Consum Logan 1.4 MPI
Collapse
X
-
am facut 620 km de anul nou cand era frigul acela de -11 grd, din care 210 km viteza in regim de autostrada iar restul pe drumuri europene. viteza medie de aprox 75,5 km/h iar consumul de 8,1 l% :sadwalk
-
Consumul la Loganul meu 1.4, din cei 717 km am facut un drum de Bucuresti dus-intors, in rest numai in Pitesti.
Leave a comment:
-
Astazi am intrunit conditiile foarte apropiate de cele de mai sus. Diferentele sunt: Cca. 200km extraurban, ~300 urban, consum mediu 8,3%.
Leave a comment:
-
Sa va dau si eu consumul pe 500km. 310km in Bucuresti, aproximativ 190 extraurban (Bucuresti-Alexandria, trafic lejer), mers moderat (nici babeste nici sportiv), afara viteza maxima 100km/h, cateva depasiri cu 110-120km/h in rest respectand toate restrictiile de pe drum, la dus singur, la intoarcere 2 pasageri si cca 60 kg de bagaje. Am resetat dupa ce am schimbat uleiul si filtrele. Masina are acum 116000 km, benzina a fost de la rompetrol efix 95. Nu stiu de ce arata ca pozele ar fi rasturnate, eu le-am incarcat normal.
Leave a comment:
-
Astazi am avut drum spre Bucuresti, consumul s-a micsorat inspre foarte bine. Pe o distanta de aproximativ 450 km, mers prin Calarasi, pe autostrada si prin Bucuresti, in medie consumul de 7. Valori de 7.1 la plecare, pe autostrada, scazut la 7 la intrarea in Bucuresti, cu o viteza medie de 120km/h pe ceas, coborat la 6.9, mers mai incet, drumuri scurte cu putine opriri, trafic lejer prin Bucuresti, la intoarcere 7.2 and mers putin mai tare, viteza constanta pe tot drumul de 130km/h pe ceas, putin peste 140km/h, deci cam 122km/h, 132-135km/h cum mi-a aratat pe gps-ul telefonului.
4 persoane, greutati intre 60 si 90kg la plecare, iar la intoarcere plus portbagaj plin. Nu am mers deloc subturat, schimbat vitezele intre 2400-3000 ture, depinzand de urcari. Frane de motor ori de cate ori se ivea ocazia, destul de multe.
Foarte multumit.
Leave a comment:
-
Mai mult 110 decat 160Originally posted by djcriss_0741 View PostConcediu Grecia 7 zile ->>
Consum Tulcea-Kalandra(Grecia) cu plimbari prin zona gen Salonic,zonele Halkidiki. Mers continuu 16 ore cu f mici opriri, viteze cuprinse intre 110-160,mai putin prin localitatile din Bulgaria. .............
)
In cele mai bune conditii cu masina incarcata 4 pers + bagaje, pe autostrada cu 1.4 mers la 130-140 constant nu scade sub 7,5% .
Au mai fost si altii in concediu cu 1.4 Logan.
Restu sunt povesti
Leave a comment:
-
Tulcea-Grecia
Concediu Grecia 7 zile ->>
Consum Tulcea-Kalandra(Grecia) cu plimbari prin zona gen Salonic,zonele Halkidiki. Mers continuu 16 ore cu f mici opriri, viteze cuprinse intre 110-160,mai putin prin localitatile din Bulgaria. A trebuit sa ma tin dupa un honda accord 2.4 automatic tot drumul dus-intors de aceea viteze mari de peste 110km. 4 persoane in masina + bagaje full. 6.3l/100, 2630km, 167.8L cu 74.5km/h. Numai bine
Leave a comment:
-
sa nu mai torni niciodata motrio 15w40, de aici ti se pare consumul exagerat. e un ulei foarte slab care nu face bine nici motorului. acum ca am aflat ce ulei ai in el rectific recomandarea: in loc de elf 5w30, poti pune elf 5w40. ii poti pune si 5w30 insa s-ar putea sa-l consume, tinand cont de uleiul foarte vascos pe care l-a avut pana acum
filtru de aer si ulei de origine, de preferat luate din reprezentanta in ciuda pretului mai mare, macar stai linistit ca sunt in regula.
incearca sa eviti produsele de factura motrio cu exceptia lichidului de parbriz. sunt in general de o calitate sensibil mai slaba decat cele de origine.Last edited by cristi....; 31 July 2015, 17:07.
Leave a comment:
-
Chiar voiam sa întreb ce consumabile ar fi bune.
Anul trecut la revizie, au băgat Motrio 15W40, si chiar aveam in gand sa pun Elf.
Apropo, astăzi îmi indica 10 ca fiind consumul mediu.
Multumesc din nou
Leave a comment:
-
cu placere
nu stiu ce ulei ai folosit pana acum dar poti incerca unul mai subtirel, de ex elf 900 5w30, are aprobare si pt motorul tau si nu e nici foarte scump; pe langa asta poti incerca si niste bujii mai bune, de ex denso k20 tt care nici ele nu-s foarte scumpe, 60-70 de lei toate 4. astept(am) impresii legate de consum si comportamentul masinii dupa revizie
Leave a comment:

Folosim tableta
Leave a comment: