If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ultima data acu vreo 4 zile, la dacia. model: logan 2 si stepway 2 . singura modificare perceptibila fata de momentul lansarii sunt stergatoarele aero, copiate si alea/ "imprumutate" de la citroen c elysee/ peugeot 301. arata identic. hyundaiul are toate pasajele imbracate complet, in plastic
juke era o comparatie, in sensul ca, chiar daca nu au optat pt imbracarea pasajelor spate in ceva, plastic/fonoabsorbant, macar i-au dat cu vopsea cauciucata uniform, neagra, nu in bataie de joc, de 2-3-4 ori cu pensula. la dacia nu bag mana in foc cu mazgaleala aia e vopsea cauciucata, fiind in culoarea caroseriei, vopseaua cauciucata fiind neagra in principiu...
imi pare rau ca nu gasesc acu pe net vreo poza sa te convingi cum arata
nu ai pasajul invelit complet in carenaj de plastic sau material fonoabsorbant. e doar tabla. la juke de ex e dat cu vopsea cauciucata, frumos, la pistol, strat gros. la dacia e de ras, e mazgalit cu pensula cu vopsea albastra, sau ma rog, alta culoare, cea a caroseriei. uita-te la orice dacie sa vezi ca asa e
Mai este o persoana care este interesat de aceeasi masina dar pe alt forum
Acolo parerile sunt altele
Am gasit forumul la care te referi, softpedia banuiesc. Am mai gasit profilul utilizatorului respectiv si la skoda, s-ar parea ca si-a achizitionat o Skoda Rapid 1.2 TSI pana la urma.
Bun punctul de vedere de mai sus referitor la proportia ratei din venitul lunar. As mai putea trage de matizul pe care il detin inca 1 an ca sa mai strang niste bani pana la ofertele din august 2016, ca vad ca se poarta ofertele foarte mari in luna aceasta.
Dupa 15000km si 4 luni eu recomand dacia. Merge perfect. Si dupa ce gat leasingu peste aproape 8 luni o sa ne luam si un sandero pt nevasta. Aici serviceu dacia is foarte ok in Arad.
da dar logan 1 nu se mai comercializeaza; cat despre logan 2 parerea mea e ca a ajuns ca orice marca straina din aceeasi clasa la intretinere, asa ca nu mai ai decat un eventual mic avantaj la achizitie care vine la pachet cu problemele de rigoare
Vezi promoțiile din Luna Dacia. Vei descoperi modele cu o cutie automată și cu GPL din fabrică, care îți oferă autonomie de până la 1500 km.
mai e o oferta care se incadreaza perfect in targetul tau la sandero stepway... insa, sincer, la ce diferenta mica e pana la urmatoarele oferte pe care ti le-am aratat, nu prea isi are rostul; cu 800 de euro in plus iti iei polo comfortline 1.2tsi 90, cu 100 de euro in plus kia rio; dacia are cea mai mica reducere comerciala, 500 de euro, pe cand ceilalti, dupa cum bine vezi, ajung si la 5800 de euro reducere ))
Last edited by cristi....; 10 August 2015, 15:04.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Leave a comment: