Logan Vs. Ford Focus vs. Megane 2 - Preturile Pieselor RIDICOL DE SCUMPE LA LOGAN?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Asta e si ideea: Diferentele de intretinere intre Dacia si Ford, nu sunt asa mari, avand in vedere ca cea din urma, vinde si modele de zeci de mii de euro, iar in anumite situatii, poti sa gasesti oferte chiar mai bune decat la dealerii Dacia, tot comparand pretul de achizitie al masinii.
    De Renault nu se pune problema, pentru ca preturile practicate de reteaua lor, sunt la nivel de clasa premium
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

    Comment


    • Ma puteti tutui, sunt mai mic ca varsta decat dvs! Recunosc ca nu am de ce sa continui cu polemica cand, asa cum ati observat, unii colegi de forum nu vin cu raspunsuri constructive si fara documentatie, este o greseala a mea pe care mi-o asum si pe viitor promit ca voi incerca sa o evit!

      Preturile sunt foarte bune si va cred pe cuvant. Am avut Logan si le recunosc, presupun ca masina este pe benzina! Eu nu vreau sa demonstrez nimic, pur si simplu pun preturile la revizie, ale unor masini dintr-o clasa superioara Loganului pentru ca sunt cativa pe aici care traiesc cu impresia ca esti jupuit de marci gen Ford si cu siguranta exista oameni pe forum care vor sa schimbe intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat actualul Logan cu o Skoda, Ford, Opel, etc si sa stie la ce sa se astepte.

      Stima!

      Comment


      • V-am intins o mica cursa
        Am obiceiul sa citesc mai multe posturi ale cate unui coleg inainte de a initia o discutie cu dansul. Sa vad daca se merita. Asa ca stiu ca sunteti student, ba chiar veti studia afara...deci baiat istet: pai si PRESUPUNETI ca masina e pe benzina? O privire scurta la semnatura si la anul inscrierii...o gramada de informatii.
        Asta a fost un fel de mica "intepatura" pentru destinderea atmosferei.
        Cand am luat loganul nou cel mai apropiat concurent a fost Ford Fusion cu acelesi dotari. Erau cam aceiasi bani, aceleasi dotari cum am zis, imi placea Fusion pentru garda la sol mare. In schimb motorul numai 80 cp. Un vecin de parcare si-a luat el din ala si am avut timp berechet sa vad asemanarile si diferentele intre aceste 2 masini.
        Sunt la fel de Low-cost, la fel suna usile, la fel e plasticul...ba au chiar ACELASI butonas pentru reglarea oglinzilor electrice. Singurul atu al Fusion-ului sunt banchetele rabatabile, inclusiv scaunul pasagerului din dreapta (am bagat o scara de aluminiu inauntru din parbziz pana la luneta, si-am inchis si haionul).
        Reviziile le-am facut si eu si vecinu cam in acelasi timp, masinile fiind luate la 3 saptamai diferenta, dar el mereu se plangea ca a dat cam cate doua milioane mai mult fata de mine. Cred ca si el e la fel de "norocos" ca si mine cu ofertele.
        P.S. Folosesc pluralul de politete din respect si ca sprijin pentru pastrarea curateniei pe acest forum (cu toate ca a inceput sa lasa de dorit acest aspect). Si ceva offtopic: poate dupa terminarea studiilor va veti intoarce totusi in Romania, sa folositi cunostintele si experientele avute pentru a incerca sa schimbam cumva lucrurile pe aici. Alegerea va fi a dvs, pierderea va fi a tarii care nu a stiut sa se poarte.
        p.p.s. si eu as vrea sa schimb Loganu' ... cu DUSTER! Un alt coleg spunea ca trebuie sa fii un "fanatic al marcii, dereglat la cap, sau mare dobitoc" (parafrazez...nu stiu exact cuvintele ) sa continui tot cu DACIA. Asta e...o avea el ceva dreptate...da' mi-as lua GUSTER!
        Last edited by CeDeBe-L; 16 July 2013, 01:05.

        Comment


        • Am terminat o facultate in Romania, dar cine nu termina aici? Mi-am permis sa-mi dau cu presupusul referitor la motorizare dupa ce am facut un scurt rezumat al postului precedent, nu apucasem sa citesc informatiile de la profil, le-am verificat dupa ce am dat drumul postului.
          Despre Fusion chiar nu stiu ce sa spun, nu cunosc absolut nimic despre el, motorizari, gama de echipare, etc. Ca aspect, consider Loganul usor peste dar Logan ma dezamagit profund la capitolul tabla capitol la care Fusion cred ca sta mai bine. Fusionul asta nu este o Fiesta inaltata?

          Am condus Duster in oras si comparativ cu Logan ph1 mi s-a parut mai manevrabil si mai stabil. Nu stiu cum e la viteze mari! Tabla e aceeasi
          Last edited by PCH; 16 July 2013, 01:09.

          Comment


          • Pentru asta nu mi-as mai lua un Logan. Pentru tabla
            sigpic

            Comment


            • Ultimul post pe azi, oricum am depasit norma mea:
              Eu am avut niste mici (chiar mici) probleme cu cateva puncate de rugina descoperite anul asta in locul clasic, chederele de sub geam, brocuri de sudura neslefuite care au prins culoare.
              Am ajuns la reprezenatanta, poze etc...retus...facut prost...o sa ma duc iar...etc...se rezolva. SIGUR.
              Ce am vrut sa remarc: replica unui lucrator cand expuneam eu problema, ca ce mi-a venit sa umblu sub chedere? trimis urgent la plimbare de colegul lui, cel care vorbea cu mine.
              Asa ca m-am cam "inervat" si am scos TOATE chederele de pe masina, ca "asa mi-a venit". Nu am mai gasit probleme. Dupa care s-au scos mochetele din portbagaj si s-a insectat si pe acolo. OK. Si s-au dat jos fetele de usi, inspectat in usi, o gramada de ceara data, rugina nu. Si m-am uitat la masina prin toate cotloanele pe care mi=le-am putut imagina...parea ok.
              De ce am facut asta? Le-am zis domnilor de la reprezenatanta ca am vazut de curand niste masini de epoca, ca prima mea Dacie a ajuns la Remat, pentru vaucher, la venerabila varsta de 29 ani, ca am vazut si dacii mai vechi ca a mea, ingrijite si frumoase, circuland fara probleme prin oras....in fine am zis ca vreau sa ma tina masina cat timp tine motorul! Si eu fac cam 10 mii km pe an!
              Chiar o sa incerc sa fac ce am zis.
              Daca reusesc va fac datori cu cate o bere!

              Comment


              • Masina o poti intretine fara probleme.Sa intelegem ca la 10.000 pe an o vei tine 30 ?
                Secretul este sa-i injectezi ceara o data la doi ani !Rugina porneste intotdeauna din interior !
                Acum ca sare vopseaua de la o piatra,.... se intampla si la case mai mari!
                Masina nu are tabla proasta.Este sudata si incheiata prost.Nu este nici o diferenta la tabla fata de alte marci cu pret similar.
                Dar tehnologia asamblarii (asamblare manuala,nu gasesti doua suduri in acelasi loc la doua masini,lipsa masticului intre table in momentul sudurii,nu aplicat dupa asamblare)si cataforeza de slaba calitate isi spun cuvantul.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google