Nu tot ce este chinezesc inseamna ca e si de proasta calitate.
Multe firme cu nume au fabrici acolo pentru ca este mana de lucru mai ieftina.
Asta inseamna ca aceste firme cu nume au dus/dat si tehnologia/procesele de fabricatie pentru a mentine standardul de calitate. Altfel pierd clienti.
Probleme planetare
Collapse
X
-
si eu am fost surprins sa descopar ca si lemforder fac repere de directie la vw tot in China, piesele sunt scumpe si bune spune lumea.Originally posted by prometheus View PostDaca sunt facuti in China iti dai seama ce calitate/fiabilitate au.
nue obligatoriu sa fie niste chinezarii
Leave a comment:
-
Scuze de offtopic!Originally posted by Soran View Post...........La sediu noi vindem..................
Despre colaborarea cu atelierul de montaj, nu spuneti nimic?
Atelier Service: Str. Odoarei, nr. 3, Bucuresti (langa LUK Oil)
Intamplator am avut cateva ,,contacte,, cu cei de acolo!
1. CAnd functiona vechiul magazin de piese, actualemente fosta vulcanizare, am avut probleme ENORME cu un disc de ambreaj de Dacie 1400.
2. CAnd am fost sa fac unghiurile directiei la o Dacie 1100 si, brusc mi-a crescut pretul maoperei de 3 ori!
3. CAnd tatal meu, nestiutor fiind, a fost , pe de-a dreptul furat la schimbarea unor piese care nu necesitau sa fie schimbate. De ce? Fiindca ITP-ul de le acest atelier a conditionat trecerea inspectiei cu schimbarea de piese nejustificate!
Acest atelier este ,,mostenirea,, unui vechi atelier de dinainte de ,,89,, , atelier care avea in exploatare si spatiul unde este acum Statia LUKOIL. Despre ,,mesterii,, de atunci stim toti cum sunt!
Intrebare, este legala ,, cazarea,, persoanelor particulare in spatiile de deasupra atelierului? SIGUR NU!
Multe sunt de spus! Daca nu se face asta , nu inseamna ca lumea nu stie!
In fine, RUSINE!Attached Files
Leave a comment:
-
Daca sunt facuti in China iti dai seama ce calitate/fiabilitate au.
Leave a comment:
-
Sau sa caute Lemforder ca e acelasi lucru, mai ieftin cu 20 lei, desi cateodata e maibine sa mergi la sigur daca nu ai siguranta ca sunt piese autentice (ca nu le schimbi in fiecare luna).Originally posted by Kojak View Post
O recomandare de capeti planetara ?
Nu vreau sa le schimb complet, capetii sunt varza si st si dr.
Am gasit SKF la 150 lei bucata...dar nu stiu nimic de calitate/fiabilitate...
Stiu ca sunt facuti in China.
Leave a comment:
-
Ce-i asta, un fel de: "treaca de la mine, va fac si favoru' asta", nu?Originally posted by Soran View PostReferitor la ce zice Kojak detaliul cu livrarea este trecut in conditiile de vanzare disponibil pe site si vom modifica si acolo pe prima pagina daca ati considerat ca este o problema asa mare ca nu este mentionat si acolo.
Se numeste minciuna prin omisiune, domnule draghen, treaba aia incercuita de mine in print screen-u' ala de mai sus cu prima voatra pagina, sau daca vrei mai soft, inducerea in eroare a consumatorului / clientului.
Asa inteleg unii sa fac comet!
In cazul in care dialogul cu mine te nemultumeste din motive de offtopic, poti solicita unui moderator sa mute toata discutia, exceptand problema punctuala a colegulu @adyta, pe topicul vostru dedicat, acolo in josu' paginii, unde va faceti reclama.
Sau si acolo consideri discutia offtopic?Last edited by Kojak; 3 October 2014, 13:49.
Leave a comment:
-
Mai stiu si eu pe cineva care a cumparat de douajcinci de milioane de la daciashop si a ajuns sa regrete treaba asta ...
Leave a comment:
-
Am precizat in postul de mai sus nu factura este problema si oricum factura nu a fost in plic ......
Leave a comment:
-
Facturile sunt in plicul in care este si AWB-ul nu in colet, in colet este comanda generata de site si folosita de cel care face ambalarea si verifica corectitudinea componentei coletului.
Referitor la ce zice Kojak detaliul cu livrarea este trecut in conditiile de vanzare disponibil pe site si vom modifica si acolo pe prima pagina daca ati considerat ca este o problema asa mare ca nu este mentionat si acolo.
In continuare eu voi posta doar daca mai vorbim strict de probleme tehnice vis a vis de planetare.Attached Files
Leave a comment:
-
Domnule draghen, de ce nu este specificat concret acest aspect pe site-ul vostru?Originally posted by Soran View PostLa sediu noi vindem exclusiv catre persoane juridice si se emite factura fiscala pe date de firma. Persoanele fizice comanda online cu livrare si chitanta pentru incasarea banilor se emite de curier. Ca vin colegi de forum care vor neaparat sa ridice un produs de la sediu sau produse la care le-am facut reduceri si le dam de la sediu e partea a doua, nu e o situatie generala e valabil pt. Loganclub ca sa nu mai plateasca transport sau sa astepte sa se livreze a doua zi.
Mai mult, se bate cap-in-cap ce spui matale aici cu ceea ce scrie pe pagina voastra.Attached Files
Leave a comment:
-
@ adyta - factura!!! Adica foaia aia (fizica)!Attached Files
Leave a comment:
-
Eu vad in atasamentu' tau doar nota de comanda de pe site, inclusiv cu adresa de facturare.
Deci ai primit factura fiscala impreuna cu marfa, ori ba?
Leave a comment:
-
Da factura....factura....care este
))) este kojac
Attached Files
Leave a comment:

Leave a comment: