Sincere felicitari pentru rezultatele obtinute!
Kingpin Mobil - logan 1.6 compresor, actual 1.8t
Collapse
X
-
Best cu Loganul 1.6 kompressor era 15.01, gti-ul ala e tot revo doar ca e stage 3 cu DSG si 400 cpOriginally posted by FloNZN View PostBmw-ul ala are 903 cp...
Una peste alta, masia trage super
pacat ca te-a luat gti-ul la sfarsit, are si 400 cp...
Cu 1,6 kompresor ce timpi aveai?Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Diferenta de 100 de cp face doar 1 secunda si unpic?:|Sambata ai mers mai slab decat vineri...ce s-a intamplat?http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Mai slab in sensul ca nu am scazut sub 14.01, am avut parte de o problema cu benzina, adica angajatul din omv chiar daca i-am spus sa puna de 100 a pus de 95 benzina din neatentie iar eu am vazut doar la casa si nu am avut ce sa mai facOriginally posted by FloNZN View PostDiferenta de 100 de cp face doar 1 secunda si unpic?:|Sambata ai mers mai slab decat vineri...ce s-a intamplat?
Multumesc baieti pentru urari,Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Las' ca nu-i bai, poate in septembrie va fi mai bine...:Phttp://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Nu lasa pe altul sa faca ce poti face tu.
Pentru asa ceva iti recomand cu incredere Alto 101 de Rompetrol.
Le-am testat pe amandoua (Carrera/Alto) la competitii si nu numai si de departe Alto e net superioara.
Spor la treaba!:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment
-
Alto101 am bagat peste cea de 95. Oricum o secunda este enorm de greu sa scazi pe 402m iar timpul meu de 13.8 nu e deloc de neglijat, e un timp ce alte masini nu-l scot cu big turbo, dar na nu toata lumea are cum sa cunoasca aceste aspecte.Kingpin Boardshop, Cluj-Napoca, b.dul Eroilor nr.31
Comment
-
Asa este. Un timp foarte bun pentru cunoscatori.
Pentru restul exista autobuzul si barfa ieftina de taximetrist frustrat.
PS: Sa fi auzit comentariile pietonilor "cunoscatori" la Raliul Clujului... Numai doctori docenti in automotive erau!
:P::U::S::H: :T::H::E: :L::I::M::I::T::S: :excl:
Comment

Comment