Un mic ajutor daca se poate
am nevoie sa dau jos si eu prima parte din tunelul masinii(schimbator si bricheta).desfac primele 2 suruburi din suportul de pahare si dupa aceea nu mai iese din cauza partii a doua a tunelului.trag de ea, dar o tine ceva si nu stiu cum sa ii dau de cap, daca ati mai desfacut sau stiti ceva ast un rasp Va rog
Laureate
Collapse
X
-
poate ca e cam tarziu, dar va recomand gume bridgestone sau firestone, acalasi concern, cele mai folosite in F 1.Eu am firestone winterhawk 185/65/15 si sunt foarte mltumit, va doresc sanatate si drumuri lungi.
Leave a comment:
-
chiar se simte diferenta intre o anvelopa buna si una de proasta calitate.masina sta mai bine se sosea,distanta de franare scade.
Leave a comment:
-
Eu as zice Firestone.Originally posted by KeanuRev
Dintre FIrestone si Dayton care is mai bune?
amandoua is destul de scumpe da nah.. :| ma gandeam sa imi pun doar pe fatza :| se vede diferentza daca imi pun pe fata numai si pe spate las kormoranurile? adica ma refer daca diferenta ii mare
Dar intra pe paginile producatorilor si vezi ce e acolo.
Oricum, nu uita ca cea mai mare parte a frinelor se fac cu rotile din fata.
Tractiunea e tot pe fata.
Deci fata conteaza.
Oricum in momentul in care pui frina cu un Goodyear si cu un Kormoran ai sa simti diferenta.
E vorba de siguranta ta in primul rand.
Leave a comment:
-
Dintre FIrestone si Dayton care is mai bune?
amandoua is destul de scumpe da nah.. :| ma gandeam sa imi pun doar pe fatza :| se vede diferentza daca imi pun pe fata numai si pe spate las kormoranurile? adica ma refer daca diferenta ii mare
Leave a comment:
-
tks for replyes
ma nu stiu ce sa zic...ii dau dreptate lui "unEL"
decat 4 proaste, mai bine 2 bune...si sa fie puse pe fata...oricum cele de pe spate pe care le am acum sunt ok alea de pe fata sunt mai uzate...
@boris
usor cu frana man, ca la "logan cu kormoran" e periculos
)
Leave a comment:
-
laureate 03'2007
kormoran
) 15.000 km
si cind e ud pe jos si frinezi brusc de tuci saniuta
Leave a comment:
-
Pai si eu le-am tinut 75.000 km fara pana.Originally posted by ovidiugbreu am un laureate din sept 2005 si a venit cu cauciucuri kormoran
nici o problema cu ele pana acu
da' pe ploaie cand pun frana ma duc ca si cu sania...
Dar nu se compara cu ce am acum pe masina.
Si stai sa vina inghetul si sa-mi zici cum te simti cu ele.
Daca tot iti iei gume cred ca nu te mai uiti la kormoran sau debica.
Leave a comment:
-
eu am un laureate din sept 2005 si a venit cu cauciucuri kormoran
nici o problema cu ele pana acu
da' pe ploaie cand pun frana ma duc ca si cu sania...
Leave a comment:
-
Pai al tau e MCVsi de aia, toate MCV-urile vin cu Debica Passion.Originally posted by SoNyKeLlaureateul meu a venit cu debica... cum e?
Leave a comment:
-
Originally posted by quintrixmansalutare !
daca tot suntem la capitolul anvelope...eu am pe masina montana
tata are un coleg de serviciu care are 4 kormoran rulate vreo 120 km si apoi schimbate.
vrea sa le vanda cu 1 mil bucata. sa le iau, sa nu le iau ?
oare kormoran sunt mai bune decat ce am eu acum pe masina (montana) sau mai proaste...
parerile voastre conteaza
Mai ... kormoranurile sint niste cauciucuri "low buget".
In locul tau ... de cat sa iau 4 kormoran mai bine as lua 2 cauciucuri de calitate tot noi.
Nu mi-as lua cu mana mea niciodata kormoran, debica, montana ....
Leave a comment:
-
salutare !
daca tot suntem la capitolul anvelope...eu am pe masina montana
tata are un coleg de serviciu care are 4 kormoran rulate vreo 120 km si apoi schimbate.
vrea sa le vanda cu 1 mil bucata. sa le iau, sa nu le iau ?
oare kormoran sunt mai bune decat ce am eu acum pe masina (montana) sau mai proaste...
parerile voastre conteaza
Leave a comment:

Leave a comment: