Atentie----> Protectii Aripi
Collapse
X
-
Vor rezista si 10 ani daca le-ai pus bineLast edited by 77sky; 27 February 2014, 00:07.
-
Mai mult conteaza sa fi fost zona curata, fara rugina, vopsea nesarita / umflata. Ideal de montat asa.
Io am pus protectiile tarziu (prin 2009 sau 2010), cand sarise vopseaua de pe aproape toata muchia dreapta spate (stg. spate, foarte putine zona) si pe fata aproape deloc. Drumuri de kkt pline de pietre...Nu ruginise in decursu' timpului deloc, am neglijat din lipsa de timp.
Oricum, am tratat bine zona, am curatat, grunduit si corectat cu vopsea doar local, dupa care am aplicat protectiile alea.
Culmea e ca se tine bine zona d.p.d.v. al ruginii si acum, dupa cca. 4 ani de cand le-am montat.
Leave a comment:
-
Masina mea este din 2006 si au fost montate protectiile in 2007 suntem in 2014 si vreau sa zic ca este intradevar o protectie a aripilor nu am gram de rugina.Mentionez ca au fost montate pe garantie la dacia .Conteaza si cine si cum le monteaza
Leave a comment:
-
Ma refeream la ale mele.
Poate exista prin magazine / targuri si care nu se prind in suroafe, d-asta am specificat, nu ca as recomanda montaju' si achizitia undeva anume.
Leave a comment:
-
Ba da, atat fata cat si spatele se prind si cu suruburi.
Achizitie si montaj la reprezentanta.
Leave a comment:
-
Si eu le am cumparate, dar imi lipseste cea din dreapta spate, ca n-au mai avut-o cand le-am luat si acum surpriza ca nu mai gasesc. Daca are cineva o protectie de aripa de dreapta spate am eu nevoie de ea.
Si acum vine dilema, in fata se prind cu suruburi, dar in spate se lipesc? Nu vin prinse tot cu suruburi?
Leave a comment:
-
Da se potrivesc,eu tot cu BISON le-am lipit si tine destul de bine.
Leave a comment:
-
salut sunt nou pe acest forum am un logan din 2005 am dat jos una din protectii dar nu stiu cum sa o mai lipesc la loc .Aveti idee cu ce as putea sa o lipesc?
Leave a comment:
-
Dupa o documentare prealabila am ajuns la concluzia ca imi fac de treaba cu acele ornamente, asa-zise protectii, asa ca am renuntat la idee deocamdata.
Leave a comment:
-
Cand am avut jante de aliaj 7j et38 am incasat si eu cateva pietricele pe muchia aripilor deoarece anvelopa sta mult inafara caroseriei iar canelurile din anvelopa unde stau pietricelele sunt situate chiar sub buza aripii.De curand am jante cu 6.5j, p et 43 si nu mai am probleme.
Leave a comment:
-
Al meu este din 2008, culoare rosu passion,nu am si nici nu pun protectii la aripi,nu am gasit rugina decat sub ea in fata unde se prind elementele inchidere bara.In schimb la aripi nu este pic de rugina dar niciodata nu a stat cu noroi pe ea si mereu cand am spalat-o am folosit sampon cu ceara plus ca am insistat cu apa in zona aripilor spate pe interior de unde cade o gramada de mizerie.Poate conteaza si faptul ca am garaj.
Leave a comment:
-
Apa intra oriunde, faptul ca nu poti dezlipi protectiile nu inseamna absolut nimic. Si ale mele erau lipite foarte bine. Nu e rugina foarte multa, doar pe muchie, mai mult un praf de oxid, dar lasat asa sigur va lucra in continuare.
Leave a comment:

Leave a comment: