nu cred ca era suficient nici ala.

na ca te'am criticat

, imi place ca te-ai gandit la treaba cu alimentatia
- e importanta, imi place "electronizarea" oglinzii si proiectia de pe parbriz; nu-mi place telefonul de pe airbag si cel care acopera martorii, nu-mi place banda rosie de leduri de pe plafon, nu-mi place izolatia de la usi, ca se vede ca ai pus-o in graba; Deci, dupa parerea mea plusuri vs. minusuri dau mai multe plusuri!
Recunoaste ca ori ti-ai angajat menajera pentru ea ori ai o colonie de naniti activata pe acolo, ca prea arata bine taticule! 

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment