Tutorial Curatare Clapeta Motor 1.2?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Oti
    replied
    Am inteles, este riscant sa faci operatia acasa, cand sunt probleme , fuga in reprezentanta! Credeam ca scap de unele, vad ca trebuie sa las loc de buna ziua. Vroiam sa arunc cateva grenade pe geamul reprezentantei......sper sa nu se intample ceva pe adevaratelea si sa cada pacatul pe mine, pentru amenintari teroriste.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Mai exact pe acesta.
    Attached Files

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Se poate face dar din nou vei deranja "fluturele" + ca toata mizeria va intra in galerie(nu prea este ok) .Nu te complica , las-o in pace deocamdata.

Daca vrei totusi sa afli mai multe despre curatare , recalibrare intra pe forumul Renault din UK.
    Last edited by prometheus; 26 June 2015, 12:56.

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Multumesc pentru informatii si sfaturi, acum am vazut despre ce este vorba, este riscant sa o demontezi, la remontare trebuie recalibrat totul, fara CLIP ....
    Curatare fara sa o dai jos se poate? A facut cineva?

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Pai periuta de dinti in combinatie cu spray.

Leave a comment:

• einstein1984
    replied
    Ce periuta de dinti , doar SPRAY si aer comprimat e de ajuns. Si daca nu e stricata nu o deranja.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Cateva informatii :

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Omul cat traieste invata, ma pregatesc pentru ce urmeaza.....revizie, eventual mici reparatii home made. Sunt hotarat sa spun pa la garantie!

Leave a comment:

• aris86
    replied
    Daca masina functioneaza in parametrii, de ce te-ai apuca sa strici un lucru functional?

Leave a comment:

• Oti
    replied
    Eu am luat de bune ce au scris unii, cica au curatat clapeta cu spray W40, acum nu mai stiu daca era motorul de 1.2. Am crezut ca este o operatie simpla, putin mai complicata fata de schimbarea unui filtru. Multumesc pentru raspuns.

Leave a comment:

• prometheus
    replied
    Nu conteaza neaparat sa fie Sandero 2 , logan 2 , motorul de 1.2 16v e fix la fel pe ambele generatii de Logan/Sandero cel putin cele Euro 5.Te sfatuiesc sa nu umbli la ea(Nu te scarpina daca nu te mananca). Am fost eu prin februarie cat mai era masina in garantie in service de mi-au curatat corp clapeta.(am stat langa mecanic si am vazut cam toate etapele de curatare si trebuie respectati anumiti pasi).

Daca clapeta functioneaza cum trebuie nu te pune sa o desfaci.

Daca totusi te mananca...
    The most important : - niciodata nu se curata un corp clapeta motorizat cat este inca conectat la "retea".
    - se schimba oringul dintre corp clapeta si galeria de admisie(asa ar fi recomandat)
    - curatare fara ustensile dure , surubelnite , cutite etc de recomandat o periuta de dinti ceva care sa nu afecteze metalul.
    - si partea cea mai nasoala este ca va trebui reprogramata clapeta , unii spun ca se poate reprograma fara clip altii zic ca nu
    Last edited by prometheus; 26 June 2015, 10:56.

Leave a comment:

• Oti
    started a topic Tutorial Curatare Clapeta Motor 1.2?

Tutorial Curatare Clapeta Motor 1.2?

Vreau un ajutor din partea celor care au demontat si au curatat clapeta electronica de acceleratie la un motor de 1.2, as fi mai fericit sa fie Sandero 2. Daca cineva poate sa prezinte cu poze etapele, sa faca un tutorial pe intelesul incepatorilor in ale mecanicii. Vreau sa fac operatia chiar daca nu am probleme, vreau sa o fac cat inca motorul este in garantie pentru evitarea "complicatiilor". Peste un an masina va fi scoasa din garantie. Multumesc.
Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google