If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Osram Nightbreaker, pana acum extrem de multumit dupa 3 sau 4 luni, nu mai stiu exact, pe faza lunga imi face ziua in fata sa vad cat o sa ma tina. Dar deja cred ca au tinut mai mult decat philipsurile BlueVision.
anticipez ca cel tarziu in aprilie le vine randu'.
Cu o precizie de neurochirurg , cum anticipam, astazi seasa s-a ars becul de pe stanga.
In cel mai scurt timp urmeaza cel de pe dreapta.
ODO 24.400Km, respectiv 1 an si 3 luni.
P-asta ars il inlocuiesc tot cu un xtreme vision 100%+ light, urmand ca in cel mai scurt timp cand mi se arde si cel de pe dreapta, sa schimb ambele becuri cu noile 130%+ light, cel de drepata ramananad de rezerva.
Am amic caruia tot astea i sau ars deodata... Era asta .....pe el ca i sa dus blocu de lumini.... Cand i-am zis sa schimbe becurile mi-a zis ca nu are treaba.... Si avea
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Cand mi s-a ars becul pe stanga l-am inlocuit cu un osram ultralife folosit, pe dreapta am ramas cu un osram nightbraker, inafara de lumina putin mai alba aproape ca nu exista diferenta intre ele ca si intensitate; dupa experienta asta raman la ultralife pe care le schimb odata la 2 ani ca refresh, nu ca se ard, pur si simplu nu merita.
Osram-urile de fabrica m-au tinut fix 2 ani (s-a ars unul si le-am inlocuit pe amandoua). Le-am inlocuit cu Osram Light@day (vezi poza) care azi se numesc "ultralife". In cazul meu "3xlifetime" s-a confirmat. Ba chiar am depsit cu o luna. Au 6 ani si 1 luna de functionare fara niciun pic de menajamente - le folosesc si pe timp de zi, si pe timp de noapte, urban si extraurban.
pe mine night breaker unlimited m-au tinut doi ani deja si inca merg.
nu stiu cu ce a venit masina din fabrica, dar astea lumineaza incomparabil mai bine. poate ca la sam becul ramas era deja pe duca.
Am avut pana acum vreo saptamana osram silverstar. Erau de vreo 2 ani si ceva pe masina, dar au ajuns ca lumanarile. acum am pus niste osram nightbraker, care au mai fost folosite aprox 3 luni inainte se silverstar. Diferenta nu e mare dar se vad ceva mai bine. urmeaza sa trec ori pe led ori pe lupe.
Philips white vision, se merita? A incercat cineva? Mă interesează cât de alb se vede lumina. Și nu e nicio problemă cu poliția cu ele? Adică, atâta timp cât sunt halogene, eu zic ca n-am treabă cu ei. Și încă o întrebare, ce bec e la număr? Un link pe emag dacă se poate cu ce recomandați, tot de culoare albă, la 20-25 lei.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment