Îmbunătățire Audio Stock De Pe PH2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    OK, sa le luam pe rand.

    Player-ul poate afisa Albumul (nr. folderului) si Melodia curenta (nr melodiei), Melodia si timpul, Albumul si timpul. Numele fisierului sau informatiile ID3tag nu pot fi afisate.

    Legat de intrare, FlorianYFL trebuie sa te uiti ca atat MTX-ul cat si Blaupunkt au intrari de nivel inalt (HLI - High Level Input) care se pot conecta in paralel cu boxele din spate. As fi pfereat sa am RCA la player dar daca nu e, nu-i nimic. Nu are rost sa iau adaptor High-Low atata timp cat amplificatorul subwoofer-ului are asa ceva incorporat

    Basul de la Blaupunkt arata binisor dar totusi parca nu as merge atat de jos.

    Octavian, ti-am raspuns si dincolo - caut ceva sa adauge basul lipsa din boxele stock. Sa ma apuc acum sa schimb HU si boxe, sa insonorizez usile si eventual sa le construiesc incinta... sa tai din usi si polita ca sa pun boxe cu diametru mai mare, eventual cu amplificator si condensator, si amplificator separat pentru bass? nu cred.
    Am mai spus-o si o mai spun. Vreau sa investesc ~500 lei in imbunatatirea sunetului. Daca schimb HU tot boxele de rahat raman. Daca schimb boxele, nu stiu cat de bine poate sa le miste HU actual. plus ca o sa-mi zbarnaie tabla din usi.

    Avantajele pe care le vad eu pentru un bas activ sunt:
    Nu necesita schimbarea componentelor actuale
    Nu necesita mataraie de cabluri prin portbagaj
    Are atat amplificare cat si incinta

    Comment


    • #32
      Cam greşite avantajele date de tine.
      "Nu necesita schimbarea componentelor actuale" - nici un bass pe componente (sub + amp) nu necesită asta
      "Nu necesita mataraie de cabluri prin portbagaj" - ba sincer necesită mai multă un pic, pt că trebuie să iei semnal de la difuzoarele spate, prin rca veneau 2 fire din faţă, dar nu e niciun dezavantaj, le montezi frumos acolo şi gata
      "Are atat amplificare cat si incinta" - e un avantaj că duce la o dimensiune relativ mai mică, e dezavantaj că nu poate avea un amplificator mare, în general nu au putere mare.

      Avantaje reale pt subul activ din discuţie ar fi:
      - preţ mic.
      - ocupă spaţiu puţin.

      MTX e peste Blaupunkt. Cel puţin modelul blaupunkt de mai sus nu aduce nimic în plus, e la fel de mic. Dacă ar fi unul mai mare la preţul mtx-ului ar merita.

      Eu în banii ăştia (relativ, cu 50 de lei în plus) aş lua:

      E mai puternic decât mtx-ul.
      De fapt eu aş lua sh (asta am şi făcut) dar dacă vrei nou ^ . Acum nu garantez pt calitatea acelui sistem, e posibil să nu ai probleme, e posibil să ai.
      Last edited by ionescu liviu; 1 June 2012, 23:14.
      http://www.youtube.com/watch?v=pvSt-c_YkTQ

      Comment


      • #33
        Si eu am acest player si nu se poate schimba afisajul din track sau album + minutul-secunda piesei in numele melodiei... Nici la MP3 nici la track-uri... Am studiat carnetul playerului si am intrebat si un amic de la reprezentanta... Raspuns:nu se poate...

        On topic: as vrea si eu sa schimb playerul, dar nu vreau sa pierd comenzile audio (satelitul) de pe coloana volanului... Stie cineva vreun player care sa aiba mufa corespunzatoare pt. satelitul de comanda, sau daca sunt adaptoare/cum se numeste mufa de conectare a satelitului la hu? Initial ma gandisem sa schimb boxele, dar cineva mai specialist in electronica auto mi`a spus ca diferenta va fi prea putin sesizabila pt. ca playerul nu are putere si claritatea necesara unui suner surround, nu are egalizator, etc... Si el mi`a recomandat schimbarea hu ... Dar, dupa cum zice si colegul, nu vreau sa pierd satelitul de comanda...
        sigpic
        Show your car off in public, ride her hard in private...
        http://www.loganclub.ro/forum/nt_89_...1.html?t=38851

        Comment


        • #34
          phanes, vezi că vinde fratello niște adaptoare pentru satelitul de comenzi audio, să se conecteze la Alpin, JVC, Pioneer - vezi pe threadul linkat.

          ionescu.liviu - mă refeream că este un avantaj față de schimbarea HU/incinte și că nu mai trebuie să trag cabluri de la amplif la sub, să ancorez și ampliful pe undeva etc.. Relativ la propunearea ta cu kitul de la Cougar, nu știu ce să zic. Sub-ul e de 12 în loc de 8 și puterea e 250 în loc de 120, deci pe hârtie sună bine, dar cred că îmi ocupă mult loc în portbagaj (și de multe ori am nevoie să îl umplu) și, pe deasupra, nu voi mai putea folosi tava de portbagaj. Mi s-a părut ok acest model pentru că îl pot prinde de traversa care se vede în imaginea asta

          Comment


          • #35
            Salutare. As dori si eu niste informatii despre acest aparat de radio de pe PH2. (unde gasesc, pret, codul piesei). La prima vedere aparatul ar avea urmatoarele functii: blewotooth, MP3, mufa usb,mufa jack. (Oare poate fi folosit si ca un car kit? ) Astept niste informatii exacte. Multumesc.
            Attached Files
            My turbo lag, give your MPI, a chance

            Comment


            • #36
              Are un vecin de strada asa ceva pe masina si este interesant, de vreo 2 saptamani tot sper ca o sa il vad la masina sa ma lase sa ma uit putin la el si eventula sa imi dea putin manualul lui.

              Comment


              • #37
                DA. Se pare ca poate fi folosit si ca un car kit, deoarece pe satelitul de comanda la butonul "sonor taiat" are inscriptionat cu verde / rosu un telefon (verde pt raspuns , rosu barat, pt inchis). Deci e super radioul acesta. Cred ca are si un pret pe masura.
                Attached Files
                Last edited by andrei_mircea; 17 June 2012, 02:48.
                My turbo lag, give your MPI, a chance

                Comment


                • #38
                  Am eu asa cv...si masina are si microfon integrat in plafon
                  Da e chiar super radioul.....nu numai pt ca poate fi folosit ca si un car kit...dar se aude si foarte clar, si la maxim se aude lafel de clar
                  Attached Files
                  Last edited by Cosmin-Poe; 17 June 2012, 16:52.

                  Comment


                  • #39
                    Ce marca este pina la urama, Blaupunkt?

                    Comment


                    • #40
                      Am aflat ca nu poate fi folosit pe versiunile vechi de logan, deci pacat.
                      Foarte smecher radio-ul. Ne poti spune cam ce pret are unul ?
                      My turbo lag, give your MPI, a chance

                      Comment


                      • #41
                        Sincer nu ii stiu pretul...asa a venit masina

                        Comment


                        • #42
                          Eu am facut rost printr-o combinatie de un casetofon din asta nou nout, si l-am montat pe masina mea ph1.
                          mufele la spate ale aparatului nu se potrivesc cu instalatia de ph1, dar am gasit de cumparat cabluri adaptoare si merge fara probleme.
                          Eu sunasem acum ceva timp la dacia sa ma interesez de acest aparat si mi-au spus ca pretul este 850ron fara montaj!
                          Pe okazii un aparat nou-nout se vinde in jur de 300-400ron, cu tot cu cabluri adaptoare. In pret nu este inclus microfonul si telecomanda de pe volan care trebuiesc cumparate separat.

                          Singura chestie care trebuie ulterior pusa la punct este bluetooth-ul. Aparatul din cate imi dau eu seama nu are microfon intern, deci trebuie un microfon extern atasat ori prin mufa auxiliara de intrare din fata ori prin mufele de la spatele aparatului.

                          Comment


                          • #43
                            Am si eu o intrebare. Detin un ph2, si am boxele stoc. Dar cd-playerul l-am schimbat. Mi-am luat un Pioneex X3500UI. Ele se aud bine, dar cand dau mai tare, baraie. Am la el iesire de subwoofer. Daca mi-as lua un subwoofer de exemplu asta: http://carsystems.ro/car-audio-video...-rms-6446.html as avea nevoie si de statie? Mentionez ca nu as vrea sa bag prea multi bani in masina. Si daca se poate conecta la iesirea de subwoofer, ce putere pot scoate? Aprox? O sa se simta diferenta? Ms

                            Comment


                            • #44
                              HLI inseamna High low level?
                              si
                              RCA - High level?

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google