Atentie----> Protectii Aripi
Collapse
X
-
Eu am masina din aprilie 2008 si parca am primit o scrisoare de la Dacia sa ma duc sa imi puna protectii si sa faca tratamentul ala cu ceara acum mult timp dar nu m-am dus. Intrebarea de 5 puncte este - pot sa ma mai duc acum ? Din moment ce ei m-au chemat este gratis operatiunea, nu ?
-
ce crezi ca poate fi acolo? niste praf? stai linistit. stii vorba "daca ceva functioneaza nu te apuca sa-l repari".
Leave a comment:
-
Cel mai tare m-a framanta gandul ca, cand le dau jos sa nu ia si vopsea si altele nu pun tot alea vreau sa le folosesc dar de cat sa-mi fac treaba asa fara rost mai degraba stau in banca mea acele plasticuri is puse din fabrica dar tot ma bate un gand sa le dau jos dar am o frica.
Leave a comment:
-
eu zic sa stai cuminte si sa nu le dai jos, risti sa le iei cu vopsea cu tot pe unele portiuni. Plus ca sa le cureti si sa fixezi alta banda pe ele muncesti juma de zi . Asa ca mai bine nu-ti faci de lucru sau daca totusi nu te poti abtine achizitioneaza 2 baghete din timp iar pe astea indeparteaza-le cu cea mai mare grija.
Leave a comment:
-
nu e mare lucru de dat jos. trebuie dezlipite cu atentie. daca ai avea o suflanta cu aer cald ar fi excelent. insa dupa ce le dai jos va trebui sa cureti banda autoadeziva de pe ele si sa pui alta daca vrei sa le refolosesti.
Leave a comment:
-
As vrea sa dau jos protectile de la aripi sa vad ce este acolo daca am ceva de retusat.Din cate am observat parca sunt lipite acolo, se dau jos greu ? cum le pun inapoi cu ce le lipesc ?
Leave a comment:
-
Eu am montat protectiile doar pentru look, dar uite ca sunt utile la ceva.
Leave a comment:
-
Am tot cautat prin constanta si nu am gasit,decat la reprezentanta unde nu-mi covine pretul ,daca stie cineva unde gasesc in constanta,sa-mi zica si mie ,multumesc
Leave a comment:
-
Si eu am protectii montate de aproape 3 ani si sunt multumit pana acum de ele, sa vad de acum incolo.
Leave a comment:
-
Le am montate de 1 an de zile si sint foarte multumit. Tinind cont de calitatea execrabila a vopselei si de starea drumurilor pe care rulam le consider absolut necesare.
Leave a comment:
-
mertita ! unul din putinele ,,adaosuri" care isi merita banii..
Leave a comment:
-
Salutare tuturor! Am montate protectii aripi din 2008 cand am achizitionat masina. Sunt foarte practice. Protejeaza muchiile aripilor de criblura si alte minuni care mai sar de pe asfalt si care ar putea ciobi vopseaua. In urma unei interventii la aripa stanga(2010), cand am fost nevoit sa inlocuiesc protectia aripii am descoperit ca muchia aripii era intacta, fara urme de rugina , vopseaua era impecabila. Sunt foarte utile mai ales in cazul unei tamponari usoare in zona aripilor. Recomand tuturor sa-si monteze aceste protectii pentru aripi avand in vedere starea drumurilor noastre, unde oricand poate aparea o problema din cauza "proiectilelor" de pe sosea: criblura, materil antiderapant, etc.
Leave a comment:
-
Protectii s-au montat numai pe masinile care au fost fabricate pana in 2007, dupa acest an s-au montat numai la cerere si contracost.
Nu a contat varianta de echipare!
Leave a comment:
-
Eu nu inteleg dupa ce criterii sau pus aceste aparatori de plastic care se pun pe muchia aripii am vecin cu prestige care nu are muchia de la aripa "invelita" cu plastic si a sarit toata vopseaua si eu care am model Ambiance am plasticul ala la toate 4 aripi am vazut si loganuri care aveau numai pe aripile din spate.
Leave a comment:
-
nu stiti cumva de unde pot procura si io aceste protectii de aripi dar pentru sandero???(in afara de dealer)multumesc anticipat
Leave a comment:

Leave a comment: