salutare
am si eu 1.6 16v galati bucuresti mers regulamentar (50-60 localitatesi 90-100 afara) consum 5,4
Logan 1.6 16v Ph2
Collapse
X
-
Si la 1.6 8v e bun consumul,dar pe date tehnice e putin mai amre decat la 1.6 16 cam cu 300 mlOriginally posted by mihai.85 View Postnu stiu cum e 1.6 8v la consum, dar eu cred ca 1.6 16 v consuma un pic mai mult decat ar trebui.
) Daca masina e noua nouta consuma mai mult,nu te speria ca isi revine ;) Sau daca accelereaza mai greu,e normal cand e noua asa facea si amea si acuma s-a nascut un mic diavol ;)
Leave a comment:
-
Guest repliedam 4 prieteni cu 1.6 16v-uri si sigur te vor contrazice ,au mers in loganul meu fiecare si s-au convins ca nu e gurmand 1,6 8v .in unele situatii chiar sta mai bine.Originally posted by Shakar View PostEu am avut si 1.4 8V si acum am 1.6 16V iar la capitolul consum sunt ~ la fel, 16V nu consuma mai mult ca 1.4, cel putin nu sesizabil. (0.1-0.2% e irelevant). Din gama Dacia, 1.6 8V e cel mai gurmand.
16v-ul sta mai bine la drum lung fata de 1,6 8v si marefer la depasiri si alte manevre.(capitolul consum)
Leave a comment:
-
Eu nu as zice ca 1,6 8v este gurmand mie cate odata mi se pare ca consuma mai putin decat 1,6 16v cel putin in oras si per total consumul este cam la fel.Mai mult mi se pare consumul la 1,4 8v decat cele doua.Bine consumul difera de la o localitate la alta si stilul de condus avand o influenta majora si multi alti factori. Oricum nu o sa ajungem la nici un rezultat cu aceste discutii...
Leave a comment:
-
Eu am avut si 1.4 8V si acum am 1.6 16V iar la capitolul consum sunt ~ la fel, 16V nu consuma mai mult ca 1.4, cel putin nu sesizabil. (0.1-0.2% e irelevant). Din gama Dacia, 1.6 8V e cel mai gurmand.
Leave a comment:
-
Am un prestige 1.6 16V ~44.000km si un 1.6 8v ambition ~78.000km.
La consum in acelasi stil linistit, 1.6 16V este putin mai economic, cu foarte putin. Dar daca merg mai sportiv, 16V il depaseste pe 8V la consum, dar si la performante.
Oricum 1.6 16V este superior la toate capitolele fata de 1.6 8V (1.4 75cp este puturos si saracu' daca ai si pasageri se chinuie sa traga de masina -).
Leave a comment:
-
mie nu mi se pare ca 16 valve consuma mult daca vreti consum mic luati-va motorin sau gpl eu cred ca consuma perfect pentru ce stie sa faca
Leave a comment:
-
Sa spui ca 16V consuma cat vechea Dacie e non sens (consuma Dacia 5% extraurban maine). Consumul nu numai ca nu este mare ci e chiar excelent. Consuma cat 1.4 MPI si mai putin ca 1.6 MPI, in conditiile in care e net superior la capitolul performante. Ce ati vrea, 6% consum in Bucuresti ?
Extraurban 5-6% la mers normal e un consum foarte ok, 8-9% urban iar e normal, mocirla aia de Bucuresti nu e consum urban, am consum mediu pe 2300 km de 7.0 %, mers si normal si pe forja, si in oras, peste tot. Asta e consum mare ?!
Leave a comment:
-
eu o am de 2 ani si o luna si 68000 km sunt multumit de ea...
vede plafonarea cel putin o data pe saptamana,a vazut si bordul,a vazut si liniute de toate
sunt multumit
Leave a comment:
-
salut tot 16 valve am 60.000 km an fab 2008 ph2 consum oras max 10 viteze schimbat la 3000 ture , afara intre 6.2 si 7.2 primul mers linistit al doilea mers agitat , masina trage bine , in rest cum o stiti cu defectele ei ..............calitatile ei ..........
Leave a comment:
-
sal si eu am tot 1.6 16v si consumul mai mult de 10 10,5 mers numai in orasi si sportiv adica schimbat undeva 3500 5000 de ture si uneori chiar in limitare adica 7000 si e din 2009 ianuarie masina si na sarit de 10.5 numai oras
la ce vroblema cea cu folia nu nu iese din garantie daca iti pui folie
Leave a comment:
-
consumul este maricel daca nu esti atent la consum,la stilul de condus (anticiparea traficului)si binenteles ca nu iti iei masina sa calculezi fiecare miscare ,ci iti iei masina sa o conduci.Eu sunt multumit Consuma cit consuma si vechea dacie acum fiecare este liber sa aleaga eu unu sunt multumit
Leave a comment:
-
16v superrr motor, trage, are demaraj, 190 prinzi lijer zic eu, dar consuma cat un bmw seria 5 pe benzina, fara 11,5 nu ma lasa in oras si la drum 7 ! schimb intre 2500-3000 si consumul este 11,3 - 11,7 cu aer lejer 12,2 - 12,5 !
eu vreau s-o bag la vanzare m-a dezamagit fff mult consumul si caroseria, loganul foarte prost la vopsea...imi vine s-o colez !
daca nu te supara consumul, recomand cu cea mai mare placere !
Leave a comment:

Leave a comment: