If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut.
Da,poate materialele costa 6800 euro,dar,DAR mai adauga si costul fabricatiei si mana de lucru+profit(firma renault)si-ti va da pretul final.
Ps:Oricum nu te obliga nimeni sa-ti iei logan,poti lua oricind un SH mai nou,2000anul de fabricatie+200.000km la bord)
Numai bine.
Materiale, adica piese...
Insa mai sunt multe alte cheltuieli...energie, taxe, impozite, personal etc...
Hai sa il lasam pe el sa ne spuna ce inseamna acel "pret la poarta fabricii"...
Catalin cu multi N...poate au scos acea culoare datorita faptului ca nu era comandata prea mult...
Salut.
Da,poate materialele costa 6800 euro,dar,DAR mai adauga si costul fabricatiei si mana de lucru+profit(firma renault)si-ti va da pretul final.
Ps:Oricum nu te obliga nimeni sa-ti iei logan,poti lua oricind un SH mai nou,2000anul de fabricatie+200.000km la bord)
Numai bine.
Pretul masinii e oricum piparat. Pretul unui Prestige 1.5DCI (85 Cp) nu depaseste 6800 euro la poarta fabricii (fara TVA). Tabla oricum e ....subtire.
Asa ca platim mult si indesat masina. Nu mai vorbesc de sistemul de injectie care daca se "duce"......piesele de schimb sunt 25% din valoarea masinii.
Ce rost mai are o sigla in plus sau minus ?
Pai daca iti iti spun eu 100 % ca sunt trecute...
Nu cred eu ca vor cumpara oamenii diesel pentru monograma, eu doar am spus care a fost explicatia pe care au dat-o.
Uite cum sta treaba...motorizarile pe benzina nu mai apar pe capota spate, a ramas doar monograma de la diesel...
Se spune ca au facut asta pentru a incuraja oamenii sa cumpere motoare diesel.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: