Atentie----> Protectii Aripi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bogdan20cj
    replied
    vlad 24 asa da .. scuze, nu am inteles despre ce fel de banda vrei sa pui.. da asa ai dreptate e buna asta de care zici.. spor

Leave a comment:

• Vlad24
    replied
    Bogdan20cj,eu vorbeam de banda dublu adeziva adica exact asa ca aia care se afla pe ele la cumparare.o dezlipesti pe cea veche si pui banda noua.

Leave a comment:

• Bogdan20cj
    replied
    tudor nu pune banda adeziva .. arata urat .. mai bine lipesti cu mastic siliconic daca nu e posibil sa strangi suruburile sau vb unui coleg de forum "maselute".

Mult succes.

Leave a comment:

• Vlad24
    replied
    Tudor ,am vazut ca la catva li s-a dezlipit protectia cu tot cu vopsea,dar la altii nu.tu faci cum vrei.ca sa remediezi problema cu lipiciu poti cumpara banda dublu adeziva rezistenta la apa sau sa pui niste silicon.Bafta!

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    si mie mi s-a dezlipit, cam putin zic eu, dar ma enerveaza sa-i vad coltul intr-o parte )

is prinse in 3 suruburi ( sau 4 nu mai stiu ) . sa o dezlipesc ? se ia vopseaua? ma gandeam sa ii pun banda dublu adeziva?

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    cele pe surub nu sunt lipite.

Leave a comment:

• Vlad24
    replied
    usr1, poi chiar daca se da jos cu vopsea cu tot,nu le demontezi decat daca ai probleme la aripi,sau lovesti masina in acea zona.(parerea mea)

Leave a comment:

• usr1
    replied
    Vedeti ca odata lipita acea protectie de aripa daca o sa o dezlipiti o veti dezlipi cu tot cu vopsea. Va spun din experienta.

Leave a comment:

• Vlad24
    replied
    Acum am inteles.Bafta!!!!

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    bordurile lui videanu odata si a doua am facut nitel off road cu ea ,am fost mandru ca prin ce coclauri am trecut nu am atinso pe partea dorsala,dar am pierdut din aparatori.
    am sa pun pe fata protectii lungi ,momentan am scurte cu continuare aparatoare, gen cele de pe spate si fara aparatori .

Leave a comment:

• Vlad24
    replied
    mitosu ,fii mai explicit(cum adica sa pierzi din aparatori)

Leave a comment:

• Guest
    Guest replied
    si eu tot pe suruburi am protectiile numai ca am inceput sa pierd din aparatori ,o sa renunt la ele ,cel putin cele de pe fata.

Leave a comment:

• Alin0007
    replied
    Pai vezi ca protectia are si gauri pentru 3 suruburi s-o prinzi de aripa. Si a mea s-a dezlipit dar i-am pus suruburi si nu mai sta departata de aripa. Asta e valabil daca nu ai si suruburi, daca ai eu zic ca poti sa-i pui putin mastic siliconic si se rezolva.

Leave a comment:

• viorelu
    replied
    Mie mi s-a dezlipit o protectie la aripa stanga fata pe o portiune de cca 30 de cm si bineinteles se strange praf-pietris vizibil...banuiesc ca nu e bine.Cauza o cam stiu.Acum un an a avut o interventie la aripa respectiva(tinichigerie in service) probabil s-a dat jos protectia sau i-a cauzat lucrarea.Probabil trebuie data jos si lipita din nou...cand o sa am timp.

Leave a comment:

• Vlad24
    replied
    Multumesc de sfaturi.De montat stiu cum se monteaza(simpu).Si nu am vopseaua sarita pe o suprafata mare in vreo 4 puncte mici de tot dar parca a intrat rugina(superficial).
    Bogdan20cj:aleg a doua varianta,dar nu cu spray ci cu vopsea cumparata de la dacia 40ron si cu lac.cred ca e mai bine.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google