If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
tudor nu pune banda adeziva .. arata urat .. mai bine lipesti cu mastic siliconic daca nu e posibil sa strangi suruburile sau vb unui coleg de forum "maselute".
Cum este posibil ca dupa 3,5 ani sa apara rugina la aripi? Am fost si mi s-a facut ceruire ,dar de rugina nu ia interesat .Am sunat la vocea clientului si mi sa spus ca daca nu am facut revizia anticoroziune am pierdut garantia ptr caroserie .Este adevarat? Nu sunt deacord cu acele plasticuri care se lipesc , sunt ptr estetic dar nu ptr a lungii viata aripii.Separe ca avem marfa romaneasca cu pret european ,pacat .
In atentia celor care vor sa cumpere un logan "fratilor mai bine va luati una la mana a-2-a din germania decat una noua din romania "In ziua de azi conteaza cantitatea nu calitatea
Last edited by MIHAI G; 4 May 2010, 21:34.
Reason: Automerged Doublepost
mihai g tu ai rugina la ripi pe muchie???daca da o fi din cauza pietrelor sarite ,aceasta problema se rezolva prin curatarea zonei respective,apoi vopsire.Iar daca e pe muchie montezi si protectiile de aripa.Bafta.
@MIHAI G :
iti spun ca protectiile pentru aripi (pe care tu le numesti "plasticuri") au in primul rand un rol functional, respectiv acela de a proteja muchia aripii.
in privinta masinilor sh din germania, crezi ca daca pe ele le pocneste piatra pe muchia aripii, nu sare vopseaua? ia mergi matale la spalatorie si vezi acolo masini vechi aduse de "afara" si cu aripile cu puncte de rugina din cauza soselelor noastre.
Mie mi-au facut ceruire si mi-au montat protectii la aripi pe garantie, masina e din 2005 si mai aveam un an de garantie. Cel mai tare ma bucur pentru acele protectii ca deja la o aripa se umflase vopseaua cat un varf de ac.
Sincer sa fiu, n-am stat langa ei ca a durat operatia vre-o 2 zile si masina a stat in service dar am primit asigurari ca au rezolvat problema de la aripa. Cred ca au dat cu ceva nu neaparat cu vopsea poate doar cu grund ca era chiar pe muchie si acum locul e complet acoperit de protectie - nu se observa nimic.
Pai in magazinele auto nu cred ca gasesti,dar au sigur la reprezentanta(costa de asemenea foarte mult la ei,eu le-am luat cu locas pt aparatori noroi si m-au costat 40 ron originale de la piese auto logan.Bafta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment