Cu banda adeziva care era pe ele.
Din cate stiu mai sunt si niste cleme cu suruburi.
Atentie----> Protectii Aripi
Collapse
X
-
Cum sunt montate la tine ? cu banda dublu adeziva sau cu altceva ?Last edited by prometheus; 23 May 2014, 12:38.
Leave a comment:
-
Ruginesc daca s-au pus acele protectii cand deja vopseaua era sarita , ceea ce la mine nu este cazul.
Eu vreu sa le montez dar fara acele benzi dublu adezive si nu stiu daca pot cumpara din comert vreun silicon care sa nu atace vopseaua .
Leave a comment:
-
Acele protectii tin umezeala si pamant ud in spatele aripilor. E pacat de tabla sa pui asa ceva. Am vazut loganuri, care dupa ce le-au dat jos, toata muchia aripii era ruginita.
Leave a comment:
-
Veau sa pun aceste protectii fara banda dublu adeziva. Exista in comert vreo solutie , gen silicon care sa lipeasca dar fara sa atace vopseaua masinii ?
Leave a comment:
-
Mi-am achizitionat si eu aceste ornamente/protectii pt aripi de pe piesenet sunt modelul lat. Nu stiu cum se monteaza pe fata cel putin , imi puteti da cateva detaili ?
Leave a comment:
-
Pe viitor cred ca o sa-mi pun si eu protectii pana in prezent umblu fara si momentan e ok nu mi-a ruginit , sarit sau alte chestii pe la vopsea dar cert e ca si la cata ceara am pus mai ales pe fata pe acea muschie a contat foarte mult.
Leave a comment:
-
Nu cred ca ai facut bine cu silicon,mai bine era cu banda,parerea mea,mie frica sa nu atace vopseaua,bafta.
Leave a comment:
-
protectii aripi
Cele de pe fata le am montat cu silicon sanitar oare acel silicon va ataca vopseaua?am incercat si cu banda dublu adeziva Bison Car tape dar nu prea am fost multumit si am apelat la acest silicon oare am facut bine?
Leave a comment:
-
Le-a pus un "caroserist" la dacia...da' am stat in sufletu' lui cand le-a pus, deci zic io ca le-a pus bine
Leave a comment:

Leave a comment: