Martor Airbag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    ala este calculatoru de airbag-uri nu-l desface din locasu lui ca nu sa stie,daca face bum airbagu dormi dus 1-2 ore
    da el trasmite si primeste informatii,ca tu ai becu aprins la airbag,poate sa rupt firu de sub volan(imi scapa acum cum se numeste),totusi un tester poate sati spuna unde este buba

    Comment


    • #62
      am mers la testere de n ori, si nici o eroare. Martorul se aprinde aleatoriu si sta aprins aleatoriu cateva secunde sau minute, se stinge singur linistit si tot asa, au fost saptamani in care nu s-a aprins deloc.
      sigpic

      Comment


      • #63
        Salutare !
        Am intalnit si eu, ca si voi, acceasi problema cu marotrii pentru airbaguri ! Acum vreo saptamana am pornit grabit si nu am observat ca cei 2 martori nu s-au stins ! Pe drum mi-am dat seama, ca mergeam cu ei aprinsi ! Am oprit intr-o parcare si am pus contactul : cand sa se stinga cei 2, au facut ca un flash si au ramas aprinsi ! Ce am facut eu : am resetat airbagul pasager (off si iar on, fara contact) ! E, hai ca a mers, s-au stins normal apoi ! Pana acum in aceasta dimineata cand mi s-a aprins, in mers, martorul pentru airbag sofer ! Am repetat operatiunea ca de prima data, dar acum nu a mai mers smecheria !
        Mentionez ca masina are aproximativ 6300km, este fabricatie iunie 2010 si are garantie 4 ani, dar totusi vroiam sa intreb si pe forum, pentru ca problema seamana, dar parca nu e acceasi !

        Comment


        • #64
          Originally posted by andrei View Post
          Nu ai ce face daca desfaci bordul, toata problema e la UCE airbag (care costa in jur de 500 euro) sau la mufele care intra in pernele din volan si/sau bord.
          Un prieten, a schimbat calculatorul airbag in service cu 100 ron manopera inclusa(neoficial)
          fost 1.4 MPI / GPL
          actual 1.0 SCE

          Comment


          • #65
            Calculator airbag

            Salutare.
            Sunt nou pe acest forum, si imi cer scuze daca cumva s-a mai vorbit despre lucrul acesta pe care am sa il intreb, dar eu sincer nu am gasit.
            Problema mea este urmatoarea mi s-a defectat calculatorul airbagului, nu a fost declansate airbagurile pur si simplu a ajuns apa si cred ca s-a ars.
            Intrebarea mea este daca cumpar un calculator de la o masina dezmembrata care nu i-a fost sarit airbagurile se poate inlocuii, sau este necesar sa cumpar unul nou?
            Sau poate sa imi spuna cineva unde gasesc unu calculator pentru airbaguri la un pret cat de cat acceptabil pentru un logan 1.6 MPi din 2006 cu doua airbaguri frontale?
            Multumesc mult.

            Comment


            • #66
              daca tot de vorbeste de airbag-uri aici spuneti-mi si mie unde se afla senzorii de airbag , parca erau prin jurul farului dar eu nu vad nimic

              Comment


              • #67
                in partea de jos a parbrizului se gasesc senzorii

                Comment


                • #68
                  senzorul de soc se afla inglobat in calculatorul de airbag, unitate care se afla sub consola centrala, cam in zona brichetei/scrumierei
                  chiar as vrea sa vad si eu senzorii aia din josul parbrizului

                  Comment


                  • #69
                    Am pus impreuna cu @Fane testerul pe masina sa vedem de unde provine acea eroare cu martorul aprins airbag sofer (se aprinde aleatoriu si se stinge linistit fara palpaieli). A detectat ceva dar eroarea nu era continua, calculatorul airbagului este OK, posibil un contact imperfect in dreptul volanului:|, insa tot cu un imens semn intrabarii a ramas problema. Daca citeste si @Fane acest post il rog sa ne dea mai multe detalii despre ce a detectat testerul
                    sigpic

                    Comment


                    • #70
                      Eu am avut problema cu acel martor aprins dupa vreo 2 sapt dupa ce am luat masina (in 2006). Martorul se aprindea, se stingea. Am fost la reprezentanta, si mi-au schimbat tabloul de bord (asta dupa indelungi teste si verificari). De atunci nu am mai avut probleme cu el.
                      Poate aceasta informatie va ajuta...

                      Comment


                      • #71
                        Salut, am cautat un Thread potrivit insa in zadar. Un prieten m-a sunat si mi-a spus ca are urmatoarea problema cu martorul luminos lipsa benzina. A mers cu masina pana i s-a aprins martorul de benzina (pe rosu), a alimentat aproape plin insa martorul a ramas aprins, in CB ii arata totul ok, pana si litrii din rezervor ii arata, si liniutele de combustibil au urcat. Ledul nu s-a mai stins deloc! Voi ce parere aveti?
                        sigpic

                        Comment


                        • #72
                          Am avut aceiasi problema se aprindea martorul airbag cand vroia el. Am rezolvat si problema .......de la service spun ca la 70% dintre masini li se intrerupe spirala de la volan....banda care face legatura cu volanul ....e o banda cu doua trasee din cupru. la mine era unul din traseu fisurat ...l am lipit cu fludor si am rezolvat problema.Sper sa va ajute

                          Comment


                          • #73
                            poate explica cineva putin in detaliu cum se scoate acea banda spirala, fara sa fac o boacana?
                            sigpic

                            Comment


                            • #74
                              tre'sa dai jos volanul. dar sa tagi cu grija, sa nu rupi spirala aia. dupa ce ai desprins volanul de pe coloana, desfaci mufa airbagului si te joci cu spirala aia cat vrei. sfatul meu e sa umbli la volan/airbag cu bateria deconenctata si sa n-ai haine de lana pe tine.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                              Comment


                              • #75
                                Martor Airbag Aprins

                                Salut ! intr-o buna zi mergeam cu masina si ma certam cu o fata si nu am zarit hopurile (camile) de pe strada si le'am luat din plin cu vro 60-70 km/h si dupa 50 de metri s'a aprins martorul de airbag ... am fost la service cu ea a bagat'o pe tester dar nu au putut sa scoata eraore si mi-au spus ca trebuie inlocuiti senzorii de la centura :| ... nu prea inteleg.. am mai intrebat niste prieteni care au avut cam aceiasi problema si au spus ca au demontat bordu' si au scos mufele de la airbag si le-au bagat la loc si au sters eroarea ... dupa ce m -am consultat cu niste prieteni am fost iar la service si l-am intrebat pe un mecanic si mi-a zis ca , defapt airbagurile sunt decalansate si trebuie inlocuite ... de la asta porneste si faza cu mufele din bord ... da'ti si voi cu parerea ... va rog

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google