,

hasserro has just replied to a thread you have subscribed to entitled - Consum Logan 1.2_16v - in the logan 1.2 16v 75cp forum of Dacia Logan Forum.

This thread is located at:

Here is the message that has just been posted:
    Astazi buzau bucuresti, 5 persoane, full portbagajul de bagaje, 150-165, in localitati intre 90 si 130, 110 km in total, 8.7 consum.

si in postarea originala te-ai aruncat la 165. texane, las-o in gara de nord.
    Last edited by B997NDL; 15 November 2015, 21:08. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Tinuletz
    replied
    Iti spun un sfat prietenesc ...la anii tai s-ar putea sa ajungi la stirile de la ora 5 ...cu 5 persoane in masina 165 ....hmmmm ma indoiesc ca cei cu care erai in masina erau parintii tai shi apropo sa nu uiti ca VITEZA UCIDE !

Leave a comment:

• hasserro
    replied
    170 pe drum drept, in bord, testat, dar nu despre asta e vorba. Bucuresti pitesti, cel putin pe portiunea unde am mers eu este putin la deal cum mergi spre pitesti, pt ca nu voia mai mult de 165 la dus, iar la intors am prins putin peste 180.
    La 180, cu pedala la fund, instantul arata intre 12.5 si 13.2.

Astazi buzau bucuresti, 5 persoane, full portbagajul de bagaje, 150-165, in localitati intre 90 si 130, 110 km in total, 8.7 consum.
    Last edited by hasserro; 15 November 2015, 20:25. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Este corect consumul, la vale merge si viteza de 170-175, pe portiuni unde o poti face. Eu nu am curaj la drumurile noastre sa merg cu 100-120, doar daca trag pe nas ceva.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google