If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
multumesc frumos laur,la lampi si faruri ma gandeam si eu sa trec exact cum ai zis tu,insa nu vreau sa am probleme cu politia.Cat despre bari si jante astept sa treaca iarna sa imi integrez spoilerele in bara cu fibra si apoi o sa le vopsesc ,iar jantele sa le cumpar
Caci de altfel, cu prelungiri de spoilere, coada de rechin, dungi si capace, arata f bine, nu?
Nu va dati seama cat de ridicoli sunteti cu astfel de modificari... Toti intorc capul dupa ea, si isi spun: "vai ce kitsch. Cat de ridicol arata: 75 de cai cu capace si dungi de cupa".
Daca tot vrei sa o faci de cupa, uita-te ce au facut Catafof si dsign. La masinile lor este o placere sa te uiti.
stai linistit ca daca citeai posturile de la bun inceput iti dadeai seama ca sunt temporare toate cele ..atat dungile cat si codita respectiva...aaa si nu a zis nimeni ca vreau sa o fac ''de cupa''.stiu ca dungile sunt de cupa insa vreau sa iasa ceva mai deosebit.oricum le voi da jos
Last edited by marius-MSY; 1 November 2010, 13:33.
Temporare toate, insa tu te gandesti sa-i iei lupe, stopuri si alte tiganeli. In loc sa o faci aratoasa, o faci urata.
E treaba dumitale, ca doar e masina ta, nu a mea.
Temporare toate, insa tu te gandesti sa-i iei lupe, stopuri si alte tiganeli. In loc sa o faci aratoasa, o faci urata.
E treaba dumitale, ca doar e masina ta, nu a mea.
crezi ca daca vroiam sa imi iau nu imi luam?ma impiedica cineva sa imi iau?nu....nu am vrut sa imi cumpar pentru ca am considerat ca prioritatile principale sunt jantele si arcurile..iar apoi in functie de jante o sa aibe si un body-kit ...oricum nu cred ca are rost sa ne certam pe chestiile astea..stiu si eu destul de bine ce am de facut si cum arata o masina frumoasa
N-as zice ca stii ce-i aia o masina frumoasa.
Uita-te la tine in ograda: Alin. Studiaz-o pe a lui si vezi care-i baiul cu ea. (Ba chiar are si capace, insa tot aratoasa este).
fara suparare, au fost multi ca tine pe forum, care erau sus si tare cu parerile lor insa s-au calmat, au filtrat sfaturile bune si rele si au actionat pe masura
poti sa te superi sau sa nu te superi si sa intelegi ca nu iti vrea nimeni raul, odata ce masina e publica, trebuie sa accepti si criticile si sa nu le iei ca atac la persoana
parerea mea, dungi de cupa(in contextul actual), prelungiri de bara, croame, codite de rechin ... fara suparare, tiganeli
eu nu m-am suparat ca nu am de ce.odata ce am deschis acest thread stiam ce ma asteapta..oricum ele vor fii date jos cat de curand pentru ca au fost puse cu totul si cu totul alt motiv decat de a face masina ''reising''.asta am incercat sa le explic tuturor..dar nu au inteles
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment