Logan Ph2...economie ????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• CataLiNNN
    replied
    Da,raman gauri,dar le poti astupa.
    Arunca o privire aici.

Leave a comment:

• ladislau
    replied
    Originally posted by CataLiNNN View Post
    Nu prea cred ca era nou!
    Nu stiu daca era nou sau nu ,ideea e ca era culoarea rosu imperial,ffffooooarte curata si lustruita..cu numere rosii...si scria pe ea 1.2 16V.

Leave a comment:

• BlueStar_KWO
    replied
    am si eu o intrebare...daca dai scrisu cu motorizarea si logan by renault...raman gauri sau sunt doar lipite?ca la mine se cam dezlipeste...adica se misca asa...

Leave a comment:

• CataLiNNN
    replied
    Originally posted by ladislau View Post
    Nu e adevarat...am vazut 1.2 16v cu sigla !!!!
    Nu prea cred ca era nou!

Leave a comment:

• catalinux
    replied
    Nu este nici o mare smecherie. Sunt multi producatori care nu pun motorizarea pe masinile mai ieftine din gama lor, fara sa fie optional (doar un ex: toyota yaris).

Leave a comment:

• Hemstockk
    replied
    Probabil ca o sa existe doar o singura motorizare Nu cred ca e foarte inspirata aceasta decizie chiar arata bine masina cu sigla motorizarii.
    Attached Files

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Matrita merge fara probleme
    Asa se fac acum,fara sigla.Va ajuta sa le faceti clean mai repede si fara mult efort
    Numai bine.

Leave a comment:

• adi-GVA
    replied
    Poate s-a defectat stanta care dadea gaurile la sigla!

Leave a comment:

• Loganu
    replied
    nu e adevarat...azi m-am perindat pe la dealer...inclusiv cele de 1.2 NU MAI AU SIGLA ... din cate am inteles comenzile onorate dupa 15 februarie...nu li s-au mai pus inscriptie la motorizare !

Si pana la urma...ce asa mare pierdere ca numai aveti emblema de la motorizare ... chiar nu va inteleg....99% dintre noi le dau jos...iar 1 % o vor la loc ..

Leave a comment:

• ladislau
    replied
    Nu e adevarat...am vazut 1.2 16v cu sigla !!!!

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    mie mi se pare foarte buna ideea. imi iau 16v si ma dau cu vre un audi tdi si il fac. iar la semafor ma intreaba : ce motor ai frate pe el ? iar eu deschid geamul si ii zic : unu patru.

Leave a comment:

• giovany_cjcr
    replied
    am vazut si eu la dealer in onesti ca masinile aduse noi nu mai au sigla indiferent de motorizare.
    eu personal as vrea sa renunt la ea, sau cum a mai spus un coleg anterior o sigla cu motorizarea mai mica pentru ducere in eroare

Leave a comment:

• KELBURTOS
    replied
    Cred ca n-au matrita facuta pentru motorizarea asta.

Leave a comment:

• _Manuel_
    replied
    Din cate stiu, doar pe 1.2 16V nu se mai pune sigla.

Leave a comment:

• dan08
    replied
    poate o pun optional. cred ca cei de la dacia au intrat pe forumuri sau tuning mioritic si au vazut ca sunt unii care isi dau jos motorizarea si isi pun "4X4", "1.8", "1.9 TDI", "GTI", "GIGI", "TURBO", "SPORT", "NOS", si asa i-au scutit de un efort in a mai da sigla jos. le da masina "clean" pt a-si exersa fanteziile si dorintele de "masal car". aia de la dacia "e"destepti, nu fac modificari fara studii de piata si statistici.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google