Martor Airbag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #46
    posibil sa fie contactul...ma gandesc ca din cauza arcurilor prea rigide..toate socurile se transmit in caroseria masinii...sa nu fi zgaltait ceva contacte
    "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

    Comment


    • #47
      salut!am si eu o problema legata de martorul airbag si nu am vrut sa deschid al topic.am dat jos scaunele sa pun incalzire si am airbaguri laterale in ele.in momentul in care am pus scaune la loc si am pus mufele s-a stins martorul airbag.dupa o saptamana s-a aprins.
      intrebarea este urmatoarea:trebuie stersa vreo eroare cu un tester sau e de la socuri(am observat ca siguranta la o mufa e cam slaba).multumesc anticipat

      Comment


      • #48
        salut stiu eu un raspuns la martorul airbag pasager sau sofer care licareste sau e aprins, totul este de la circuitul integrat care are in el niste tranzistori care atunci cand este defect fie trece un curent mic prin el fie e in scurt si ramane ledul aprins.
        ledul are functie de dioda si deschide la cel mai mic curent pe care il primeste.
        la loganul meu licarea airbagul sofer cat si cel pasager am gasit rezolvarea tot ce e nevoie e sa desfaci bordul cu ceasuri si cu un marker negru il colorezi la mine nici nu se mai vede nici noaptea pare stins complect

        Comment


        • #49
          airbagul de la pasager se poate strange cumva ,pt ca a inceput sa faca zgomot?

          Comment


          • #50
            Originally posted by GGI78 View Post
            Ar fi simplu daca ar costa doar cateva sute de ron... numai ca depseste un pic 1000 de euro... se procedeaza astfel... deconectezi acumulatorul masini, montezi airbag-urile... reconectezi acumulatorul fuguta la service si resetezi calculatorul....
            eu am mers în service şi am primit ca raspuns ca nu se poate reseta calculatorul airbeg-ului dupa accident desi am schimbat airbagul cu unul nou.Astfel sunt nevoit sa cumpar un calculator nou pentru al schimb pe cel existent pe masina. Daca stie cineva ca se poate reseta, in service, sa-mi spuna si mie.
            Last edited by costantalbea; 1 October 2010, 13:53.

            Comment


            • #51
              costantalbea E normal sa iti spunca nu se poate reseta. E normal sa iti zica chestia aia, doar-doar poate cumperi de la ei un ecu de airbag. Dute la cineva care se pricepe.

              EDIT: Am gasit un anunt pe un site... O sa iti dau pm cu link-ul. Are si calculatoare de airbag la vanzare la un pret bun, zic eu.

              Ce spune trisaba aici:

              salut!am si eu o problema legata de martorul airbag si nu am vrut sa deschid al topic.am dat jos scaunele sa pun incalzire si am airbaguri laterale in ele.in momentul in care am pus scaune la loc si am pus mufele s-a stins martorul airbag.dupa o saptamana s-a aprins.
              intrebarea este urmatoarea:trebuie stersa vreo eroare cu un tester sau e de la socuri(am observat ca siguranta la o mufa e cam slaba).multumesc anticipat
              Cand mai umblati pe la airbag-uri si mai scoateti mufe etc. Scoateti bornele de la baterie mai intai. Ca sa nu mai ramaneti cu becurile aprinse prin bord.
              Last edited by PrietenCuTine; 1 October 2010, 16:08. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

              Comment


              • #52
                Salutare, aceeasi problema am detectat-o si eu azi, mergand s-a aprins martorul airbag sofer(nu am airbag pasager) a stat aprins 30 secunde aproximativ si s-a stins, a facut asa in perioade aleatoare insa mereu se stingea dupa cateva secunde maxim 1 minut. Ce pot face? Ma gandesc sa demontez (ca in tutorialul lui crististreulea) volanul sa imping mufele airbagului.... sa vad daca o sa imi mai faca figur, o sa revin cu informatii noi cand o sa mai am. DACA CINEVA A AVUT PROBLEMA ASTA SI A REZOLVAT-O IL ROG SA MA LUMINEZE SI PE MINE. STIMA.
                sigpic

                Comment


                • #53
                  de doua zile mi se tot aprinde si stinge martorul airbag sofer in bord. care e motivul si cum as putea remedia aceasta problema?
                  va multumesc anticipat
                  sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...2.html?t=27652

                  Comment


                  • #54
                    Am si eu o intrebare, in urma cu ceva timp am dat jos scaunele cu airbag lateral (am pus incalzire), evident fara contact pus, insa cu bateria conectata, am montat totul innapoi, totul e ok, fara becuri aprinse, sunt sanse ca in calculatorul de airbag sa existe eroare salvata, sa influenteze functionarea?? Airbagurile functioneaza si daca e contactul luat???
                    In momentul de fata vreau sa montez incalzire pe o masina noua, evident m-am gandit sa deconectez bateria, ca idee, deconectarea bateriei se vede ca eroare cand e pusa pe calculator??

                    Comment


                    • #55
                      Originally posted by VanDiesel View Post
                      posibil sa fie contactul...ma gandesc ca din cauza arcurilor prea rigide..toate socurile se transmit in caroseria masinii...sa nu fi zgaltait ceva contacte
                      Am patit la fel dar s-a dovedit a fi arsa o siguranta. Merita sa incerci. Desfaci panoul de sigurante de langa usa soferului si cauti simbolul airbagului.Daca e arsa o inlocuiesti daca e numai sarita de la socuri (drumurile Romaniei ofera asemenea surprize) o fixezi la loc. Bafta!

                      Comment


                      • #56
                        toate sunt erori fiindca se decupleaza airbagul cu cu ecu-airbag alimentat sau ''sufera"imperfectiuni de natura electrica pe traseele electrice ale air-bagului;;cu o simpla resoftare se rezolva

                        Comment


                        • #57
                          ce resoftare? de airbag? deconectati bateria cand mai umblati la airbaguri, faceti modificarile, apoi conectati bateria. nu va trebuie nici o resoftare. eu am smuls spirala din volan cand am scos airbagul, am rulat-o frumos inapoi, am pus airbagul, pus bateria, pus contact, totul ok, de luni de zile. si am pus si incalzire in scaun si tot n-am erori. dezavantajul e ca trebuiesc cautate iar posturile de radio si fixat ceasul din bord.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                          Comment


                          • #58
                            am fost azi la service, a pus baiatul calculatorul pe masina, pac pac diagnoza.... nici o eroare airbag :|, inca mi se aprinde acel martor in bord cand are el chef, nu la anumite shocuri sau cine stie ce, pana acuma nimenea nu si-a dat seama de la ce poate fi:|, daca era un contact imperfect in acel moment knd se deconecta... era si bateria montata... aparea eroare si ramanea acea eroare..., daca este calculatorul airbagului dus iar aparea eroare.... nush ce sa mai cred, m-am saturat.
                            sigpic

                            Comment


                            • #59
                              Azi am mai descoperit ceva despre martorul airbag, pe langa faptul ca se aprinde alandala cand vrea el si se stinge cand vrea el, deci nu palpaie ca la contact imperfect, azi am pus contactul am asteptat sa se stinga martorii luminosi, dupa ce s-au stins la 3 secunde se aprinde martorul airbag pur si simplu (nu pornisem motorul!), curios sa vad daca e ceva din contact, iau iar contactul, si urmez dinou aceeasi pasi, exact la 3 secunde dupa ce s-au stins toti martorii se aprinde dinou martorul airbag se aprinde, misc eu de cheie in contact.... degeaba nu se stinge, , mai incerc o data, iau contactu.... il pun se sting martorii si lafel dupa 3 secunde se aprinde martorul airbag:| am pornit motorul si am plecat cu coada intre picioare caci tot nu m-am lamurit, din contact nu era). Cineva a mai descoperit de unde ar mai putea fi problema? Martorul airbag sofer se aprinde cand are el chef si se stinge lafel, insa niciodata nu sta mult aprins sau sa palpaie, NU.
                              sigpic

                              Comment


                              • #60
                                Ce rol are acest dispozitiv? Am observat simbolul airbagului imprimat pe el. Acesta declanseaza airbagul la soc frontal? Poate aparea o defectiune aici sa trimita semnal aleatoriu fals la martorul luminos bord?
                                Attached Files
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google