Consum Logan 1.4 MPI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Andrei.TMT
    replied
    Originally posted by sorin1983 View Post
    hai ca deja exagerezi... du-te la service eu cu 1.4 nu am avut probleme NICIODATA sa ajung la 140-160 cu aer conditionat si sigur mergea si mai sus dar nu prea are rost.
    cu vant in fata iei fara probleme 160 ? poate cu a 4 a pana in limitare. Daca o iei frumos cu a 5 a nici nu misca peste 130.

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Omul a zis foarte clar: 140 -170, destul de mult 160. 10 e un consum decent.

Leave a comment:

• sorin1983
    replied
    hai ca deja exagerezi... du-te la service eu cu 1.4 nu am avut probleme NICIODATA sa ajung la 140-160 cu aer conditionat si sigur mergea si mai sus dar nu prea are rost.

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    Originally posted by Kojak View Post
    Consum mediu 9.8L%, A2, B - CT, AC permanent, predominant vant moderat din fata si lateral, viteza de deplasare 140-170km/h.
    Având în vedere ca am mers destul de mult cu 160km/h, constant, mă declar mulțumit ptr. un polizor de 1.4.
    Consumul a scăzut la 9.3L% după ce am intrat în CT.
    predominant vant din fata si viteza de deplasare 170 ? )
    la mine pot sa am pedala-n podea, daca bate vantul din fata nu sare de 120-130. Cu 200 ce distanta ai mers ? ;)

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    dar cum simti masina la 140-170 mai ales si cu vant...??

eu am mers un pic mai tare, un 138 sa zic, sa-i fac cura aia de "Amara" (nici nu stiu ce e asta dar ma rog, asta e partea a2a ) cu vant din fata si trecut pe langa niste tiruri, pai nu m-am simtit absolut deloc in siguranta, baleia caroseria intr-o veselie; am lasat-o la 120 ca am zis ca ma zboara de pe druml nici rotile fata nu inspirau incredere in sensul ca trebuia sa faci multe corectii din volan, nu e ca la bmw sa mergi cu 200 si sa tii doar o mana pe volan si sa fie si tapan, sa nu se miste 1mm, sa nu vibreze sa nu nimic...de asta ma mir; loganu nu e facut pt asemenea viteze mai ales daca introducem si vantu, oricat de incet ar batea el, in aceasta ecutie. eventual cu extragreutate, cativa saci de cartofi in portbagaj si 5 persoane, sa aiba centru de greutate jos si stabilitate buna dar in cazu asta nu ai putere suficienta sa mentii ritmu ala

are un coef aerodinamic foarte slab: spre ex noua mazda 2 are numai 0.29; noul hyundai i20 0.3; loganu cat are? 0.36 sau mai mult parca, cat o autoutilitara dar si astea noi parca s-au mai cizelat, au mai putin

replace autoutilitara cu pick, am gresit eu

pick up
    Last edited by cristi....; 24 May 2015, 00:34. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• MIHAI C
    replied
    la 160km/h, cu 1.4 , consum sub 10 %, sunt povesti.

Leave a comment:

• Kojak
    replied
    Consum mediu 9.8L%, A2, B - CT, AC permanent, predominant vant moderat din fata si lateral, viteza de deplasare 140-170km/h.
    Având în vedere ca am mers destul de mult cu 160km/h, constant, mă declar mulțumit ptr. un polizor de 1.4.
    Consumul a scăzut la 9.3L% după ce am intrat în CT.
    Last edited by Kojak; 23 May 2015, 16:36.

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    Are rost. In amortizare nu calculezi benzina, ca oricum tot pe benzina ai fi mers. Merita. Se pot pune incalzitoare de Ford si trece pe gaz instant..

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    Originally posted by razvanamza View Post
    Chiar mai repede..
    Daca n-ai facut misto, mai repede inseamna vreo 15000 km strict gaz, dar pune si consumu ala de benzina cat e rece, multi nu-l iau in calcul cand fac socoteala.

Originally posted by djcriss_0741 View Post
    ......... eu de 2 ani tot îmi pun gpl ) si nu-s hotarat, .............circul numai prin oraș pe distante scurte,doar 11000 km pe an. ...............
    Pt un 10-11000/an nu prea merita.

Distantele scurte iar nu sunt bune, mai ales iarna, ca nu apuca sa treaca pe gaz.
    Am la lucru o colega cu un BMW 318i (e46) face cam 6 km pana la lucru, abia pe ultimii 2 km ii trece pe gaz (daca ii trece...), cred ca are problema si la termostat, dar nu-mi bat capu ca nu ma intere prea tare.

Deci la km care ii faci ai alegerea buna, dizal n-are rost, gaz nu prea are rost.
    Las-o asa ca e ok.
    Last edited by Octavian; 30 March 2015, 19:08. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    minimul inregistrat de mine cu 1.4 a fost de 5,5%, cu ceva coborare
    consumul mediu, real si in conditii normale de utilizare (adica nu mers 80-90 in afara) e cuprins intre 6.2-6.5%, cel putin in cazul meu (aici intrand si a.c-ul pe perioada verii)

acum o sa-l las asa, nu o sa-l mai resetez. raportez din nou la borna 5 mii km si apoi la 9999km . eu zic ca se va situa in interval mentionat mai devreme
    Last edited by cristi....; 30 March 2015, 17:11.

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Pai 1.4 afara consuma 6 in afara.
    Daca mergi normal, in brasov vara 7 iarna 8.
    E credibil ce ai scris.
    Last edited by mumus; 30 March 2015, 16:53.

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    mai mult exterior, mai putin interior: de data asta proportia a fost cam 70% extern-30% oras. eu nu prea folosesc masina in oras pt ca nu vad rostul; distantele pe care trebuie sa le parcurg in oras nu reclama neaparat scoaterea masinii din parcare; mai mare e uzura; nici nu apuca sa se incalzeasca ca ddeja am ajuns la destinatie. in plus, mersul pe jos face picioru frumos si mai ajuta si la sanatate-circulatie etc; e destul cat stau pe scaun

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Asta e consum in exterior...

Leave a comment:

• cristi....
    replied
    daca tot e moda consumurilor, pun si eu un consum de dupa verificare termostat (acu vreo sapt cred; l-am resetat pt ca dupa probele de drum urcase consumu la 11.2%)

asadar si prin urmare: anvelope de vara +un stil absolut normal de condus rezulta urmatoarele:

p.s

de remarcat si prezenta celor 4 linii la apa care, dupa curatarea mufei de la sonda de temperatura, par sa-si fi revenit aproape in totalitate

decalajul de 3 min intre primele 3 poze si ultima se datoareaza faptului ca semaforul se facuse verde si n-am mai stat sa fac poza la consum, l-am "prins" la urmatorul semafor, dupa 3min
    Attached Files
    Last edited by cristi....; 30 March 2015, 16:21.

Leave a comment:

• mumus
    replied
    Iarna 8 la logan 1.4 e un consum bun si in brasov

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google