Nu le poti pastra, eu am fost lovit de 2 ori, odata m-a oprit politia si a intrat unul in mine.
Diferentele Dintre O Piesa De Origine Si O Piesa Contrafacuta
Collapse
X
-
cred ca poti sa le pastrezi. intreaba service-ul. mie mi-au dat bara si imi promisesera si capota spate, dar s-au prins ca n-avea mare lucru si ca ar putea lua niste bani.Originally posted by Andrei.TMT View PostRCA. Am fost lovit la semafor de un adormit.
Mă așteptam sa le pot păstra.
cert e ca nu cred ca mi-au pus capota de origine, desi asa jurau.
Comment
-
esti sigur ca nu a fost prost indreptata? si odata cu fusta spate a fugit si din aripi putin? daca ai o curiozitate da bara jos si vezi ce s-a facut dedesubt.Originally posted by B997NDL View Poste efectiv mai ingusta. raman cam 5-7 mm luft in stanga si vreo 3 mm in dreapta.
e posibil ca si balamalele sa fie strambe...
@Andrei.TMT du-te sa vezi piesele inainte de montaj. stopul are o eticheta in partea de jos pe spate cu un cod de bare si bara are stantat pe interior dacia renault.
Comment
-
nu a fost indreptata, a fost schimbata. era vorba de capota. si bara a fost schimbata.
trebuia sa insist sa iau capota mea.
ma obsedeaza chestia asta. va trebui sa caut ceva la dezmembrari.
dar vopsirea imi va cam face o gaura...
poate le poti cere. eu n-am facut-o. eram bucuros ca am scapat repede, accidentul fiind cu un bulgar.Originally posted by Andrei.TMT View PostȘi la finalul lucrării nu le pot cere facturi doveditoare că piesele sunt de origine?
Comment
-
@B997NDL - tot cu un "bulgar" am avut si eu o neplacere si tot la Autowab am reparat-o, la recomandarea inspectorului de daune. S-au miscat repede. Usa sofer si aripa, inlocuite si vopsite. Nu am lufturi si vopseaua se prezinta bine pana acum. Sper sa nu am neplaceri pe viitor.MULTA LUME, PUTINI OAMENI...
Comment
-
eu ma refeream la indreptarea celorlalte piese... ca daca a fost atinsa in cur clar a avut si altele indoite...posibil si balamaleleOriginally posted by B997NDL View Postnu a fost indreptata, a fost schimbata. era vorba de capota. si bara a fost schimbata.
trebuia sa insist sa iau capota mea.
ma obsedeaza chestia asta. va trebui sa caut ceva la dezmembrari.
dar vopsirea imi va cam face o gaura...
poate le poti cere. eu n-am facut-o. eram bucuros ca am scapat repede, accidentul fiind cu un bulgar.
Comment
-
Salut.Originally posted by MIHAI C View PostNu le poti pastra, eu am fost lovit de 2 ori, odata m-a oprit politia si a intrat unul in mine.
Eu am rămas cu cele accidentate pe care le-au reparat şi mi-au dat reperele noi să fac ce vreau cu ele, doar că nevopsite.Nirvana. Kurt Cobain a arătat fanilor că faima nu înseamnă doar strălucirea scenei, adoraţia mulţimilor şi grămezile de bani.
sigpic
Comment
-
n-a fost de indreptat decat panoul spate si podeaua la roata de rezerva.Originally posted by sorin1983 View Posteu ma refeream la indreptarea celorlalte piese... ca daca a fost atinsa in cur clar a avut si altele indoite...posibil si balamalele
m-a lovit exact pe mijloc in spate. trebuia sa insist sa-mi dea capota.
poate pe asta pe care mi-au pus-o o vindeam ieftin. dar ma costa indreptatul si vopsitul.
Comment

Comment