Atentie----> Protectii Aripi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Exact se lipesc si dupa se prin in niste "maselute"
    Numai bine.

Leave a comment:

• Bogdan20cj
    replied
    daca ai vopseaua sarita si ai noroc sa nu fi aparut si rugina atunci ar trebui sa vopsesti cumva zona respectiva .. depinde cat de mare este suprafata ..astfel pentru o suprfata mica cativa mm ai putea folosi chiar lac de unghi - am folosit si de 2 ani tot acolo este !
    sau ai putea cumpara un spary cu vopsea in culoarea caroseriei si dupa ce acoperi cu ceva hartie zona pe care nu vrei sa o vopsesti treci la vopsit..

dar daca a aparut rugina.. iti sugerez sa iei un smirghel fin si sa o indepartezi .. dar numai rugina nu te intinde pe vopseaua originala ca e mai bine .. si apoi inconjori zona pe care vrei sa o vopsesti cu hartie si ideal ar fi un strat de primmer - acel grund - este gri si cred ca se gaseste si la spary iar dupa ce se usuca da -i si cu vopsea la culoarea caroserie ..

sau a treia varianta .. mergi la un tinichigiu care este prieten cu tine si stai mereu cu ochii pe el ca sa iti faca treaba bine.. numai ca asta va costa -- probabil 50 lei..

in cazul in care ai ales una din primele doua variante atunci montezi aparatorile .. daca nu ma insel dupa ce se lipesc de tabla se prind si cu suruburi..

asa ca mult succes!

Leave a comment:

• Vlad24
    replied
    Eu am vopseaua sarita in vreo 4 locuri(foarte putin) .Am cumparat protectiile si acum nu stiu daca sa le montez sau nu.

Leave a comment:

• Augustin-Yng
    replied
    Salut.
    Cine doreste protectii de aripii sa ma contacteze.
    Am 4 seturi.
    Numai bine.

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    eu am pus protectii oricum cu toate ca masina este din 2007 noiembrie + aripi de noroi .ce ma facut minunanta imbinare la pasajele rotiilor ,oricum pana acum nu sunt probleme doar ca una din protectii este putin stirbita din cauza unui moldovean macar m-am ales cu pasajul salvat .

Leave a comment:

• gigiman
    replied
    scuze, cand am postat nu am vazut ce a scris cezar

Leave a comment:

• Octavian
    replied
    S-a restrans ai vrut sa spui.
    Oricum, programu n-a fost niciodata pana la unitatile produse si in 2007.

Leave a comment:

• gigiman
    replied
    candva era pana in 2007, acum se pare ca s-a extins din pacate

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Uite ce spune VC: "Va informam ca, in cadrul Operatiunii Tehnice Speciale initiate de Automobile Dacia, baghetele de protectie se monteaza numai pe autoturismele Dacia Logan Berlina produse pana la data de 31.03.2006."

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Tratamentul antirugina nu am intrebat in ce consta!

Leave a comment:

• gigiman
    replied
    rudu, despe ce program e vorba, ce intra in el? ce ti-au zis tie?

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Dute si le zi ca la alte reprezentante este pana in martie 2007 la voi dc nu incearca si la alt service dacia!

Leave a comment:

• gigiman
    replied
    umbla cu prosteala, sau poate e alt program, mie mi-au zis ca numai cele fablricate pana in 2006 intra la ceruire + protectii, iar cele din 2006 intra doar la ceruire

Leave a comment:

• radu2008
    replied
    Cum sa nu faca parte din program eu am fost sa verific daca intru la program de curios si tipul de acolo a zis ca numai masinile facute pana in martie 2007 intra la program a mea nu ca este din 10 2007!

Leave a comment:

• gigiman
    replied
    aceeasi pb o am si eu, masina e din mai 2006, dar mi-a zis ca a mea nu face parte din program. Merg sapt viitoare la ei.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google