Frumos loganul!!! faine si farurile o sa dea bine pe masina dar fara un kit de xenon nu o sa vada asa de bine. bafta la modificari
Ag 66 msy
Collapse
X
-
Frumoase faruri ai achizitionat Mariuse
Comment
-
Salut.
Asteptam ceva poze cu ele pe masina si sa vedem ce faci in continuare(in legatura cu kit xenon)nu cred ca o sa se vada mai bine decit cu cele stoc
-parerea mea
Tu stii mai bine ce vrei de la masina.
Sa le stapinesti sanatos Marius.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
furtunasele am impresia ca sunt pentru aerisirea farului... ( nu bag mana in foc)
Inainte de a le monta pe masina, vopseste-le interiorul negru. O sa dea super bine!sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Comment
-
furtunasele sunt pentru aerisire si cu timpul se vor coace si cad jos cum au mai patit foarte multi cu tipul acela de faruri dar nici o problema ca se poate si fara ele, sunt mai mult pentru atuncea cand speli motorul sa nu arunce apa in gaurile de aerisire.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Salut.
Am vazut farurile,si am vazut si firele topite
arata foarte nasol.
Marius,mergi si cere banii inapoi,daca nu vor ameninta cu opc-ul.
Sau daca le vrei neaparat,mergi la cineva care se pricepe sa-ti faca din nou partea electrica.Adica schimbat toate firele.
Asteptam ceva vesti in legatura cu farurile.
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
marius...se pare ca nu ai citit topicu de aici de pe forum...si u si cei care au aceste faruri am schimbat ledurile si firele cu care vin ele....ca sunt ff proaste...eu zic ca cel mai bine sa ti l faci tu de la zero.. bafta...si hai cu jantele si arcurile...low....&.....slow
Comment
-
Nu te gandi ca daca pui arcuri sport o sa dea cu capu in pavilion.Eu merg lejer pe mioveni-pitesti cu weitec si talon de 40.
baftaLast edited by al!n; 7 September 2010, 17:24.
Comment

Comment