Si orice antigel concentrat se dilueaza.
Antigelul din bol ??
Collapse
X
-
-
Doar la revizie se completeaza gratuit.
Comment
-
Am observat si eu azi ca nivelul antigelului este aproape de minim...Si am loganu de numai 7 luni :| cand l-am luat era aproape de maxim...Ii mai bag ceva antigel ? Un litru ar fi mult ? Si care e treaba cu diluatu' ? Multumesc
Comment
-
cum sa ii bagi un litru...Si eu am observat acu 3 saptamani nivelul la minim am luat niste antigel am pus cca 150-170ml antigel si 100ml apa distilata...Acu e exact la maxim..Si se simte diferenta cand dau drumu la incalzireOriginally posted by ciky View PostAm observat si eu azi ca nivelul antigelului este aproape de minim...Si am loganu de numai 7 luni :| cand l-am luat era aproape de maxim...Ii mai bag ceva antigel ? Un litru ar fi mult ? Si care e treaba cu diluatu' ? Multumesclow....&.....slow
Comment
-
Atat costa, in jur de 20 lei.
Comment
-
Salutare...Pregatindu-ma pentru iarna am fost la service sa-mi schimb anvelopele cu cele de iarna si sa completez lichidul de racire care ajunsese la minim....Cel care a completat cu antigel nu sa zgarcit deloc si a completat peste linia de maxim...Intrebarea este: ce se poate intampla daca lichidul de racire depaseste linia de maxim si daca e bine sal las asa.
Comment
-
Daca e la maxim nu e nici o problema, daca e peste nu e bine, trebuie scos putin.
Comment
-
In Timisoara, la Ciclop, 20 lei bidonul de Glaceol RX tip D.
Intrebare: Dupa ce am schimbat antigelul, in proportie de 50-50, am observat ca motorul ajunge mai repede la 4 linii, nu se supraincalzeste dupa. E normal?
LE: In total au intrat vreo 4 litrii. A mai ramas ceva din lichidul de racire vechi in radiator?Last edited by lau_swat; 17 November 2008, 20:04.No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
Intrebare: ce culoare are antigelu la voi?
La mine e albastru, dar cica ala rosu (portocaliu) e mai bun, ca are si silicati in el.
La magazin am vazut ca ala rosu/portocaliu e cu 2-3 lei/litru mai scump.
La un Symbol 1.4 mpi relativ nou (ma rog, are cativa ani)am vazut ca e rosu/portocaliu.
PS: si la mine a fost sub nivel bine, am pus vreo 2-300 gr de la un prieten (antigel Dacia, luat de la reprez, albastru!) si acum e ok, cand e cald motorul un pic este peste nivel, dar e normal).
Comment

Comment