Probleme Logan 1.5 DCI euro 4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    Zgomotul de care se vorbeste la logan 1,5 dci este prezent la toate. asa ca nu va mai faceti probleme degeaba incercati sa schimbati undeva mai sus si zgomotul nu mai apare deloc. A si uleiul il pun de la Metabond cu tot cu tratament tot de la iei si sunt foarte multumit.. Salutare

    Comment


    • #47
      Am si eu o problema, loganul meu 1.5 diesel nu mai porneste de ieri, am fost plecat cu el vreo 30 km si s-a aprins martorul luminos princalzire bujii in mers, si parca pirdea putere...., cand am ajuns acasa am incercat dupa un timp sa-l pornesc dar nu mai vrea, oare are apa in filtrul de motorina, pt ca bateria invarte motorul, dati-mi niste pareri inainte sa-l tractez la service.

      Comment


      • #48
        pai problema cu dop de gheata , sau parafina separata din motorina nu prea poate fii pentru ca n-a fost foarte frig , Ar fii doua variante: 1. apa foarte multa in motorina caz in care iti recomand o curatare completa a rezervorului si instalatiei de alimentare si inlcuirea filtrului de motorina cu unul de origine , 2. Te-au lasat 1 sau mai multe injectoare situatie care se va dovedi foarte costisitoare pentru tine
        Pain brings out the truth in us all...
        ...how much truth can you stand?

        Comment


        • #49
          Verifica senzorul de turatie, injectoarele...
          Oricum cel mai simplu e sa o pui pe tester.
          ECUFix
          Please don't visit my homepage!

          Comment


          • #50
            de unde ai alimentat cu motorina?...mergi cu ea la un tester si sa vezi care este problema exacta...astept motivul pentru care a patit asta,sa postezi te rog!

            Comment


            • #51
              Părerile ar fi pur subiective. Pot fi multe cauze la mijloc, iar noi ne-am da cu părerea în mod inutil. O fi regulatorul de presiune de pe pompa de înalte.

              Comment


              • #52
                Pompa de injectie si injectoarele s-au dus, toate, de la motorina "buna" n-a avut ungere rulmentul de la pompa si a bagat pilitura in injectoare, au fost schimbate si acuma merge, m-au sfatuit, la service ca la un plin pot sa pun putin ulei de motor ca sa aiba ungere pompa de injectie.

                Comment


                • #53
                  nu e cioaca cand unul va spune sa puneti in motorina un pic de ulei de ala pentru motor in 2 timpi.am vazut pe forumul opel cum un neamt baga ulei in motorina si zicea ca merge ca uns motorul.si $$ilvviu foloseste mai nou metoda si vorba aia pe un laguna dci 1,9 care are injectie bosh si care nu sucomba asa de repede ca delphi.
                  Welcome to the Club, We Have Jackets !

                  Comment


                  • #54
                    fratie ce de pareri daca ar fi sa
                    faci dupa cum spune fiecare schimba masina si ai rezolvat problema Siposelod acum vb. serios dar se spun prea multe prostii,eu ca virgula cunoscator iti recomand ce a scris EUGEN2008 si mai mult ca sigur o sa rezolvi problema .

                    Comment


                    • #55
                      salut .am permisu de vreo 6 luni si in decembrie mi am luat si eu un logan 1,5dci 65cp, 47000km acum am 52000km.acum vreo 5 zile m am dus la munk si tot nu aveam ce face am spalato langa un rau.am terminat .am tras masina la soare am lasat geamurile putin deschis sa intre aer asta pe la 12 dupa masa.seara pe la 8 sa ma duc sa inchid geamurile knd sa pornec nici pic de curent (caseton oprit,lumini pozitii semnalizari tot oprit).ma apuc o imping 10 metri nu vrea.vine un coleg punem cabluri vreo 5 min dupa care porneste.o las jumade ora la relanti 2 3 minute la vreo 1500 ture o opresc,dimineata la 6 porneste de parca nu se intamplase nimic.dupa vreo 2 3 zile knd sa pornesc putin km greu.in timp ce mergea in stanga cum stai in masina se aude k si cum ai rupe o lingurita de plastic in usa in aripa nu mi dau seama .knd ajung aksa las la relanti 5 min o opresc dau sa pornesc greu de tot dar porneste.seara sa o pornesc tot greu vm vm vm vm vm vm si porneste.a 2a zi dimineata vm vm vm numai porneste.iau bateria in casa o descfac se vedeau placile inauntru ma duc iau apa distilata completez o incarca seara o pun vm vm vm vm vm porneste,de dimineata vmv mv mvvm nu porneste.vine un coleg cu un logan 1.4 pun bateria lui vm vm vm vm nu porneste.intre timp bateria mea pe masina lui km vreo juma de ora a stat o iau inapoi pe a mea vm vm vm vm vm porneste..o las vreo 10 mint .opresc knd sa pornesc vmmv mv mv mvm porneste.o opresc knd sa pornesc vm vm vm vm vmvm nimic.m am lasat pagubas.dupa masa iau bateria o pun iar la incarcat si dimineata ma duc la un service sa vb de un tester imi zice sa vin.ma duc iau bateria de sus o pun si knd pun contact hopaa k se aprind avariile dau de buton sa le opresc nimic mai apas nimic deci numai pot sa le opresc dau sa pornesc vm vm vm vm vm nu porneste dar iar ce va nou knd ii dau la automat trepideaza motoru si schimbatoru km rau.....dak are cineva idee il rog frumos pt k zile astea de knd tot pe langa masina care trece se opreste aaaa alternatoru,,altu aaaa injecotarele ,,altu aaaaaa pompa.deci care se pricepe si poate sa ma ajute cu un sfat il multumesc.

                      Comment


                      • #56
                        De cand ai luat masina nu ai mai schimbat bateria cu alta noua?

                        Comment


                        • #57
                          dar in rest(dupa pornire), merge bine motorul?

                          Comment


                          • #58
                            bateria nu am schimbato
                            da merge ok numai k mi se un zgomot k un fel de motoras ceva de genu...cineva mi a zis k era de la servodiretie k nu mai aveam curent

                            Comment


                            • #59
                              Schimba bateria
                              ECUFix
                              Please don't visit my homepage!

                              Comment


                              • #60
                                in ce conditii apare acel zgomot?cumva cand deschizi sau inchizi portiera?daca da strange opritorul portierei,in portiera cu tubulara de 10 pe stalp cu torx de 40

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google