Consum Logan 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ampt
    replied
    @paull2002: În a doua poză poate mergeai la vale (cum spunea un coleg mai sus), consum de 5,5 litri/100km la o viteză de 140 km/h nu vezi nici măcar pe Diesel.

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Originally posted by paull2002 View Post
    pe autostrada,2 persoane,Logan 1.4,dupa 10-20km consumul e cel din poza,am facut la diferite viteze.
    Ce ai postat tu nu are nicio relevanta.
    Posteza un consum mediu cu km parcursi, viteza medie.

Leave a comment:

• TudorIonut
    replied
    Mai mult de 7 nu ia la mers constant de 130 dupa 100 de km

Leave a comment:

• paull2002
    replied
    hahaha,bine ca nu ai zis ca pe loc.
    la 900 tau cit ia pe autostrada dupa citiva 10 de km?

Leave a comment:

• vasile.23
    replied
    5.5 la 140...la vale probabil...

Leave a comment:

• paull2002
    replied
    consum

pe autostrada,2 persoane,Logan 1.4,dupa 10-20km consumul e cel din poza,am facut la diferite viteze.
    Attached Files

Leave a comment:

• stormhva
    replied
    Salut baieti , am facut efortul sa nu resetez CB-ul o perioada lunga de timp , dupa 100 de litri consumati , pot spune ca acesta este adevaratul consum al loganului 1.4 .
    Cu un consum de 6.6 , am reusit sa fac cu 100 de litri , 1500 de km .
    Cu un full faceti cam 700 km , ceea ce zic ca e foarte bine , avand in vedere ca este benzinar. Consum mixt , mers 70 % in oras , mers un pic sportiv + cateva liniute. In afara, mers constant 110km/h + eventualele depasiri .

Leave a comment:

• mr.K
    replied
    Consumul e ok 6%.

Leave a comment:

• opreamarian85
    replied
    Eu din ce observ fac naveta 25 km pe zi galati braila mixt imi consuma 6 la 100 km cu 80 km\h in afara orasului pe timp de vara, astept acum iarna sa vad cat consuma cu motor rece etc

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    strict numai in oras nu am avut niciodata curiozitatea sa vad dar nu cred ca se poate spune ca are un consum exagerat. normal, fiecare are masuri diferite in privinta cantitatii, pentru unii poate ca mult inseamna 8%, pt altii 10% s.a.m.d

eu zic ca se incadreaza in normalitate, depinde foarte mult si de stilul soferului de sofat. pana in 9-10% cred ca e ok. sunt alte motoare disel care consuma si 15-16% in oras (16.5% ca sa fiu mai exact)

vezi volvo v40 cross country cu motor disel de 2l si "numai" 150 de cai

p.s

mint, o data mi s-a resetat km in oras, era iarna, vreo -10 grade afara si pe o distanta mica de vreo 1.5-2km cu motorul relativ rece (2 linii) mi-a aratat un consum de 9%

la mine consumul pe 9999 km, km in care intra toate cele 4 anotimpuri, oras+ext, consumul e de 6.2%. eu zic ca e relativ ok, e un consum bun totusi avand in vedere ca nu beneficiaza de ultimele tehnologii pt reducerea consumului
    Last edited by Guest; 7 October 2014, 20:28. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google