Originally posted by CataLiNNN
View Post
Logan Ph2...economie ????
Collapse
X
-
pai tocmai dasta. au facut teste si au realizat ca se pot scoate 2 leduri. in schimb am led la indicatorul de centura care nu se aprinde si la indicatorul pentru bujii incandescente de diesel. sunt criminal de idioti
-
Ia uitati-va la roti! N-or fi cumva prinse doar in trei prezoane! Criza nene, economie, 4 leduri de colo o mana de suruburi din alta parte si uite asa face dacia economie.
Leave a comment:
-
Salut.
Probabil asa a fost al lui
facut la repezeala

Numai bine.
Leave a comment:
-
Mie nu mi se pare vreo diferenta intre luminozitatea ceasurilor dupa ph1 fata de cele de pe ph2.
Leave a comment:
-
Salut.Originally posted by marx View Postieri am desfacut ceasurile din bord si am constatat ca nu mai sunt 6 leduri sub display ul de la computer ci sunt doar 4. de asemenea si la acele indicatoare de la turatie si viteza au sub ele doar cate 2 leduri nu 3. economie ce mai.
Ceasurile NU se fac in uzina,vin de la furnizori
asa ca nu au vina cei de la dacia.
Sau poate in caietul de sarcini exista aceea reducere de costuri?!
Si acum vin pe fundal(negativ)posibil sa necesite un iluminat mai slab decit cel dinainte(zic si eu,nu stiu sigur
)
Numai bine.
Leave a comment:
-
ieri am desfacut ceasurile din bord si am constatat ca nu mai sunt 6 leduri sub display ul de la computer ci sunt doar 4. de asemenea si la acele indicatoare de la turatie si viteza au sub ele doar cate 2 leduri nu 3. economie ce mai.
Leave a comment:
-
Logan Laureate 1.4 ridicat ieri de la dealer , nu are motorizarea pusa , mi se pare mai cool fara .
Leave a comment:
-
Mie unul imi place cea cu Logan by Renault,au facut dupa sufletu meu!
Leave a comment:
-
e cel mai misto fara motorizare ne scuteste de munca dar si mai misto ar fi sa o scoata si pe cea cu "logan by renault" cel putin pentru romania ca noi stim ce e
P
Leave a comment:
-
Nu inteleg care e faza. Nici eu la Biemdabaliu nu am motorizarea.
Cand ma intreaba le zic 316.
)
Leave a comment:

Leave a comment: