Ag 66 msy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumos loganul!!! faine si farurile o sa dea bine pe masina dar fara un kit de xenon nu o sa vada asa de bine. bafta la modificari

Comment

Frumoase faruri ai achizitionat Mariuse
      http://www.loganclub.ro/forum/ct_90_b_u_z-t57569.htmlsigpic

Comment

Salut.
        Asteptam ceva poze cu ele pe masina si sa vedem ce faci in continuare(in legatura cu kit xenon)nu cred ca o sa se vada mai bine decit cu cele stoc -parerea mea
        Tu stii mai bine ce vrei de la masina.
        Sa le stapinesti sanatos Marius.
        Numai bine.
        Un Logan----YNG-----
        Numai bine.

Comment

furtunasele sunt pentru firele care vin de la angeleyes... din cate am vazut si eu zilele trecute cand ma uitam la niste faruri identice ... ca lipsesc ledurile ...
          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

furtunasele am impresia ca sunt pentru aerisirea farului... ( nu bag mana in foc)
            Inainte de a le monta pe masina, vopseste-le interiorul negru. O sa dea super bine!
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

farurile au fost montate si date jos...din cauza unor fire care s-au topit poze nu am facut decat doua..o sa vina mai tarziu deoarece nu sunt acasa momentan
              sigpic

Comment

furtunasele sunt pentru aerisire si cu timpul se vor coace si cad jos cum au mai patit foarte multi cu tipul acela de faruri dar nici o problema ca se poate si fara ele, sunt mai mult pentru atuncea cand speli motorul sa nu arunce apa in gaurile de aerisire.
                Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Salut.
                  Am vazut farurile,si am vazut si firele topitearata foarte nasol.
                  Marius,mergi si cere banii inapoi,daca nu vor ameninta cu opc-ul.
                  Sau daca le vrei neaparat,mergi la cineva care se pricepe sa-ti faca din nou partea electrica.Adica schimbat toate firele.
                  Asteptam ceva vesti in legatura cu farurile.
                  Numai bine.
                  Un Logan----YNG-----
                  Numai bine.

Comment

nu le vreau neaparat..o sa renunt la ele(daca imi da banii inapoi sau daca imi da altceva) si o sa cumpar distributia ca trebuie schimbata si ea..oricum..urmatoarele pe lista sunt jantele..
                    sigpic

Comment

marius...se pare ca nu ai citit topicu de aici de pe forum...si u si cei care au aceste faruri am schimbat ledurile si firele cu care vin ele....ca sunt ff proaste...eu zic ca cel mai bine sa ti l faci tu de la zero.. bafta...si hai cu jantele si arcurile...
                      low....&.....slow

Comment

Arata bine :d
                        Sucesc la tunarit! :d
                        Bafta
                        Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

alexutu-mersi pentru aprecieri,jantele vor veni cu siguranta in maxim 3 luni de zile.cat despre arcuri nu stiu daca o sa pun vreodata caci masina face zi de zi drumul pitesti-mioveni...
                          -capucino-mersi frumos
                          sigpic

Comment

pai si ce daca face....de cand am pus suspensia...am facut pitesti mioveni-domnesti de f multe ori...si nu e problema
                            low....&.....slow

Comment

pentru mine nu e,dar merge taicamio cu ea
                              sigpic

Comment

Nu te gandi ca daca pui arcuri sport o sa dea cu capu in pavilion.Eu merg lejer pe mioveni-pitesti cu weitec si talon de 40.
                                bafta
                                Last edited by al!n; 7 September 2010, 17:24.
                                AG 16 Y M A

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google