Atentie----> Protectii Aripi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• raducu26
    replied
    nu ai inteles ce am intrebat. eu vb despre maselutele alea de plastic sau nush cum se cheama nu de protectii aripi, adica de cele care ajuta la priderea lor, pentru ca cel de la care am luat protectiile nu avea nimic pentru pinderea lor pe fata decat banda dublu adeziva care deja e pe partea lor inferioara. deci doar pentru partea din fata pentru ca pe spate nu am probleme sper ca m-am facut inteles!
    Last edited by raducu26; 6 March 2009, 15:30.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    Originally posted by alindrgn View Post
    uite poze aici si aici
    acolo gasesti poze.

Leave a comment:

• raducu26
    replied
    va rog ma puteti ajuta si pe mine cu o informatie legat de aparatorile pentru aripi.mai exact cum arata cat costa si unde pot sa gasesc clipsurile pentru prinderea aparatorilor aripa pe fata. daca are cineva si o poza mai bine.

Leave a comment:

• irinel
    replied
    Baieti eu am masina de 2 ani si am cumparato second .. credeam ca nu mai am garantie ... dar se pare ca am 6 ani la garantie la caroserie . Deci toate vehiculele din perioada 2004 , 2005 2006 fabricate merg la service pentru ceruit si refacut pasaje roti . Eu o las maine 2 zile si am sa postez daca o sa fiu multumit . Pun si poze ca sa se vada ...

Leave a comment:

• gabiborcila
    replied
    masina mea e din 2006 (iulie) si daca nu mergeam la ei pt. butoanele de la geamuri ( arse beculetele sau led-urile din interior ) cred ca nici nu ma chemau pt. ceruire, dar cand mi-au luat certificatul de inmatriculare si au vazut anul masinii, urgent mi-au facut o programare .
    azi la ora 10.00 trebuie sa fiu la ei; nu stiu daca este bine pe timpul asta...

Leave a comment:

• gigiman
    replied
    eu o am de 3 ani si pana la programul cu ceruirea nu a verificat nimeni masina pt a vedea daca e ruginita sau nu, nu prea ii doare capul ....

Leave a comment:

• ingerulol
    replied
    Mda ... pentru MOLDOVA cred ca sunt alte contracte .
    ai innebunit MIke ... de unde verificare la 6 luni / si cu, costurile aferente Atat timp cat un produs este nou si in garantie, verificarile si lucrarile de mentenanta sunt gratuite , schimbarea consumabilelor pentru mentinerea garantiei se face cu manopera platita .
    Tabla se verifica la fiecare revizie (si gratuit se injecteaza si ceara Ixmat inclusiv manopera) , cand faci numarul de km , sau cand implineste masina 1 an , 2 ani s.a.m.d
    NU MAI DEZINFORMATI
    Last edited by ingerulol; 28 February 2009, 15:41.

Leave a comment:

• bogdan_1984
    replied
    Originally posted by mike26ro View Post
    nu stiu sigur daca o sa dormi linistit.
    Cititi bine conditiile de garantie: Scrie clar: garantia antirugina se ofera doar daca se respecta conditiile impuse de ei cum ar fi inspectia periodica la 6 luni pentru acest lucru, inspectie care "costa" si este obligatorie daca vrei garantie.
    Asa ca, cei care nu ne-am dus la 6 luni la verificare...nu mai "pupam garantie".
    Originally posted by mike26ro View Post
    o sa fac o poza la contractul de garantie si o sa-l postez
    ai spus ca faci poza. eu m-am uitat in toate carnetele de intretinere si garantie si nu am vazut nimic de genul ca la 6 luni se face inspectie.

te rog sa aduci dovezi la ce ai afirmat.

si apropo, despre ce CONTRACT de garantie este vorba?
    Last edited by bogdan_1984; 28 February 2009, 14:41.

Leave a comment:

• desperado81
    replied
    eu am loganu din 2007 si am montat protectii de origine de la reprezentanta. nu sunt probleme cu rugina. au costat putin mai mult decat cele din comert dar se vede ca sunt mai de calitate.

Leave a comment:

• mike26ro
    replied
    o sa fac o poza la contractul de garantie si o sa-l postez

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google