mersi de ajutor..am uitat complet de acel buton.
Probleme deschidere geamuri electrice!
Collapse
X
-
am o problema cu geamul fata sofer .
la deschidere merge foarte bine , dar la inchidere cand ajunge aproape sus el se deplaseaza in fata si ramane putin in afara nu intra in cheder de tot pe o portiune de 5-6 cm langa stalp . ca sa se inchida bine aproape la cand ajunge la trei sferturi din inchidere il opresc trebuie sa-l trag manual spre stalp si apoi sa continui inchiderea pentru o inchidere normala . unde sa umblu , ce sa repar sau ce sa cumpar , ca pe criza asta ......
Comment
-
Banuiesc ca ai paravanturi, si eu am avut aceeasi problema, o clema de fixare de la paravanturi nu era asezata bine, adica nu era impinsa suficient in cheder. Le-am scos pe toate, le-am asezat din nou, de data asta mai cu grija si acum geamul se inchide normal.
Comment
-
am rezolvat problema era din paravanturi una din cleme o gasise dracii - sa rupt si am dat jos , defapt am facut schimb de cleme cu geamul din spate si acuma merge bine . cu ocazia asta am uns si agregatele in miscare sufa si ansamblul care ridica geamul pe sina de metal cu ceva vasilina , ceva mai multa sa fie . problema mare a fost cu scoaterea mufei dela difuzor ca am ceruit masina si era mufa lipita - plina de parafina . acum o sa repet operatiunea si la pasager ca si ala merge cam anemic .
Comment
-
eu am alta problema poate ma ajuta cineva,am toate 4 geamurile electrice,de coborit coboara toate f bine e,dupa ce dau in sus,urca pina la un moment dat si gata,de mentionat ca nu am dat cu nimic pe chedare sau sa le scot sa le curat asta ar fi problema?,SAU trebuie largita putin sina din interiorul usii sa poata urca bine??astept un raspuns daca se poate...sigpic
Comment
Comment