Laureate
Collapse
X
-
Diferenta principala dintre cele 2 versiuni este aerul conditionat. Ca pret, celelelate sunt nesemnificative pe langa AC.
-
Preferance are scaun reglabil pe inaltime si lombar? are trei tetiere pe spate? are oglinzi electrice? are CB? si mai stiu io ce....
Leave a comment:
-
Deci pentru export Laureate este mai slab dotata decat pentru Romania... e cel putin interesanta afirmatia asta. Din cate stiu Laureate fara proiectoare si aer conditionat se vindea in Romania sub numele de Preferance.
Leave a comment:
-
sa mai discutat despre asta si la pag 9...ii laureate, are toate dotarile pe care la are un laureate mai putin AC si proiectoare care la modelele pentru export is la optionale...posibil sa sa fi avut proiectoare pentru ca o fost lovita fata si o fost schimbata si bara si nu or' mai fost puse proiectoare posibil nu stiu...acuma mi-am cumparat proiectoare si suporti si nu stiu daca am cablaju...
is sigur ca ii Laureate masina ii din 2006 oct
Leave a comment:
-
Esti sigur ca este Laureate ?
De unde stii ca este pentru export si ce an este masina ?
Leave a comment:
-
Laureate fara proiectoare? Esti sigur ca e Laureate si nu alta versiune? Stiam ca erau in dotarea standard pentru acest model, cel putin in 2008 cand mi-am cumparat eu masina.
Leave a comment:
-
salutare...la laureatul meu cum ii facut pentru export nu am proiectoare si vreau sa ii pun proiectoare...intrebarea mea ii daca am cablaju tras plus releu si siguranta? sa stiu cumpar numai proiectoarele si suportu sau si restu...pe la ce pret gasesc proiectoare valeo?
Leave a comment:
-
da mai multe detalii an fabricatie,numar de km,cu AC sau fara ,in mod normal nu se umbla la distributie pentru curea accesorii rupta
Leave a comment:
-
poi de ce s-a rupt? cati km ai ? cati ani ? poate trebuia sa o schimbi ( si distributia si schimba o data cu aceasta )
Leave a comment:
-
Stai linistit, nu-i nici o legatura cu distributia. Schimba cureaua si da-i talpa. Bafta!
Leave a comment:
-
Pe cutia capacul de sigurante iti arata pozitia la casetofon, si ai si in cartea masinii. e de 20 A parca, o schimbi si totul revine la normal.
Leave a comment:
-
cu o lampa de control de 12 volti cu contactu pus le verifici pe toate si care e arsa o schimbi cu una de aceasi valoare,cel mai simplu
Leave a comment:
-
salut
si cum pot sa gasesc siguranta ? care este ? ca sa nu ma apuc sa le scot pe toate.
Leave a comment:

Leave a comment: