le-ai montat pe jante?

B 86 FUG - Megane 3

Collapse

X
- 

- 

Anvelopele sunt ca dimensiune cum erau pe jantele lu' darksid3 ... deci o sa dea bine! Ca si indiciu ...Attached Filessigpic
 Comment
- 

talon de /35 trebuia aratau mai bine zic eu, puneai rinichii deoparte in portbagaj si.mergeai low and slow aratau mai bine zic eu, puneai rinichii deoparte in portbagaj si.mergeai low and slow  
 Comment
- 

roti pe 18 la motor de 110 cai pentru pista,glumesti nu ?Originally posted by Thejock3r View Postdaca vrei sa mergi la piata cu ele , merg, daca vrei macar sa aspiri la tuning si incerci sa faci tuning, nu merg ;) )

Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com. )

Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
 Comment
- 

La cum arata bucurestiul tot timpul ... si la ce preturi aveau anvelopele ... nu se merita!Originally posted by hmv86 View Posttalon de /35 trebuia aratau mai bine zic eu, puneai rinichii deoparte in portbagaj si.mergeai low and slow aratau mai bine zic eu, puneai rinichii deoparte in portbagaj si.mergeai low and slow 

Zilele astea, vad ca se mai incalzeste afara!Originally posted by Dragman View PostHai cu ele pe masina!abia astept sa le vad!

Cristi_xp: Fac masina pentru mine, asa cum imi place 

Niciodata nu vor fi toti multumiti, asta n-ai ce face!

Thejock3r: Masina e de zi cu zi, masina personala.Last edited by fuguletz; 12 March 2012, 17:17.sigpic
 Comment
- 

Ce faci ma?dormi cu ele in pat?sigpic
 Comment
- 

jokere nu vad de ce jantele lui nu ar fi de tiuning . in fond si la urma urmei 1000 de persoane , 1000 de gusturi . eu zic ca merg foarte bine si la tiuning . ca tu ai ales cu buza , e ca asa ai vrut . eu nu cred ca sunt jante de pista si jante de tuning . sunt doar jante , si jante dedicate intrecerilor auto . si nu ma refer la model  

Comment

Comment