Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganu
    replied
    uite acuma am vb cu un baiat care se ocupa cu asa ceva...350 de ron cu totu` .. kituit cu fibra si vopsit

Leave a comment:

• andu4friends
    replied
    mda.. cred ca mai mult ajunge de 250, tata a vopsit recent la matiz capota si l-a costat 300 ron ;)) oricum nu sunt dispus sa cheltui banii acestia doar ca sa scap de inscriptii :P

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    pai cam vreo 200-250 de ron te ajute tot depinde unde il vospesti si cine iti pune kit

Leave a comment:

• andu4friends
    replied
    mda deci prea costisitor asa, mai bile las inscriptiile ))

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    pui autocolant )

Last edited by Loganu; 21 May 2010, 14:03.

Leave a comment:

• sanderizer
    replied
    Sa reformulez atunci: alt mod (mai simplu) in afara de chit+revopsit?Ca asta e cam...

Leave a comment:

• Shakar
    replied
    E relativ simplu. Dai cu chit apoi trebuie revopsit portbagajul...

Leave a comment:

• sanderizer
    replied
    Da,buna intrebare! M-ar interesa si pe mine raspunsul.

Leave a comment:

• andu4friends
    replied
    eu daca vreau sa scot si motorizarea si emblema si unde scrie dacia by renault la urma cum astup gaurile? ;)) vreau sa ramana liber, cred eu ca arata mai bine fara inscriptiile acestea :P

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Ce subiect de discntie interesant
    Numai bine.
    ps:Chiar conteaza o motorizare trecuta pe capota spate?
    E un rahat mare,pina acum trebuia sa munciti mai mult pt. a face clean porbagajul,acum ca sa dat o mana de ajutor incep toti sa urle ca nu se mai trece motorizarea.
    ha-ha-ha

Leave a comment:

• k0r3k7
    replied
    Originally posted by Ionut View Post
    Unde nu se mai trece motorizarea ma?
    La 1,2 nu s-a trecut niciodata motorizarea pe capacul filtrului de aer...peste 50% bat campii pe forumul asta...de unde aveti voi informatiile astea de 2 lei?
    Doamne , daca am vazut zeci de masini noi fara motirizare tu vi si zici ca bat campii?

Leave a comment:

• Ionut
    replied
    Originally posted by ladislau View Post
    Din moment ce nu se mai trece motorizarea nici macar pe capacul motorului....ma pot astepta la orice
    Unde nu se mai trece motorizarea ma?
    La 1,2 nu s-a trecut niciodata motorizarea pe capacul filtrului de aer...peste 50% bat campii pe forumul asta...de unde aveti voi informatiile astea de 2 lei?

Leave a comment:

• wieee
    replied
    al meu e cumparat in ianuarie si nu nu are motorizare

Leave a comment:

• flytomefly
    replied
    vand lumanarele-pastila pentru iluminat cadranele bordului-lumina variabila prin debitul de aer si in culori la alegere !

Leave a comment:

• laur @
    replied
    eu zic ca ar arata bine un autocolant ceva pe carcasa motorului.dar tot asa cum ziceam ...pe un fundal cu picaturi de apa ,sa fie scris dacia 1.2 16v eco power.nu poate face nimeni asa ceva?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google