Modificare Pompa De Injectie Delphi 1,5 Dci Pt A Nu Mai Bloca Injectoarele!!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #91
    Sa fii sanatos.

    Comment


    • #92
      Salut meggeeo82.Scuze am citit dar nu pricep sigur unde se interpune pompa electrica ?.Am o poza.Multumesc anticipat.
      Attached Files

      Comment


      • #93
        Originally posted by petronel View Post
        Salut meggeeo82.Scuze am citit dar nu pricep sigur unde se interpune pompa electrica ?.Am o poza.Multumesc anticipat.
        Intre iesire motorina filtrata si pompa de injectie se monteaza pompa electrica de renault laguna 1.9dci astfel:intre iesire filtru si intrare pompa electrica,furtun pt combustibil cu doua coliere stranse sa nu prinda aer;la iesire pompa electrica furtun cu colier iar spre intrare conducta pompa de injectie tai o conducta de iesire de la filtru vechi de motorina si o prinzi tot cu colier in celalalt capat al furtunului de iesire pt a putea clipsa in conducta originala a masinii dinspre pompa(asa e cel mai elegant si nu risti sa traga aer fals).Pompa electrica o alimentezi printr-un releu legat la plus contact.Din pompa de injectie scoti doar arcurile si pistonasele din partea de joasa presiune,restul lasi asa.Curatat foarte bine totul de pilitura,schimbate furtunasele de retur de la injectoare obligatoriu si filtru de motorina.

        Comment


        • #94
          Legat de primul post ... pana acum am inteles ca a facut cineva modificarea, functioneaza? Pompa de motorina am, desigur defecta ... o s'o iau si o s'o desfac sa vedem ce si cum(oricum am mania de a desface)
          sigpic

          Comment


          • #95
            Salut. Ma bag si eu la un desfacut fac cinste.Cum defecta? daca se anuleaza acele piese si arculete pompa va fii functionala.
            Last edited by 77sky; 29 October 2012, 23:26.

            Comment


            • #96
              Va fi functionala partea de inalta dar partea de joasa nu, de aceea trebuie pus pompa electrica.
              I HAVE A !sigpic
              fara linkuri externe in semnatura

              Comment


              • #97
                Defecta ... adica a produs span, de mi'a stricat injectoarele! Momentan am cumparat o pompa SH + injectoare SH care trebuie sa le iau maine sau poimaine si am ramas cu pompa de ORIGINE, pe care vreau sa o fac bucatele bucatele!
                sigpic

                Comment


                • #98
                  Fuguletz, desfa-o doar atat cat trebuie. Nu umbla unde nu-i nevoie, ca iti faci de lucru singur. Ideea e sa o speli/cureti foarte bine de span. Problema principala este motorina... Dupa ce faci modificarea, incearca si cu adaos de ulei amestec (2 timpi) 200 - 250 ml la un rezervor de motorina, ca sa lungesti viata pompei de inalta si a injectoarelor.

                  Apropos --- initial cand au aparut sistemele CDI, stiu ca in caz de span unii producartori inlocuiau intregul sistem de alimentare: rezervorul de combustibil, conductele de motorina, pompa de inalta presiune, rampa comuna, injectoarele si conductele de alimentare ale injectoarelor.

                  Daca iti ramane span pe undeva, se distrug destul de repede pompa si injectoarele

                  Comment


                  • #99
                    Rezervorul e curatat, furtunele de sub masina sunt curatate, mai am de curatat furtunul cu "para"(sau sa'l schimb), o sa schimb furtunul cu 4 picioruse de retur de la injectoare ... restul nu stiu ce sa'i mai fac!
                    sigpic

                    Comment


                    • fuguletz a ta este euro3?
                      Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

                      Comment


                      • Salut FUGULETZ.De unde stii ca este pompa de motorina defecta,ca a produs span?.Eu am patit la un Renault kangoo 70cp euro3 nu mai pornea, uitat pe furtunul de la retur injectoare si dadea multa motorina schimbat :supapa de retur"si porneste.Daca nu ai desfacut pompa de motorina de unde stii ca produce span? ce a infundat injectoarele?.Daca desfaci pompa ,poate sa fie si de la pompa de joasa presiune se vad urme de frecare pe pisele care formeaza presiune 3 dreptunghiuri .Sub ele se afla niste arculete{acelea trebuiesc anulate}pistonasele de medie presiune cu arculete cu tot se pune in loc o pompa electrica .Poate fii si de la bilele din capul hidraulic :pompa de inalta presiune.Scuze, unde ai vazut tu spanul?.La mine la KANGOO pornea impinsa deci dadea pe retur la injector multa motorina: jet" acolo doar trebuie sa picure .Poate te ajuta ,multumesc anticipat.Daca tu schimbi tot ,pompa injectoare mai mult ca sigur va pornii.

                        Comment


                        • modificari pompa delphi logan

                          Nu incercati modificarile propuse de unii colegi, sigur nu merge, eu am facut modificarile propuse de solan ,si sigur nu functioneaza,o posibilitate de anulare a pompei de transfer ar fi ,dupa ce am sa probez o sa revin.

                          Comment


                          • Asteptam sa vedem rezultatul... Doamne ajuta...

                            Comment


                            • Salut Pleseaion eu personal ti as multuni daca ai spune si mie dece nu functioneaza.Eu doresc sa anulez pompa de medie presiune metoda anulat discurile si montat una electrica.Multumesc anticipat daca ai spune si mie daca se poate.Functioneaza???

                              Comment


                              • Se scot paletii de la partea de joasa din pompa de injectie si se monteaza o pompa electrica inainte sau dupa filtru alimentata la + contact.
                                Asta e tot, merge la sigur.
                                ECUFix
                                Please don't visit my homepage!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google