Originally posted by adisor35
chiar daca e subiectiva.
). deodata 4 linii..surprize surprize..oarecum m-am speriat pentru ca pana atunci nu le vazusem decat 30 de secunde in bord. asa m-au tinut pana cand m-am oprit. mai tarziu dupa N telefoane la VC mi s-a zis ca e din cauza ca am depasit 2500 ture si abia ce terminasem rodajul(veneam de la galati prin focsani). am mai explicat un user pe un alt forum, din brasov, ca ar fi soft euro 3 in motoare euro 4 si ca ar trebui sa i se faca update. VC a infirmat asta. omul insa e programat la update..cool nu!!oricum masina merge..caldura am dupa 3-4km mers lejer. lichidele sunt toate la acelasi nivel ca in prima zi. Poate e intercoolerul, poate e ca are schimbator aer-aer si astfel VC a zis ca motorul se raceste mai bine ca euro 3 65Cp. asta e tot ce stiu sa va spun. Si mai reamintesc ce mi-a zis un inginer de la dacia..pe bune adica..daca sare de 4 atunci sa-mi fac probleme..NUMAI BINE LA TOATA LUMEA..am scris mare ca sa se vada in esenta..
)

. cam nemultumit de asta dar trec peste cand ma uit la consum. Am ajuns deja la 2700Km din 29 martie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment