Curea Distributie Rupta ATENTIE LA PIESELE DE ORIGINE !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Neohori
    replied
    blue99@ mergi pe curea SKF rola inna sau kit SKF de pe dacia shop . Il am al doilea an pe masina si merge excelent , a fost montat in service agreat de taximetristii din Cluj , mai mare garantie nu-ti trebuie la asa ceva . Cureau si rola mi-a fost recomandata de mecanic, lucreaza de ani de zile cu aceste marci si nu a dat gres , la taxi e grav daca stai pe dreapta zile in sir pina repari o defectiune datorata unei curele rupte asa ca nu testeaza nervii la nimeni. Recomandarea SKF a venit in urma cu mai multi ani cind mai multe service-uri s-au prins de marfa contrafacuta Contitech - a nu se confunda cu piesele de pe dacia shop , am recomandat SKF ca raport excelent pret/calitate, daca doresti mai bun dar mai scump este si mai bine .

    Leave a comment:


  • Kojak
    replied
    daca cel mai prost = cu cel mai ieftin, raspunsul este, DA.
    Kitul de distributie din oferta norauto face parte din gama Asam (sau orice alta "marca" de buget de calitate indoielnica) la calitate...mi-am aruncat acum ceva vreme ochii pe asa ceva, la raft.
    Personal, nu recomand varianta asta, nu te lasa influentat de asa-zisa garantie, aia e in cel mai fericit caz doar pe hartie...
    O alternativa de buget buna, in opinia mea, este sa cumperi de la un magazin serios piese OEM si sa te duci la montaj oriunde gasesti un mester bun. Asa ceva mi se pare mult mai ok, ptr. sanatateaa msinii si de ce nu si a ta , decat kurpapier-ul ala de garantie pe care ti-o ofera norauto.

    Leave a comment:


  • blue99
    replied
    sal,am 4 ani si 40.000 km de cand am schimbat distributia intr-un service de cartier(pe incredere,fara garantie)si totul a fost ok. Acum mi-am facut programare la norauto,ca dau garantie 2 ani la manopera si 40.000 km sau 60.000 la piese,dar nu stiu daca in oferta lor nu cumva au cel mai prost kit de pe piata?

    Leave a comment:


  • FLR
    replied
    trebuie sa mergi si sa faci scandal altfel nu rezolvi nimic trece garantia si apoi platesti.bafta

    Leave a comment:


  • smaci
    replied
    Saptamana urmatoare am termen la Tg-Mures. Problema o am decand o am noua. La 6 km a inceput figura-raspuns oficial "motorul asta trebuie sa se rodeze". Problema in loc de ralanti a inceput sa o ia razna, a mers turat in loc de ralanti cu clima murea motorul, consum 8-9 lit. pe autostrada cu 80-90 la ora singurel in masina fara bagaje. Am fost in mai multe serviceuri, eram si naiv, tot am crezut povesti, ca hai sa nu fac circ. Motorul doar la 2 cheie o vrut sa porneasca dimineata. Am lasat masina mai multe saptamani la Renault, au schimbat corp clapeta, bujiile- care trebuia sa platesc ca-s consumabile, in rest injector, motoras pas cu pas, map senzor, aer senzor, si senzorul de la clapeta, termostat au fost schimbate in garantie. Saptamanal la reprezentante dupa care m-am plictisit ca omu mai lucra nu poate sa lipseasca de la lucru atata timp, 3 ori in germania, 12 ori Renault budapesta, si 6 ori la Tg M. teste peste teste si tot nu au dat de cap. Am un ditamai de dosar cu hartii. Ajung sa fac eu diagnoza si sa observ ca la ralanti am avans la aprindere 12-14%, si in turatie la 2600 am 45%. La timpii de injectie in loc sa creasca cand apas pe acceleratie scade de la 3,8 la 2,14 secunde. E foarte mult, nu stiu cum de nu sa rupt un piston, din cauza detonatiei prea repede inainte sa ajunga pistonul pe punctul mort inferior. Autoturismul este in garantie si sper sa rezolva cazul in garantie la reprezentanta. Ca fabrica va accepta costurile/suportul in garantie asta ramane o intrebare.

    Leave a comment:


  • mr.K
    replied
    O fi in garantie, dar un dinte decalat poate da nastere la intepretari, in defavoarea soferului, numai ca sa se spele ei pe maini.

    Leave a comment:


  • margelatu
    replied
    Daca e in garantie , nu vad care e problema.Mers la ei si facut galagie.Eu am zis ca o parchez in reprezentanta daca nu-mi rezolva problema,dar prin geam.Eu am avut o problema cu o garnitura si-mi curgea antigel numai la turatii mari.Imi ziceau ca mi se pare mie.

    Leave a comment:


  • FLR
    replied
    Smaci la ce service ai fost cu masina?

    Leave a comment:


  • smaci
    replied
    Dupa mii de teste si dosar cu 20 de ori cel putin in service cu probleme, am ajuns sa dau jos astazi capacul la distributie si sa vad ca distributia originala cum a venit din fabrica nu este bine montata. Distributie decalata. Motor 1.6 16V. Au resoftat mai bine calculatorul, au schimbat senzori, injector, etc la reprezentanta in loc sa se vada care e problema. Acuma sa fac circ din nou si sa ma duc la OPC sau ma apuc eu si repun distributia cum trebuie. Masina se afla in garantie si inca distributie originala neschimbata.

    Leave a comment:


  • valentin2005
    replied
    recomand :Piesenet.ro si pieseauto-logan.ro am cumparat de la ambele magazine si am urmarit elementele de siguranta gen ''piese de origine '' pe care le-a descris useru ''planetara '' ambele magazine sunt serioase si ofera certificate de conformitate si garantie.

    Leave a comment:


  • Cromatic
    replied
    Originally posted by prometheus View Post
    Piesenet.ro e un site destul de serios eu am cumparat de la ei multe piese si au fost super ok in legatura cu autenticitatea pieselor.
    Cauta pe-aici ca sunt cativa care au cumparat de la ei si pana acum nu s-a plans nimeni.

    Leave a comment:


  • MihaiiahiM
    replied
    Eu sunt din Pitesti si piese contrafacute nu am vazut. In schimb am vazut piese de diverse srl-uri si de import. Ba mai mult multe service-uri dacia iau piese de la magazinele de pe Str. Dumbravei.

    Leave a comment:


  • Drogas
    replied
    NU am cumparat nimic de la ei. Spuneam la modul general

    Dar la logan daca nu cumperi kit de la reprezentanta ai mari sanse sa iei mari tepe de la magazine, sunt contrafacute foarte bine.

    Prefer oricand contitech role INA.

    Pot sa recomand ca magazin onlie www.epiesa.ro

    Leave a comment:


  • Kojak
    replied
    @Drogas, ai luat de la ei dubiosenii?

    Io am luat de curand un cablu de ambreiaj, montat in service, la o reprezentanta Dacia.
    Mi s-a confirmat ca e de origine 100%.

    Leave a comment:


  • Drogas
    replied
    decat de "origine" dubioasa, mai bine aftermarket de calitate

    Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google