My HCB

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • mai adaugam o poza super.
    Attached Files

    Comment


    • intr-adevar, frumos loganu, n-am ce zice

      Comment


      • fratiilor am dat de o belea cred,acuma cateva zile am facut plinul ochi toate linile erau negre azi mi-a scazut prima linie si am zis sa ii bag iara motorina sa fie plinul din nou,zis si facut,am bagat motorina mi-o intrat vreo 9 litri de 50 ron,si surpriza bag cheia in contact sa pornesc motorul si ma uit la liniutele de la motorina tot asa o rams una goala de ce?so fi stricat sonda,normal ar trebuii sa imi arata plinu,ce ar putea fi.

        Comment


        • stai linistit nu cred ca ii nici o problema, si io de obicei bag tot plinu si de cateva ori am patit si io ca si la tine si dupa ce am lasat sa mai scada din nivel si am bgat din nou plinu si'o revenit

          Comment


          • da,asa ma-m gandit si eu sa mai scada niste liniute si o sa bag din nou si atunci vedem daca revine.mersi.

            Comment


            • Nu ai de ce sa te sperii, nu e nimic grav. Trebuie doar sa "resetezi" cb, iar ca sa'l resetezi trebuie sa faci cam asa: bagi cheia in contact, tii apasat pe butonul acela de pe ceasuri, pui contactul(nu iei degetul de pe buton pana nu pleaca acele sa se miste si cad la loc), iei degetul de pe buton si iei si contactul, apoi pui contactul si liniuta a aparut la loc. Aceasta operatiune o poti face ca sa vezi cati litrii ai exact in rezervor. Faci ceeasi operatie doar ca atunci cand ai degetul pe buton si ai pus contactul si incep acele sa se miste iei degetul de pe buton si apesi iar pe el(pana ajungi sa vezi cati litri ai in rezervor, ceva de genu "next"), si ca sa revii la normal iei contactul.Mentionez ca daca ai computer de bord or sa se reseteze si alea (litrii consumati, consumu mixt, etc...)

              PS: Sper ca m-am facut cat de cat inteles . Daca nu mai explic inca odata mai dataliat...
              Last edited by MaDu; 27 September 2011, 14:18.
              AG 65 V M C

              Comment


              • Originally posted by cosmin83 View Post
                fratiilor am dat de o belea cred,acuma cateva zile am facut plinul ochi toate linile erau negre azi mi-a scazut prima linie si am zis sa ii bag iara motorina sa fie plinul din nou,zis si facut,am bagat motorina mi-o intrat vreo 9 litri de 50 ron,si surpriza bag cheia in contact sa pornesc motorul si ma uit la liniutele de la motorina tot asa o rams una goala de ce?so fi stricat sonda,normal ar trebuii sa imi arata plinu,ce ar putea fi.
                Am patit si eu aceeasi chestie anul trecut,ai de mers vreo 400 km pana cand o sa scada o liniuta,ai vreo 65-68 litri de motorina in rezervor fata de 50de litri cat indica sonda.Citesti mai multe aici in topicul asta:http://www.loganclub.ro/forum/afisar...ivel+carburant
                sigpic
                https://www.facebook.com/ornamentegradinacraiova/
                http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...0.html?t=32360

                Comment


                • MaDu chestia aia am facut de doua ori,mi-a aratat 50 litri,imi arata full si cand luam contactul si il puneam din nou tot asa imi arata ultima liniuta goala,dar rezervorul e plin ochi,astept sa mai cada cateva liniute si ii fac din nou plinul,si atunci vedem ce se va intampla.
                  dan.moraru-faza e ca mie nu imi arat plinul la liniute ultima linie e goala si eu am plinul facut.asta e problema ca ar trebui sa imi arate tote liniutele pline dar mie ultima e goala.

                  Comment


                  • azi mi-a scazut inca doua lini ca am fost plecat si cand ma-m intors iam facut din nou plinul la trei lini scazute am bagat 19 litri,si cand am bagat cheia toate liniutele sau umplut asta inseamna ca sia revenit,deci nu am probleme cu sonda,
                    ce ulei imi recomandati la cutia de viteza,am deja 90.000 de km,sa bag tot de dacia sau ceva mai bun?ce imi recomandati.

                    Comment


                    • cei care au xenon pe masina ati avut probleme cu farurille,ca mi-a zis cineva ca sar topi farurile ca sunt din plastic si provoaca multa caldura,eu unu nu prea as crede.

                      Comment


                      • Am ,xenon si pe faruri si pe proiectoare ,si nu este adevarata povestea ca sar putea topi farul din cauza becului xenon ,pentru ca becul xenon se incalzeste mai putin decat becul cu halogen.Am testat si eu sa vad daca e adevarata povestea ca se incalzeste mai putin decat halogenul
                        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

                        Comment


                        • mariusrs,mersi frumos ma-m cam linistit putin,rog cei care mai au xenon sa mai imi dau informati.

                          Comment


                          • Originally posted by cosmin83 View Post
                            cei care au xenon pe masina ati avut probleme cu farurille,ca mi-a zis cineva ca sar topi farurile ca sunt din plastic si provoaca multa caldura,eu unu nu prea as crede.
                            Xenonul sa topeasca farurile ?!!!!!!!!!!!!
                            Ma uimiti .
                            Nu are cum , asta numai daca nu sunt bine prinse si cad in far ceea ce nu cred ca e cazul tau !!!
                            sigpicTransport marfa !

                            Comment


                            • asa mi-or zis baieti care mi-or pus folia pe parbriz,si ma dat in deruta putin,orcum azi mi le-am montat deja,sunt curios sa vad cum sa vad seara si daca se incalzesc,orcum cel care mi le-a montat mia zis ca din contra cele normale incalzesc mai tare ca xenonul,xenonul incalzeste mai slab si consumul e mai redus putin.

                              Comment


                              • sigla reno nu arata bine, cea de logan nou ar fi mai buna, in rest arata bine
                                Logan laureat 1.2

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google