Postati Doar Preturi Carburanti ;-)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• noi, romanii ne mai si bagam singuri in seama. cred ca e base undercover. numai el are salariu din asta.

Comment

• Azi iar au fost scumpiti carburantii,schimbarea denumirilor a adus alte scumpiri,alt guvern, aceeasi hoti!
      Petrom a scumpit în această dimineață sortimentele de benzină și motorină, la doar două zile după ce le-a schimbat denumirile. Astfel, un litru de motor

Comment

• Pai era normal, de cateva saptamani este acelasi pret pe cand concurenta a scumpit de doua ori cu cativa bani. Ei nu trebuiau sa recupereze?

Comment

• 5,95 la omv benzina

Comment

• La petrom e peste 6 lei...ma gandesc cu greata ca am fost condamnat sa ma nasc intr-o tara de hoti...
            My ride

Comment

• Motorina 6.06 ron OMV. Hotie in toata regula !

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                Rompetrol Efix, acum 2 ore; 59.4lei.
                iete-te ca ai cam gresit cu virgula. tare mult ai mai scumpit-o )
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• 5,92 la petrom v benzina de 95
                  sigpic Alexandria

Comment

• Pretul petrolului scade cu aproape doi dolari din cauza datelor economice dezamagitoare din SUA si Europa.

Am vazut ca in US barilul acum e la 97 usd. La noi in romania petromul in loc sa ieftineasca scumpeste ca vezi doamne e cerere ca merg romanii la iarba verde cu masina.

Comment

• Pai asa a fost mereu, cad Dolarul sau valoarea barilului au crescut, scumpirea vine a doua zi, cand scad nu se ieftineste nimic pe motivul ca ei prelucreaza petrolul din stocuri iar stocurile, culmea, s-au facut cand era mai scump. Hoti!

Comment

• Daca tot ne aliniem normelor europene, pe cand si la noi asa ceva care sa supravegheze pretul benzinei?
                        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• azi a vazut si masina mea plinul(dupa 3 ani). de la omv 5.98 litrul de benzina 95. numai ca am platit 4 lei pe litru.alta viata. a avut cineva card la omv si a avut nevoie de bani.de asta zic ca am platit 4 lei /litru.altfel nu eram nebun sa bag 45 litri.

Comment

• Fa-ne si noua cunostinta cu prietenul tau ))
                            sigpic

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                              Daca tot ne aliniem normelor europene, pe cand si la noi asa ceva care sa supravegheze pretul benzinei?
                              la noi ar fi supravegheat sa nu cumva sa scada ... )
                              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google