Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• madi
    replied
    Eu am Laureat + (cu ABS) motor 1.4 ,fabricatie 2008 si nu am discuri ventilate. Din cate am inteles se puneau numai pe 1.6 16v(Prestige) si anumite echipari diesel .

Leave a comment:

• vitriol
    replied
    Pai poti afla in urmatorul fel: Te duci la un magazin de piese auto, il rogi pe nenea ala sa-ti arate un disc ventilat si unul plin, te duci la masina, o ridici pe cric, dai roata jos si o sa vezi cu ochii tai de care ai.
    Sa nu crezi ca te iau la misto, sunt unele care au ventilate si altele care au pline din acelasi an de fabricatie, aceiasi varianta de echipare. Bafta.

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    am o intrebare pentru cunoscatori :d

am laureat din 2006 ( 1,4 non - abs ) si is curios : are discuri ventilate ? si daca nu care sunt modelele care au ?

Leave a comment:

• BOSS03
    replied
    Eu am 16V si asta recomand, dar nasol cu viteza sare din 50 in 90 si nu realizezi. dar scumpa e benzina si multe cheltuieli are o familie: amanta, soacra, si colegii de bere

Leave a comment:

• dragos10
    replied
    pai depinde si ce vrei tu si cat mergi cu ea
    daca esti mai linistit poti lua 1.4 , daca vrei sa mergi putin mai sportiv ia 1.6 sau 1.5 dci .
    dar fa-ti si calculul ;exemplu :
    1.4 laureat = 8.000 euro
    1.6 laureat = 8.400 euro

toate motoarele sunt fiabile.foarte probabil sa nu ai probleme cu ele cel putin 100.000 km
    Last edited by dragos10; 1 April 2009, 22:12. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• iulliann
    replied
    Raport pret / calitate - dintre cele 3 motorizari pe care mi'o recomandati pt. achizitie?

Leave a comment:

• B-08-ZIA
    replied
    Da se merita!...acum depinde de u ce vrei sa alegi. Motorizarea de 1.4 75hp sau 1.6 90hp...deosebirile fiind in consum si o viteza putin mai superioara...eventual un chip tuning motor mai reusit pe varianta 1.6MPI si 90hp putand sa urci mai lejer decat motoru cu cilindreea de 1.4si 75hp...tinand cont ca o vrei pentru firma ..prima varianta este OK.

Dotarile pe LAUREAT sunt rezonabile si cu intrebuintare. LOGAN LAUREAT AN 2006 1.4 MPI VERDE CAMELEON :d:p
    Last edited by B-08-ZIA; 24 March 2009, 19:43. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• iulica_79
    replied
    Se merita Laureate 1.4 sau 1.6 second?
    As vrea sa achizitionez un Laureate de la o firma de Leasing.
    Am inteles ca au masini la care proprietarii nu au mai platit ratele de leasing si automat ca masinile sunt mai ieftine.
    Mi-a zis un prieten ca stie o firma de leasing unde au masini cu maxim 20000 Km si cam 1 an vechime.
    Ce ziceti? Se merita afacerea?
    Eu vreau sa o iau in leasing, pe firma mea.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    @grecu george: Nu se schimba niciodata, decat daca e neaparat nevoie.

Leave a comment:

• bobo77
    replied
    Cu tot cu pompa de benzina.

Leave a comment:

• grecu george
    replied
    la loganul pe benzina filtru de carburant este in pompa de benzina si se schimba la 120.000km

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Da, modelul prezentat are bara stabilizatoare.

Leave a comment:

• Octavian_92
    replied
    Am si eu o intrebare!
    Logan Laureat PH2 1.6 MPI are bara stabilizatoare?

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    scuze ca am postat de 2 ori dar am avut probleme cu netu` si nu mi`a aratat ca s-a postat primu mesaj si nu stiu sa il sterg :P

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    @ andrei sa traiesti ;)
    Last edited by Tudor; 2 September 2008, 18:32.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google