Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• andrei
    replied
    Ai de ales intre cei de la dealer sau cei din magazine. Eu as zice prima varianta, ca sa fie montati si de ei.

Leave a comment:

• george2k7
    replied
    Vreau sa-mi montez senzori de parcare ( de prefereat kit cu 4) si as dori sugestii de la voi de care si de unde sa cumpar sa fiu sigur ca nu dau banii degaba

Leave a comment:

• 66CYP
    replied
    Multumesc Andrei.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Tragi tare de ea in sus, rotind totodata. Cea de Prestige se pune invers, adica prin presare.

Leave a comment:

• 66CYP
    replied
    Am si io o intrebare, daca ati skimbat careva nuca schimbatorului, eu am daia patratoasa si as vrea sa imi pun daia de Prestige de piele dar nu stiu cum sa o dau p asta jos si daca as dao jos cum se monteaza cealalata??

Leave a comment:

• Seba
    replied
    Jantele lu' dracu... daca are motor de 1.4, e laureate plus. are dotari de ambition, dar motor mai mic.

Leave a comment:

• cristy plus
    replied
    A zis ca decat jentile il deosebesc de ambition

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Ce motor de 1,6 mai? Tu postezi ca se afli in treaba si sa faci posturi?
    N-ai vazut ca a zis omul ca are motor de 1,4 MPI?

Leave a comment:

• cristy plus
    replied
    Si motor de 1,6

Leave a comment:

• antonicamrs
    replied
    Eu am luat-o in 04.02.2008 laureate plus 1.4 decit ca nu am jenti aliaj si e ambition cu radio cd

Leave a comment:

• cristi212men
    replied
    Originally posted by andrei View Post
    @cristi212men: Pe Laureate au bagat de curand Radio CD, de la sfarsitul anului trecut daca nu ma insel.
    Pe laureate au inceput sa puna radio cd in loc de casetofon incepand cu 13.02.2008 cel putin asa m-au informat de la vocea clientului.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Originally posted by cristy plus View Post
    Eu pe laureate plus am cd
    Si care-i legatura cu ce discutam noi?

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Multam ca mai lamurit tatamiu cand a cumparat-o a spus ca e full option , ce e drept pe mine nu prea ma interesa atunci ca eu circulam cu alta masina.
    Inca odata Multam

Leave a comment:

• cristy plus
    replied
    Ambition este

Leave a comment:

• Rudy
    replied
    Are jenti aliaj asa a venit...Eu de aia am intrebat ca pe usa scrie ambition ,masina am cumparat-o in iunie 2006 si pe talon la anu fabricatie tot 2006 scrie.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google