Masinuta Mea AG-19-VAN
Collapse
X
-
ia ti arcuri eibach..coboara 3 cm si sunt destul de moi incat sa nu simti ca ai arcuri sport, dar totusi sa stai cat de cat mai bine pe drum
Leave a comment:
-
filmulet tobe
in sfarsit, am reusit si eu ieri sa fac un filmulet cu sunetul tobelor, precizez ca se aude mai frumos in realitate decat in film
si bonus o poza cu masina din lateral

ma poate ajuta cineva sa pun filmuletul, nu reusesc, are vreo 50mb si nu ma lasa sa il pun, cum trebuie procedat???
DSCN1490.jpg
Leave a comment:
-
nu am gasit de prestige, si astea de le am acum sunt mai late un pic fata de originale (7j)Originally posted by B 83 RMJ View Postsincer? imi placeau mai mult alea de prestige
ms frumos, as avea in plan , dar as vrea ceva care doar sa o coboare, nu sa fie foarte rigida...mai studiez problemaOriginally posted by HOME-UCN View PostArata foarte bine masina, niste arcuri nu ai in plan?
ms frumos, florin, asa am zis si eu, si apoi decat deloc, bune si astea, poate pe viitor le voi schimba.tu ai terminat masina ta??Originally posted by florin_dnf View Postfrumoase rau jantele dau bine cu farurile.sa le stapanesti sanatos.
Leave a comment:
-
frumoase rau jantele dau bine cu farurile.sa le stapanesti sanatos.
Leave a comment:
-
ms alin, cauciucuri cu talon mai mic nu vor fi NICIODATA
ca nu vreau sa imi bat joc de ele (pe maracineni) si arcuri... ma mai gandesc
Leave a comment:
-
Frumoase jantele..acum trebuie gume cu talon mai mic si niste arce sport.
Leave a comment:
-
fiindca masinuta mea a fost cumintee, a primit un mic dar si anume un set de jante si 4 cauciucuri noi continental.
pareri si/ sau critici :
DSCN1438.jpg DSCN1474.jpg DSCN1476.jpg DSCN1475.jpg
Leave a comment:
-
ma gandeam sa le pun si pe spate, dar la cat de des deschid eu usile pe spate... nu avea rost
Leave a comment:
-
mersi. am vrut sa vad cam cum le-ai pozitionat, dar daca nu ai. oricum azi le-am pus si eu pe ale mele, poti sa vezi poze la my ride.
Leave a comment:

Leave a comment: