Logan 1.6 16v Ph2
Collapse
X
-
Diferenta nu e de neglijat pe termen mediu/lung dar ma refeream ca nu are cum sa consume asa putin la 140 fata de 1.6 8V, 6.4% e prea putin pentru 140.
-
@ Shakar
Pai daca 1.6 ia 7.8 la 400 km inseamna 31.2
16v-ul daca ia 7 la 400 km inseamna 28, adica iti mai raman 3.2 litrii (16 ron) cu care mai mergi inca 45 km sau bei cateva beri, de bucurie ca iti consuma putin
400 km e echivalent cu un drum la mare, dus intors
Leave a comment:
-
Intr-adevar consuma foarte putin si e cel mai ok consum raportat la putere din gama Dacia (pe benzina) dar consuma mai mult de 6.4% la 140. E simplu de incercat, mai ales pe autosrdata - resetezi consumul cand ai ajuns la 140 si mergi cativa km cat mai constant posibil si ala e consumul, o sa fie ~ 7%. Am mers zilele trecute cu un 1.6 MPI si la 135 avea ~7.5-8% pe consumul instant, 4 insi in masina, A1. Consuma ceva mai mult ca 1.6 16V dar e vorba de cateva sute de grame nu de 1.5-2 litri.
Leave a comment:
-
@ samy0388
Pai de ce te miri cu X5-ul... Intr-un oras ca Bucurestiul, X5 consuma pe la 17 - 20 % Cred ca barosanul din X5 mai are chef de harjoneala cu Loganul care pleaca scartait de la semafor? ... sa-i sara consumul la 25 - 30%
Chiar consuma putin 1.6 16v. Am scos de curand 5.26, resp 5.11 in afara localitatii mers 80 - 90 km/h. Mi se pare insa foarte putin 6.4 la 140 km/h constant... (ma asteptam la un 7.0 - sigur, depinde si masina cat de incarcata era)
Leave a comment:
-
Te @#$% pe el de Ferrari, forta Logan 1.6 16v !!! Ce de mai comentarii p`acilea, se lauda ca fac x5`uri pe la semafoare... ALOOOOO trezirea din vise fratilor, ca 100 de cai nu sunt vreo mare herghelie. Intradevar masina se misca decent, e cel mai performant motor de pe Logan, raport pret/calitate foarte bun, dar atat, nu are nici cea mai mica inclinatie spre sportivitate, mai ales in concordanta cu suspensia stock ...
Am mers si eu destul de mult cu motorul asta si intradevar consumul era foarte bun,pe a2 5 persoane in masina fara bagaje la 140 constant era consumul de 6.4 % , masina are 7000 km in bord.
Leave a comment:
-
Pana la 180 se duce destul de ok, dupa te cam rogi de ea... Si incepi sa simti ca plutesti (cu suspensia originala)Originally posted by dagger_id View PostAjungi cu el si la 200km/h?Din cate am inteles eu,ar fi singurul Logan(1.6 16v) care ar ajunge undeva pe acolo.Este adevarat?
Eu personal n-am ajuns decat la 195 cu ea, dar daca insisti cred ca se duce si pana la 200. Oricum si turatiile erau aproape de 6000 la viteza aia, cred ca in rezervor era deja palnie.
Leave a comment:
-
Eu am un laureate cu dotarile de prestige tocmai ca nu prefer crem in interior mai ales ca este alba!
Il am din decembrie 2008 si sunt foarte multumit mai ales ca este masina cumparata cu banii mei si nu de la taticu si mamica !
A suferit "mici" modificari si chiar nu am probleme din cauza "zgomotului de la motor" la viteza de care vorbiti voi desi este un pic amplificat
acum depinde si de persoana !
O parere personala la aceasta masina pe care trebuie d.p.m.d.v. modificat este suspensia sa o coborati sau sa abordati una sport si nu veti avea probleme la viteze mari, curbe stranse sau orice altceva la modul tinuta de drum !
Leave a comment:
-
Cand mai ajung cu a mea la 180 pe bord (numa' la vale, ca in plan sta a naiba la 2mm de marcajul 180) imi creste pulsul la 300, tensiunea la 30 cu 20 si-mi sangereaza urechea stanga de la cata galagie e in ea.Originally posted by victorge View Post200 pe bord, da! real are undeva pe la 180-185 (pe navigator). dar conditiile in care atingi aceasta viteza nu sunt dintre cele mai grozave.
ma refer la stabilitate si confort (scaune+acustic).
Vrei adrenalina, da-te blana cu Loganul nemodificat!
DAR! Nu am citit toate posturile de aici si daca ti-ai cumparat 1.6_16v sa-l stapanesti sanatos! Sunt masini bune pentru banii lor... poate chiar au un plus de valoare in anumite situatii cand faci cate-o ghidusie cu ea (un derapaj controlat, o depasire "la mustata") si zici "ba, sa moara Bibiloi, asta ar merita si 15.000eur!".
Leave a comment:
-
200 pe bord, da! real are undeva pe la 180-185 (pe navigator). dar conditiile in care atingi aceasta viteza nu sunt dintre cele mai grozave.
ma refer la stabilitate si confort (scaune+acustic).
Leave a comment:
-
Ajungi cu el si la 200km/h?Din cate am inteles eu,ar fi singurul Logan(1.6 16v) care ar ajunge undeva pe acolo.Este adevarat?
Leave a comment:
-
la 40 de mii de km, oricat ii dau in blana, mai mult de 11,5 nu`mi arata consum !
urban imi sta la 8,5-9. cluj pitesti 6,8% - pitesti bucuresti fara sa resetez a urcat la 7,4 (4 persoane in masina + bagaje, iar pe autostrada am mers si 185km/h).
Leave a comment:
-
de cat timp o ai si cati km ai la activ? sa stie si cei cu masini noi cu o sa se nasca unu mic cu coarneOriginally posted by fanrenault View PostSi la 1.6 8v e bun consumul,dar pe date tehnice e putin mai amre decat la 1.6 16 cam cu 300 ml
) Daca masina e noua nouta consuma mai mult,nu te speria ca isi revine ;) Sau daca accelereaza mai greu,e normal cand e noua asa facea si amea si acuma s-a nascut un mic diavol ;)
)
Leave a comment:

Leave a comment: