If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tocmai ce am primit un telefon mai devreme si ma anuntat de la dacia ca masina mea abea la sf saptamanii asteia intra in fabricatie undeva pe saptamana viitoare imi pot ridica masina si ei initial miau dat data 25 - 28 ... chiar asa fara cuvant sunt cei de la nalba?
Ma da care este diferenta dintre un prestige si un Laureate din cate stiu eu are o tapiterie mai buna si volan din piele altceva ce are??? (ma refer la noul model de prestige)
am fost azi la nalba in curte unde tin msinile noi si am vazut 2 loganuri prestige ... si au cauciucuri kormoroane.... ( sper sa nu vin si a mea cu kormoroane... ca ma f... maine o ridic..
am fost azi la nalba in curte unde tin masinile noi si am vazut 2 loganuri prestige ... si au cauciucuri kormoroane.... ( sper sa nu vin si a mea cu kormoroane... ca ma f... maine o ridic..
Si eu am "kormoroane" si merg si cu 140 si cu 170....si nu am patit nimic. Deosebirea e ca eu nu intru in curbe ca tine cu cei 170km/h. Bafta.
Si eu am avut Kormoran-e pe alt Logan si nu s-a intamplat nimic,exceptand o frana violenta cu fumul de rigoare in Constanta.
Acum depinde si de stilul de condus si ce vrei de la masina.
ia intrebati voi la vocea clientului, ca pana anul trecuyt prestige-ul si ambitionul veneau cu conti/michelin. sa nu cumva sa faca astia din service-uri smenuri...
Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment