)
Masinuta Mea AG-19-VAN
Collapse
X
-
foarte frumoasa facuta .mie imi plac colanturile poti sa le pui, mult succes in continuare , suntem "van(i)" amandoi
)
-
o sa fac azi poze cu farurile si o sa le pun; i_am pus si pozitiile la loc, ca le dadusem jos si angel-ul l_am pus pe buton separat.o sa fac poze azi.
>> stiu alexutzu, asa e, dadeau mai bn, dar de, asta e, in fond, lumina ma intereseaza cel mai mult.
am facut la turturel un set colant pt praguri. ce parere aveti?
sa il montez sau nu?
P1050667.jpgLast edited by solano; 24 May 2011, 10:09.
Leave a comment:
-
vazut van-u duminica la carrefour...dadeau mai bine lupele cu fundalu negru da asa chiar nu atragi deloc atentia
Leave a comment:
-
frumos frumos...pune poze si cu lupele sa vedem cum dau in far cu luciu/.
Leave a comment:
-
-
da, asa e, nu o sa mai atraga atentia , azi vor fi montati noii OCHI
Leave a comment:
-
asa vor arata noile faruri si asa arata acum tabloul de bord
Fotografie0055.jpg Fotografie0033.jpg
si cateva poze mai de curand facute
Fotografie0030.jpg Fotografie0031.jpg Fotografie0029.jpgLast edited by solano; 17 May 2011, 18:05.
Leave a comment:
-
Cauta pe la service-uri, ca au faruri sparte cu oglinda buna. Eu am luat unul de la stefanesti cu 10 ron. Avea doar geamul spart.
Leave a comment:
-
cu o mare retinere, ieri au fost date jos farurile cu lupa pentru a fi sters negrul de pe oglinzi, bat rau la ochiul politistilor si colegul nostru ZUZ a avut probleme din cauza lor, ramanand fara talon. Cu toate ca oglinda nu conteaza deloc la cei cu lupe, gasesti un agent care te lasa fara talon, cum i_a spus lui ZUZ : ' culoare neadecvata la faruri' ... ieri au fost desfacute si azi sau maine vor fi montate la loc...albe...
Leave a comment:

Leave a comment: